Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La muncă

PDL anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”

Luni, 16 Iunie 2008 (15:15:57)
Democrat-liberalii suceveni au anunţat, luni, în conferinţă de presă, că în judeţul nostru „hegemonia PSD a luat sfârşit” şi că la putere a venit PDL, „partidul viitorului”. Primvicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, deputatul Dumitru Pardău, a declarat că rezultatul obţinut de partidul său la alegerile locale în judeţul Suceava arată că PDL „a reuşit să stopeze dominaţia PSD, care controla, practic, judeţul Suceava”. „N-a fost uşor, a trebuit să desţelenim, cum plastic spunea cineva. De acum vom cultiva democraţia şi vom institui un management performant la nivelul administraţiei judeţene. Meritul pentru această victorie este atât al echipei PDL cât şi al locuitorilor judeţului Suceava”, a afirmat deputatul Dumitru Pardău, arătând că în calitate de câştigător al alegerilor locale PDL are acum o mare responsabilitate deoarece şi aşteptările populaţiei din judeţ sunt foarte mari. PDL „va cultiva democraţia” în mod direct în 49 de localităţi ale judeţului, printre care Suceava, cu Ion Lungu, Rădăuţi, cu Aurel Olărean şi Fălticeni, cu Vasile Tofan, dar şi de la nivelul Consiliului Judeţean, prin preşedintele ales Gheorghe Flutur.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
PDL anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu va umflati in pene trimis de
(16 iun 2008, 16:08:05
Stati cuminti nu este cum credeti voi minciunile au picioare scurte .In judet s-a cistigat in unele comuni numai prin frauda si bani singurul fapt este chiar Flutur care a mituit cu bani.Sa stiti ca deocamdata dela Bucuresti incepe decaderea partidului prezidential de unde s-a dat tonul la coruptie in aceste alegeri.Aseara d-l Basescu aproape plingea la aflarea pierderii Capitalei.Ce v-a face dl.Flutur care nu mai are voie sa candideze la parlamentare?Da doamne sa fie mai bine dar sint sceptic ,toti lupta pentru ciolan si sint flaminzi rau.
2.   Democratie trimis de
(16 iun 2008, 16:16:10
Sa va vedem la treaba pentru ca timp de-o luna ati tot promis, ori acuma va pregatiti pentru parlamentare..... si tot asa o ducem tot in alegeri si promisiunii...........daca nu va duceti la vale...
3.   Si pe voi cine va invata? trimis de
(16 iun 2008, 18:24:30
Sa "cultivi" are mai multe intelesuri. Pe care din ele sa-l atribuim celor spuse de PDminusL Suceava? Pentru oricare dintre ele trebuie, mai intrai voi trebuie sa va "cultivati", asa ca apare, in mod firesc, o intrebare: Si pe voi cine va invata regulile democratiei? (ca ceea ce ati facut pana acum nu se numeste democratie si nici CONSTITUTIONAL).
4.   La asa casa asa stapan trimis de
(16 iun 2008, 18:40:12
ce democratie sa cultivi,flutur?aceea cu racolarea primarilor din psd,amenintarile electorale prin care faceai propaganda electorala?ceea ce ai facut ca ministru,vei face si pentru judetul Suceava.pacat ca vor trece 4 ani in care oamenii din acest judet isi vor da seama.succes in indeplinirea amenintarilor,jefuirea legala a judetului s.a.oricum judetul suceava a capatat ceea ce merita[pensionarul nimic,iar hotii,totul].tinerii judetului invata si au invatat democratia in afara tarii,nicidecum de la un silvicultor de C.A.P si gasca de tractoristi ori pe ici colo cate un derbedeu licentiat
5.   Ce prostie! trimis de
(16 iun 2008, 18:54:28
Lasati voi democratia, ca de aia avem destula! Mai bine cultivati cartofi, porumb si altele... ca de vorbe goale ne-am cam saturat. Pana acum, in campania electorala tare va mai laudati cu proiectele voastre si acum ne vorbiti de democratie??
6.   ?????????????? trimis de
(16 iun 2008, 20:51:36
Cum? Ca in campanie? Cu ce? Cu forta, prin echipele de "ordine"? Mai inepta afirmatie nu cred c-am auzit de la un politician! Nu credeti ca despre altceva era bine si trebuia sa vorbiti acum? Doamne fereste, asa ceva nu-mi inchipuiam ca pot auzi! Ma asteptam sa aud despre implementarea programelor pentru care v-am votat, despre dezvoltarea judetului, nu asemenea stupiditati!
7.   Continutul comentariilor trimis de
(16 iun 2008, 23:31:16
Asteptati oameni buni, alesii nici nu au fost instalati si deja �ncepeti cu calomniile ! Dar cred ca calomniatorii suntpesedistii �nveninati.
8.   Nu inteleg trimis de
(17 iun 2008, 00:11:19
nu inteleg de ce lungu si tofan nu au cultivat democratie pana acum si de acum incolo, cand sunt membri pdl, ar fi capabili de asa ceva. cred ca pardau are mari probleme de intelegere. ce poate sa-i creasca unui om cand intra in pdl de poate face mari minuni? raspuns corect: nesimtirea si oportunismul. oricum pardau este cel mai dubios inidivid pe care il are politicul sucevean. in zona de unde vine , cimpulung si vatra dornei nu a castigat primariile. aici se vede cat de valoros este omul.
9.   SPERANTA DE MAI BINE trimis de
(17 iun 2008, 08:38:34
V AM VOTAT IN SPERANTA CA VETI AVEA INTELEPCIUNEA SA SELECTATI BUNI PROFESIONISTI, TINERI CARE ASIMILEAZA MAI USOR PROGRESUL, OAMENI DE BUNA CALITATE SI CONDUITA MORALA SI NU PARVENITI DIN ALTE IMPREJURIMI PRECUM IURI COSTACHE GAGARIN UN EXCROC DE IASI CARE ACUM ASTEAPTA SA FIE RASPLATIT CA DOAR A MUNCIT IN CAMPANIE. A SUPT PENTRU 10 CAMPANI. AS FI PROFUND DEZAMAGIT SA L MAI VAD PRIN ACEST ORAS.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei