Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2011 - Anul XVI, nr. 20 (4618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Învăţătorii şi educatoarele din sate se pot perfecţiona cu fonduri europene

Miercuri, 26 Ianuarie 2011 (15:18:34)

Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava este partener, alături de alte patru instituţii de învăţământ din ţară -Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Universitatea din Oradea şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, în proiectul „Reţea interregională de formare în sistem e-learning a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar” (RIFSE), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi timp de trei ani, în perioada 2010-2013. Potrivit unui comunicat de presă remis de Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, proiectul RIFSE a demarat în luna noiembrie a anului trecut şi are ca principal obiectiv dezvoltarea competenţelor cadrelor didactice din învăţământul preprimar şi primar din regiunile nord-est (Iaşi, Suceava, Neamţ), sud-est (Galaţi) şi nord-vest (Bihor). „1400 de educatoare şi învăţători din mediul rural se vor bucura de oportunitatea perfecţionării cu costuri minime participând la un program de formare în sistem e-learning, gestionat prin intermediul platformei informatice interactive MEDIAEC a universităţii ieşene. Beneficiarii vor primi de asemenea o subvenţie pentru fiecare lună în care vor urma cursurile celor două sesiuni de formare. Curricula, elaborată de o echipă de experţi din instituţiile partenere, în funcţie de relevanţa datelor obţinute în urma analizei nevoilor de formare a grupului-ţintă (activitate aflată în desfăşurare) şi de particularităţile sistemului e-learning, va figura în oferta educaţională a Departamentelor pentru Pregătirea Personalului Didactic”, se mai arată în comunicatul universităţii. Persoanele interesate pot obţine detalii suplimentare despre acest proiect accesând www.rifse.uaic.ro, persoană de contact lect.univ.dr. Georgeta Diac – asistent manager.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învăţătorii şi educatoarele din sate se pot perfecţiona cu fonduri europene.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Învăţătorii şi educatoarele din sate se pot perfecţiona cu fonduri europene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei