Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 dec 2010 - Anul XV, nr. 306 (4597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În valea de la Dărmăneşti

SOCANT: Mamă şi fiu, morţi sub roţile unui tir

Joi, 30 Decembrie 2010 (22:52:18)

O femeie în vârstă de 59 de ani şi fiul acesteia, de 30 de ani, au sfârşit tragic, aseară, sub roţile unui tir, colosul surprinzându-i pe drumul european 85, în valea de la Dărmăneşti, chiar la intersecţia cu drumul ce duce spre Costâna. Cumplitul accident s-a petrecut în jurul orei 19.00. Maria Ruxandar şi Constantin Ruxandar, domiciliaţi în comuna Pîrteştii de Jos, au coborât dintr-o ocazie care îi adusese de la Suceava şi au încercat să treacă strada, spre drumul ce duce spre Costîna, de unde urmau să caute o altă maşină, care să-i ducă acasă. Din păcate, nu aveau să mai ajungă de cealaltă parte a şoselei.

Un tir care venea dinspre Siret şi cobora valea din zonă i-a surprins pe cei doi în zona axului drumului. Ce a urmat este îngrozitor. Tirul a trecut peste corpul femeii, în timp ce tânărul, prins sub o roată, a mai fost târât în jur de 60-70 de metri, până la marginea şoselei. Un martor ajuns la faţa locului la foarte puţin timp după accident ne-a povestit că femeia părea că mai dă semne de viaţă, însă până la sosirea personalului medical aceasta îşi dăduse ultima suflare. Fiul ei murise pe loc. Ambii aveau leziuni cumplite la nivelul capului, în condiţiile în care s-a produs accidentul şansele de supravieţuire ale acestora fiind aproape inexistente.

 

Şoferul de tir, tras pe dreapta la Iţcani

După impact şoferul tirului şi-a continuat deplasarea. Au fost însă martori care au reţinut indicii despre vehicul, astfel că acesta nu avea cum scăpa. O maşină a poliţiei a identificat şi oprit vehiculul greu în zona Iţcani, şoferul fiind ridicat şi dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, pentru a fi audiat. Din informaţiile pe care le-am aflat aseară, la închiderea ediţiei, conducătorul auto ar fi un cetăţean turc, însă anchetatorii nu reuşiseră încă să obţină prea multe declaraţii de la el.

 

Pietonii au trecut strada neregulamentar, şoferul avea viteză

Trebuie spus că zona prin care au traversat cei doi nu era marcată cu trecere de pietoni, condiţie în care victimele au principala culpă de producere a accidentului, deoarece au trecut prin loc nepermis şi fără a se asigura. În privinţa şoferului, martorii au declarat la poliţie că acesta avea viteză foarte mare, acest fapt fiind evident şi după urmele de frânare de la faţa locului şi după distanţa foarte mare dintre cele două cadavre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SOCANT: Mamă şi fiu, morţi sub roţile unui tir.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
SOCANT: Mamă şi fiu, morţi sub roţile unui tir5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinformare trimis de
(31 dec 2010, 10:12:50
in primul rand ziarul dv a gresit prin faptul ca a scris ca cei doi au trecut prin loc nepermiz, total eronat.Cei care cunosc zona stiu f bine ca pe toata raza de drum nu exista nici o trecere de pietoni.In al doilea rand , demult locuitorii Darmanestiului , mai ales cei care stau in acea zona asteapta de la alesii locali sa rezolve aceasta prob , de a face o trecere de pietoni sau macar sa ia ex celor din jud Prhova , care pe distanta Ploiesti_Bucuresti au facut treceri de pietoni suspendate( bravo lor).La Darmanesti sunt bani de facut porti de intrare frumoase in sat prin care sa zboare fluturasii , dar ptr oameni si ptr siguranta vietii lor nu se face nimic si astfel se moare ca pe front pe aceasta vale a plangerii.La mai multe porti frumoase si mai putine treceri de pietoni dragi alesi ai comunei Darmanesti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei