Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de adopţii de câini şi pisici, în parcarea Shopping City Suceava

Joi, 12 Mai 2011 (15:35:54)

Iubitorii de animale de toate vârstele, dornici să îşi găsească un prieten credincios sau un suflet care să stea cu ei şi să le facă viaţa mai frumoasă au ocazia să îl descopere la târgul de adopţii de câini şi pisici care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, în parcarea Shopping City Suceava.

Toate animalele care vor fi aduse de voluntarii de la ProAnima pentru a le fi găsit un stăpân, de la adăpostul de animale din lunca Sucevei, sunt deparazitate şi sterilizate.

Tot atunci va fi organizată şi o colectă publică de granule şi conserve de hrană pentru cei aproape 1.200 de câini de la adăpost.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de adopţii de câini şi pisici, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Târg de adopţii de câini şi pisici, în parcarea Shopping City Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   II FELICIT PE CEI CE ORGANIZEAZA ASEMENEA TARG trimis de
(12 mai 2011, 20:58:48
Dragostea fata de animale este si ea o vesnicie a lumii si face parte din enigma frumusetii vietii pe pamant ! Poate se vor gasi oameni de omenie , iubitori de animale care vor da o mana de ajutor - si colecta publică de granule şi conserve de hrană pentru cei aproape 1.200 de câini - va fi realizata !Am auzit ca asemenea colecte sau mai facut in tara- cu succes.Cetatenii aduc hrana pt animale intr-un loc stabilit de organizatori , sau direct la adapost ...Spunea...ACEA STIRE.. CA ACTIUNEA A AVUT ACOLO SUCCES ...SI SE FACE MEREU ,BIETELE ANIMALE O DUC MULT MAI BINE DECAT ATUNCI CAND ERAU DOAR IN GRIJA PRIMARIEI ..
2.   SUPER trimis de
(13 mai 2011, 03:32:38
Super....ma bucur mult pt initiativa voastra....sper din tot sufletul sa se gaseasca familii iubitoare pentru sufletele si mancarica pentru cei din adapost....va sustin si ma rog ca acest targ sa aibe succes....pup fetele de la asociatie:*
3.   AR FI FOST BINE.. trimis de
(13 mai 2011, 10:08:49
AR FI FOST BINE SA FIE PUSE AFISE SI IN SCOLI ...COPILASII AR FI ADUS MANCARICA PT CATEI ...SUNT MAI ATRASI DE BIETELE ANIMALUTE - AR FI IMFORMAT LA RANDUL LOR SI PARINTII -SI VESTEA COLECTEI DE HRANA SE RASPANDEA MAI REPEDE SI MAI MULT ! MAJORITATEA SUNT PARINTI IUBITORI DE ANIMALE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei