Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vineri

Marşul „Pledoarie pentru demnitate”, de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi

Miercuri, 1 Decembrie 2010 (14:08:04)

Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava, în parteneriat cu Asociaţia „Blijdorp România”, organizează, pentru al cincilea an consecutiv, marşul “Pledoarie pentru demnitate”. Acţiunea se va desfăşura vineri, 3 decembrie, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, între orele 10:30 – 12:30. 
Marşul, la care vor participa copii cu dizabilităţi, părinţii acestora, angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, se va desfăşura pe traseul Primăria Suceava – Consiliul Judeţean Suceava. 
Organizatorii evenimentului au spus că prin această acţiune se urmăreşte promovarea unei politici sociale bazate pe respectarea persoanelor cu dizabilităţi, stimularea integrării sociale a copilului şi familiei acestuia, bazată pe credinţa că toţi oamenii sunt egali şi trebuie respectaţi şi valorizaţi, cunoaşterea de către comunitatea locală a nevoilor acestei categorii sociale în vederea promovării unei imagini reale. „Acţiunea de vineri reprezintă un marş al demnităţii tuturor celor care îşi doresc să se integreze în societate şi care vor să fie văzuţi, susţinuţi, acceptaţi cu aceleaşi drepturi şi obligaţii ca orice cetăţean”, a declarat Eugenia Hodoroabă, preşedintele Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava. 
Parteneri ai acestei manifestări sunt Colegiul Naţional „Spiru Haret” Suceava, Şcoala Generală „Ion Creangă”, Şcoala Generală Nr. 1 Suceava, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, Fundaţia „O Nouă Viaţă” Siret, A.R.E.A.S Suceava, Şcoala Generală Nr. 11 Suceava, Şcoala “Filadelfia”. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marşul „Pledoarie pentru demnitate”, de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marşul „Pledoarie pentru demnitate”, de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei