Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2009 - Anul XIV, nr. 168 (4154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Doar cinci note mărite la contestaţiile de la titularizare

Marţi, 21 Iulie 2009 (15:30:50)

Cele mai multe dintre notele contestate la examenul de titularizare au rămas aceleaşi şi după recorectarea tezelor. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct Virginel Iordache, din 203 de contestaţii, cinci note au fost modificate prin creştere şi una prin scădere. La educaţie fizică s-au înregistrat 3 creşteri între 50 şi 60 de sutimi, la limba germană s-a înregistrat o scădere de notă de la 9,80 la 9,30 iar la educaţie muzicală două măriri. „La educaţie muzicală majorarea notei a fost de peste 50 de sutimi, ceea ce a dus la depăşirea notei 7, care ce îi oferă candidatului dreptul la titularizare”, a mai spus Virginel Iordache.
După rezolvarea contestaţiilor, rezultatele finale ale examenului de titularizare evidenţiază faptul că 240 de candidaţi au luat note sub cinci, 662 de candidaţi au obţinut rezultate între 5 şi 6,99 şi 628 dascăli au obţinut note de la şapte în sus, rezultate care le permit titularizarea. La examen au participat 1570 de cadre didactice, 25 s-au retras din concurs după o oră de la aflarea subiectelor, şapte au fost eliminaţi pentru că au copiat şi opt candidaţi au fost nevalidaţi. Miercuri, începând cu orele 8:30 va avea loc repartizarea pe post a candidaţilor care au obţinut note ce le permit titularizarea. Şedinţele publice au loc la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” şi Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, fiecare candidat prezentându-se la repartizare în centrul în care a susţinut şi examenul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar cinci note mărite la contestaţiile de la titularizare.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar cinci note mărite la contestaţiile de la titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei