Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post

Varză călită cu dovlecei

1 varză;
1 ceapă mare;
1-2 dovlecei;
3-4 roşii;
100 ml ulei; verdeaţă, sare şi piper;

Tocăm ceapa, varza, tăiem felii dovleceii. Varza o frecăm bine cu sare. Punem uleiul la încins în cratiţa mare, adăugăm ceapa, varza, lăsăm să se înăbuşe acoperit, mai amestecăm, iar acoperim; după ce se înmoaie un pic varza, adăugăm roşiile curăţate şi tăiate, apoi dovlecelul tăiat şi dăm la cuptor, cu capacul deasupra măcar o oră. Apoi luăm capacul şi lăsăm să se rumenească bine. Adăugăm mărar mai mult, pătrunjel mai puţin.

(Sursa: www.petitchef.ro)

 

Dovlecei umpluţi cu varză

Ingrediente: 10 dovlecei, 1 varză, 3 roşii sau o lingură cu bulion, 4 linguri cu ulei, 1 ceapă, sare, cimbru.

Mod de preparare: Dovleceii se curăţă de coajă, se taie şi se golesc de seminţe. Se spală şi se lasă la scurs pe un prosop. Varza se toacă mărunt, se freacă uşor cu sare, până când se strânge zeama în vas. Se spală şi se pune în cratiţă cu ulei, împreună cu ceapa tocată. Se lasă la călit, timp de 30 de minute. Se adaugă roşiile fără coajă sau bulionul, cimbru şi se mai lasă pe foc câteva minute. Dovleceii sunt umpluţi cu varză călită, sunt acoperiţi cu apă caldă şi sunt introduşi la cuptor, vreme de 30 de minute. Se servesc calzi.

(Sursa: http://www.moldovacrestina.info)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reţete de post5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei