Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2014 - Anul XIX, nr. 176 (5685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Cătălin Nechifor: „Victoria în alegerile prezidențiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de ieri că victoria liderului social-democraţilor, Victor Ponta, în alegerile prezidenţiale din toamna acestui an va marca sfârşitul unui regim politic abuziv. Cătălin Nechifor a făcut această afirmaţie la întoarcerea de la Congresul Naţional al PSD, care a avut loc marţi la Craiova, în cadrul căruia preşedintele PSD Victor Ponta şi-a anunţat în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al României. Nechifor a precizat că la Consiliul Naţional al PSD au fost prezenţi 70 de social-democraţi din judeţul Suceava, membrii Biroului Politic Judeţean, parlamentari, primari şi consilieri judeţeni. Liderul social-democraţilor suceveni a spus că delegaţii PSD Suceava au votat în unanimitate pentru susţinerea lui Victor Ponta în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

El a mai explicat că la Craiova, Consiliul Naţional lărgit al PSD a acceptat, cu unanimitatea voturilor celor 6.000 de social-democraţi prezenţi, candidatura preşedintelui PSD, Victor Ponta, pentru funcţia de preşedinte al României.

„Victoria în alegerile prezidenţiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv şi momentul începerii unui nou proiect naţional bazat pe valorile autentice ale poporului român. Vrem o ţară în care scandalurile politice să nu mai domine, vrem o ţară care să facă politici pentru familie, o ţară care iubeşte copiii, care îi respectă pe cei care au muncit o viaţă, o ţară care să fie puternică în Europa şi care să aibă o poziţie respectată la masa deciziilor. Aceasta este România puternică şi este realitatea în care toţi vrem să trăim”, a declarat preşedintele PSD Suceava. Cătălin Nechifor a mai adăugat că în cadrul lucrărilor Consiliului Naţional s-a decis ca până la Congresul Naţional, toţi membrii de partid să cunoască această hotărâre, prin intermediul adunărilor generale care vor fi organizate în fiecare oraş, comună şi chiar secţie de vot, începând cu 1 august 2014. Nechifor a mai spus că în luna septembrie, în toată ţara vor fi organizate conferinţe judeţene ale PSD, la care va fi prezent şi Victor Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor: „Victoria în alegerile prezidențiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv”.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Cătălin Nechifor: „Victoria în alegerile prezidențiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal respect trimis de
( 1 aug 2014, 12:05:41
Intr-adevar,vreti o tara "care îi respectă pe cei care au muncit o viaţă".De aia Ponta a marit benzina si a facut-o cea mai scumpa din Europa.De aceea mariti impozitele la masinile pana in 1600 cmc de doua ori(iar pentru masinile de capacitate mare,adicalea gipanele pe care le aveti vreti sa o reduceti).De aceea mariti impozitele la apartamente de doua ori(iar pentru cei care au jdemii de case vreti sa il reduceti).De aceea vreti sa mariti impozitul pe terenul agricol pana la 800%.De aceea nu dati banii castigati in instanta de profesori.De acea nu dati banii pentru refugiatii din Bucovina si Basarabia.HALAL RESPECT.

2.   Halal respect trimis de
( 1 aug 2014, 12:26:52
Daca vorbim de respect vedem ce ne mai respecta Ponta cand isi pune asemenea ministrii.Cu ocazia GROAZNICELOR inundatii am vazut care este coeficientul lor de inteligenta.De aptitudini profesionale ce sa mai zicem:
Mihnea Costoiu, ministrul pentru Învăţământ superior:
„Se spune că apa la români aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului, şi PSD"
Doina Pană, ministrul Apelor(adica Fa Doina):
"Nici inundaţiile nu mai sunt ce au fost odată.
Liviu Dragnea, vicepremier:
"Sunt foarte încărcat pozitiv, pentru că am fost cu Victor Ponta în câteva comune afectate de inundaţii"
Gabriel Oprea, vicepremier:
"Avem, în momentul de faţă, un număr de aproximativ două victime care au fost înecate"

3.   Ce respect ? trimis de
( 1 aug 2014, 13:38:24
După ce aţi fost la conducere ani de zile,după ce aţi privatizat economia după bunul plac,acum parcă aţi uitat de toate .
Vreţi o ţară numai pentru voi.
Ce poate fi mai ruşinos să-ţi negi trecutul şi să acum să vii cu "respectul faţă de oameni".
4.   Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca niciuna! trimis de
( 1 aug 2014, 13:54:27


Suntem o mulțime de constatatori triști. N-avem aia, n-avem ailaltă, prim ministrul ne face de râs, guvernul e prost, trage pielea de pe noi prin taxe și impozite ridicole, mărește prețul carburanților de te uiți în portofel ca milogu-n traistă, dă ordonanțe de urgență dubioase, ne obligă să susținem financiar marii consumatori din industria necrofagă, Parlamentul e o gloată de maimuțe al căror unic indiciu de evoluție e că au degete opozante, în rest, dorm în ședințe, moțăie, transpiră, își dau aere, negociază, se vând și se cumpără din stânga în dreapta și invers, fac trocuri, tranzacții, iau șpagă, dau șpagă.
Cu toate astea, în România e liniște și pace, stabilitate. În capul premierului duduie economia de ne ameteste, însă cu toate astea, buzunarele românilor sunt tot mai goale, viața tot mai costisitoare și tot ce poate merge prost, merge de la foarte prost în sus
4.1  RE: Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca niciuna! trimis de
( 1 aug 2014, 14:00:39
Nu se mai construiește nimic, nu se progresează în nimic, pur și simplu viețuim și cam atât în timp ce ei, marii îmbuibați, miliardarii răsăriți peste noapte din prea plinul pușculiței naționale, devin tot mai puternici, tot mai hămesiți, tot mai obraznici, îndrăzneți, cruzi, de nu mai e mult până când nici nu vom avea curaj să mai respirăm pe lângă ei.
Noi, în schimb, poporul (nici nu știu de ce ne mai numim așa când e evident că devenim pe zi ce trece doar o populație), bombănim și cam atât.
Ponta, omul adus pe val în urmă cu doi ani, nu mai are nimic de oferit, nici măcar ca preşedinte al partidului, ca să nu mai vorbim de ambitia lui de a câştiga bătălia pentru prezidenţiale.
Conducatorii nostri sunt asa cum i-am ales noi, prostimea: corupti, aroganti, nepregatiti si dezinteresati in a relationa cu oamenii.

In Suceava, Primaru a promis in trei riduri ca se va reface cartierul G. Enescu, str. Univerisitatii, etc. !
Nechifor, Victor Ponta - ba se face centura, aeroportul, asfaltarea strazilor si trotuarelor, autostrada la Suceava, ba nu se face... Ne duceti cu vorba!
Bine ca vin cei din SUD si ne promit marea cu sarea, pina ii alegem!
Realitatea este că Nechifor, Victor Ponta si Lungu mint pe toată lumea. Ceea ce se face acum, demonstreaza înca o dată că acesti oameni nu iși ține promisiunile. Exact ca primarul nostru Lungu, care procedeaza la fel, vorbeste, promite, dar ce face?!
5.   No comment ! trimis de
( 1 aug 2014, 15:42:44
Subscriu voua...cata dreptate aveti fratilor !
6.   Si ce incepe? trimis de
( 1 aug 2014, 17:07:02
Sfarseste un regim abuziv (pentru baroni) si incepe ce? Cel mai totalitarist regim pe care l-a vazut vreodata aceasta tara. Vai de noi ce vom ajunge daca va fi Ponta presedinte. Imi pare rau ca am avut o sansa unui presedinte vertical si cu principii, dar troaca damboviteana l-a facut sa renunte. Cu Antonescu, cred ca altfel ar fi fost ziua de maine. Dar...poate ca niciodata nu e prea tarziu.
7.   Mey postacilor perdelisti nu se poate cu de toate trimis de
( 1 aug 2014, 18:06:40
Bey loazelor sfidati inteligenta celor multi care au fost batjocoriti de regimul vostru al perdeleilor. Acum va impopotonati in comenturi ca niste ticalosi tristi care se respecta si cu nerusinare ne serviti m---e la tava pe post de icre negre, ne dati intelepciune si ne aratati ce buni au fost perdeleii. Pe cine credeti ca prostiti ? Ce bine era pe vremea lu fluture ca erau bani de furat la discretie. De asta plangeti ma tristilor nu ca va ganditi la tarisoara voastra.
8.   Adevar "graiesti"....RADUMAMI trimis de
( 1 aug 2014, 21:11:44
Cred ca este unul din cele mai bune comentari scrise de Radumamii,iar daca acestea au fost declaratiile ministrilor nostri,(eu nu le-am auzit),atunci chiar nu ne mai putem mira de ce suntem unde suntem. Poate ca "neamtul" v-a fi neamt si v-a mai schimba ceva in Romania.Eu stiu ca pe nemti ii caracterizeaza seriozitatea,sper ca si pe al nostru sa il caracterizeze acelasi lucru.
9.   Serios? SERIOS?! trimis de
( 2 aug 2014, 03:54:04
Cine conduce tara acesta de ultimii doi ani?! Cine face legile si cine se ocupa de industrie si economie !?! CINE!!?!

PONTA! si PSD-ul sau toata ziua!! Cum sa ne creada asa de pro***!?!
10.   Comentariu trimis de
( 2 aug 2014, 08:26:30
Mult succes domnului Ponta sa ajunga presedinte si sa ajungem la normalitate in tara asta . Celor care nu le place Ponta si regimulsau sa/i multumeasca lui Basescu care prin modul cum a condus tara si a manevrat oamenii Pdl -ului nu mai da nici o sansa vreunui candidat de dreapta sa ajunga presedinte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei