Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2012 - Anul XVII, nr. 48 (4953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ingrediente naturale pentru îngrijirea părului

Mierea, bicarbonatul de sodiu sau rozmarinul pot fi folosite pentru îngrijirea părului şi prevenirea deteriorării sau îngrăşării acestuia, potrivit becomegorgeous.com.

Pentru a preveni deteriorarea părului, este bine să vă feriţi de produsele sintetice. Puteţi avea un păr strălucitor fără a cheltui o avere pe tot felul de produse, ci combinând o serie de ingrediente naturale foarte eficace.

 

1. Mască împotriva mătreţii

Mătreaţa poate afecta textura şuviţelor şi pielea capului. Pentru a o combate, pregătiţi un amestec dintr-o lingură de muştar, ulei de ricin şi de cocos. Masaţi pielea capului cu acest amestec, cu mişcări circulare timp de 5 - 6 minute. Clătiţi apoi cu apă călduţă şi spălaţi cu şampon. Aplicaţi acest tratament de cel puţin două ori pe săptămână.

 

2. Smântână şi miere pentru părul cârlionţat

Pentru a nu mai avea părul încâlcit, folosiţi un amestec din două ceşti de smântână şi o lingură de miere. Aplicaţi amestecul pe scalp şi lăsaţi-l să acţioneze timp de 5 - 6 minute. Apoi spălaţi-vă pe cap şi aplicaţi balsam. Părul va deveni astfel moale şi strălucitor.

 

3. Rozmarin pentru părul gras

Folosiţi acest tratament simplu pentru a controla producţia de sebum a scalpului şi a scăpa de aspectul neîngrijit dat de îngrăşarea părului. Pregătiţi într-un castron o infuzie cu o cantitate mică de rozmarin în trei căni de apă fierbinte. Strecuraţi după 5 - 6 minute pentru a elimina frunzele de rozmarin. Spălaţi-vă pe cap cu şampon, iar la clătire folosiţi această apă. Se recomandă aplicarea tratamentului de cel puţin două ori pe săptămână.

 

4. Gel de păr din gelatină pentru părul uscat şi încâlcit

Redă părului un aspect strălucitor, folosind un gel preparat acasă cu puţină gelatină dizolvată într-o cană de apă fierbinte şi ţinut în frigider. Foloseşte preparatul de fiecare dată când ai nevoie să îţi aranjezi părul.

 

5. Bicarbonat de sodiu pentru a preveni dezhidratarea şi vârfurile despicate

Dacă vă spălaţi zilnic pe cap, este important să aveţi un produs delicat cu părul şi pielea capului. Este recomandat bicarbonatul de sodiu, în locul şamponului care elimină uleiurile naturale produse de pielea capului şi lasă părul uscat şi aspru.

 

6. Miere pentru păr strălucitor

Turnaţi trei căni de apă fierbinte într-un bol în care lăsaţi să se dizolve o lingură de miere. Clătiţi părul cu acest amestec şi lăsaţi-l să se usuce sau folosiţi uscătorul pentru a-i da forma dorită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ingrediente naturale pentru îngrijirea părului.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ingrediente naturale pentru îngrijirea părului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei