Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Vosganian: Dacă se rupe USL, pierde şi PNL, şi PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat sâmbătă, la Suceava, că în situaţia în care USL se va destrăma, vor avea de pierdut şi PNL, şi PSD. Prezent la Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul PNL Suceava, Varujan Vosganian a spus că în momentul de faţă sunt foarte mulţi care prevăd sfârşitul USL. „În fiecare zi, USL se destramă, iar Crin Antonescu nu mai este candidatul alianţei. Şi în fiecare zi trebuie să reconfirmăm toate aceste lucruri”, a precizat Varujan Vosganian în faţa liberalilor suceveni.

El a subliniat că nici PSD şi nici PNL nu au câştigat alegerile, ci USL. Vicepreşedintele PNL a declarat că în condiţiile în care alegerile au fost câştigate de USL, PNL şi PSD trebuie să guverneze în continuare împreună. „Oricum s-ar rupe USL şi oricine ar rămâne să guverneze, am pierde amândoi. Nu existe câştigători sau perdanţi dacă se rupe USL. Pierdem împreună. De aceea, mesajul care trebuie să-l dăm este un mesaj de respect faţă de poporul român. Câtă vreme am făcut o alianţă politică şi am promis să guvernăm împreună, trebuie să ne ţinem de promisiune”, consideră Varujan Vosganian.

El a precizat că România începe să capete încredere, arătând că ţara începe să se împrumute cu o dobândă „mai mică decât vreodată în istoria românilor”, iar riscul de ţară va fi scăzut, ceea ce pentru România va însemna un coeficient de atracţie mai mare pentru investiţiile străine.

„A guverna o ţară este o responsabilitate mai mare decât poate oricare dintre partide, astăzi, să o facă singur”, a ţinut să precizeze liderul PNL. El a spus că USL este ca o maşină cu patru bujii, adăugând că „două avem noi, două are PSD. Aşa că trebuie să le punem la un loc, pentru ca maşina să meargă înainte. Cred că nu trebuie să ne lăsăm orbiţi de copaci, şi să vedem pădurea. Trebuie să vedem care e responsabilitatea noastră şi să guvernăm împreună”.

Varujan Vosganian a spus că PNL nu rivalizează cu PSD şi că liberalii au drumul lor politic şi adversari proprii, care sunt tot din zona de dreapta a politicii. „De aceea, noi trebuie să întărim amprenta de dreapta a guvernării, să luăm măsuri aşa cum am preconizat, de reducere a impozitelor, de creştere a numărului locurilor de muncă, de respect faţă de mediul de afaceri, de respect faţă de cei care plătesc impozite şi utilizarea impozitelor pentru cei care din diverse motive pot mai puţin şi au nevoie mai mult din partea societăţii”, a încheiat Vosganian. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian: Dacă se rupe USL, pierde şi PNL, şi PSD.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vosganian: Dacă se rupe USL, pierde şi PNL, şi PSD5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei