Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

PDL Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”

Duminică, 23 Ianuarie 2011 (15:31:05)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Orest Onofrei, a declarat că discursul preşedintelui PSD Victor Ponta, de la Suceava, îl descalifică pe acesta deoarece se bazează doar pe „injurii şi acuzaţii nefondate”. Onofrei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Ponta a fost invitat la Suceava de liderii locali ai PSD, Cătălin Nechifor şi Ovidiu Milici, „ca să-i zică vreo două lui Flutur” pentru că ei „nu sunt luaţi în serios”. În opinia lui Onofrei, care a precizat că exprimă punctul de vedere oficial al PDL Suceava pe acest subiect, Victor Ponta nu are un discurs de om politic, ci de procuror „ieşit din mână”.
„ Discursul lui Victor Ponta nu este de om politic, ci a unui procuror ieşit din mână, care în orice stat de drept ar rămâne şomer pentru că n-a făcut decât să acuze, fără să prezinte nici o probă, punându-i pe cei acuzaţi să producă probe şi nu invers. Ponta plimbă acelaşi discurs din judeţ în judeţ, cu singura deosebire că liderii locali ai PSD îi şoptesc la ureche cum se numesc liderii PDL şi schimbă doar numele acelor lideri. Acest discurs este mai periculos pentru România şi ce vrea să construiască PSD este mai riscant decât îşi imaginează ei. Ponta a acuzat că Suceava s-a dezvoltat în ultimii 2 ani mai mult decât sub PSD în 18 ani şi că, prin ceea ce se întâmplă în Suceava, PDL devine mult prea periculos că face mult prea multe lucruri şi că vor veni ei la guvernare şi nu vor mai da banii la Suceava, ci lui Mazăre, lui Nichita, Dragnea şi Oprişan”, a spus senatorul PDL. 
Acesta apreciază că Ponta a atacat de fapt justiţia, pe care a acuzat-o că nu-şi face treaba acum şi că va aresta corupţii la indicaţii de partid, după ce va veni PSD la guvernare, şi l-a calificat pe Victor Ponta drept „un mic Pol Pot de Gorj”.
Onofrei a spus că, dacă liderul PSD nu-şi corectează discursul, nu trebuie să se mire că populaţia României nu-l ia în serios sau nu-l ia în serios la nivelul pe care şi-l doreşte.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PDL Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei