Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Munca de partid

Consilierii PSD din Vicovu de Sus, chiul în masă de la şedinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local Vicovu de Sus s-a transformat în jucăria primarului Gheorghe Schipor, iar absurdul pare să fi luat locul normalităţii. Începând din luna octombrie şi până acum, nu mai puţin de opt şedinţe de Consiliu Local nu au avut loc, şi asta din cauza absenţei aleşilor din partea PSD. Deşi luna mai este pe sfârşite, Primăria din Vicovu de Sus nu are încă aprobat bugetul pentru anul în curs şi nici excedentul financiar pentru 2012.

Absenţa consilierilor PSD pare cel puţin suspectă, mai ales că liderul organizaţiei din Vicovu de Sus este chiar primarul Gheorghe Schipor, aflat acum la al cincilea mandat, dar pentru prima dată nu are majoritatea în Consiliul Local.

În cursul zilei de ieri l-am contactat pe edilul din Vicovu de Sus pentru a afla ce se întâmplă de fapt în bătătura lui, adică în sânul organizaţiei pe care o conduce.

„Nu sunt responsabilul consilierilor locali. Întrebaţi-i pe ei de ce nu vin la şedinţe”, au fost singurele cuvinte ale lui Gheorghe Schipor înainte de a închide telefonul.

Primarul a refuzat să mai răspundă la întrebarea de ce nu a luat măsuri pe linie de partid împotriva consilierilor chiulangii. Potrivit legislaţiei în vigoare, consilierii pot fi excluşi din partid în condiţiile în care nu au activitate, iar locul lor trebuie luat de supleanţi. Ori, acest lucru nu se întâmplă cu bună ştiinţă, intenţia primarului Schipor fiind aceea de a se ajunge la dizolvarea actualului Consiliu Local, iar după alegerile ce se preconizează să obţină majoritatea în deliberativul din Vicovu de Sus.

Este o situaţie total anormală, similară oarecum cu ceea ce se petrece la Rădăuţi, şi în care Prefectura Suceava, dar şi şefii Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava ar trebui să ia măsuri clare.

 

Cine sunt consilierii chiulangii

Chiulangiii din Consiliul Local Vicovu de Sus au şi nume, iar oamenii care i-au ales trebuie să ştie care este situaţia reală. Numele celor care îşi bat joc nu doar de mandatele de consilieri, ci şi de o întreagă comunitate sunt următoarele: Gheorghe Cornea, Ion Bodale, Andrei Carcea, Toader Cornea, Marian Schipor, Vasile Schipor şi Ion Cârdei.

Şedinţele de la care au absentat, începând cu luna octombrie a anului 2012 şi până în prezent, sunt următoarele:

-  şedinţa extraordinară din 31 octombrie 2012;

-  şedinţa extraordinară din 20 noiembrie 2012;

-  şedinţa ordinară din 28 noiembrie 2012;

-  şedinţa de îndată din 30 noiembrie 2012;

-  şedinţa extraordinară din 30 ianuarie 2013;

-  şedinţa extraordinară din 07 februarie 2013;

-  şedinţa ordinară din 27 februarie 2013;

-  şedinţa extraordinară din 29 aprilie 2013.

Practic, în acest interval s-a derulat doar câteva şedinţe, iar în lunile martie şi mai 2013 Consiliul Local Vicovu de Sus nici măcar nu a fost convocat. Iar asta spune totul despre ceea ce se petrece la Vicovu de Sus şi mai ales despre cum înţelege primarul Gheorghe Schipor să conducă oraşul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PSD din Vicovu de Sus, chiul în masă de la şedinţe.
 Vizualizări articol: 2477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Consilierii PSD din Vicovu de Sus, chiul în masă de la şedinţe5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gigi becali si primarul din vicov trimis de
(31 mai 2013, 18:22:58
a fost odata gigi becali si primarul din vicov. au furat cat au furat si ce s-au gandit ei: - sa-L cumpere pe Dumnezeu. Zis si facut: au inceput donatiile, constructii de biserici,etc si ca sa aiba o imagine buna se laudau in gura mare si oamenilor...
dar Dumnezeu se pare ca nu s-a lasat induplecat! asa ca nea Jiji a devenit pustic la Rahova si primarul din vicov il va urma.... pentru ca pe Dumnezeu nu-L cumperi!!!
2.   Batjocura trimis de
(31 mai 2013, 19:02:11
De 17 ani acest primar si oamenii lui au furat banii vicovenilor. Puteam avea canalizare, strazi betonate, trotuare pavate, scoli frumoase, un camin cultural amenajat pentru spectacole, un teren de fotbal, etc. ,dar stiau ca vor fi alesi si de aceea au furat tot... Sedintele de consiliu erau mascarade... acum nici nu mai vin. Ii doare undeva de vicoveni, pentru ca in continuare fura.. si vor mai fura... au oameni la sectiile de votare si isi fac treaba bine... vor iesi din nou.. Doamne fereste!!!!!!!!!!!!!
Aroganta de care da dovada acest primar a suparat multa, multa lume. Nu ii pasa de cei asistati social, de bolnavi, de cei care au chiar nevoie de un ajutor. Le da doar prietenilor lui. Priviti atent si veti vedea ca asa este!
Un sat de oameni gospodari si muncitori s´a pricopsit cu o astfel de sleahta de hoti...
Ce frumos ar fi aratat Vicovul daca era un om cuminte la conducere!
Batjocura! asta este cuvantul ce caracterizeaza pe primar , consilieri psd si oameni din primarie!
Bravo Monitorul ca nu va lasati cumparati de acest hot!
3.   Cangrena trimis de
( 3 iun 2013, 11:52:53
Ainceput sa puta.Buboiul trebuie spart.TREZITI-VA CETATENI!!!!!!!!!
GASCA S-A INCUIBAT PREA TARE.Orice alternativa este mai buna.
4.   Totul e o minciuna sfruntata trimis de
( 3 iun 2013, 12:22:32
noi vicovenii stam la cheremul unui arborean activist si securist PCR cu acte in regula care in timpul de inainte de 1989 a reclamt in Straja toate minciunile posibile dupa 1990 s-a mutat cu reclamatiile la Vicovu de Jos ,iar acum s-a mutat la noi.El crede ca in urma reclamatiilor sale poate ponegrii niste oameni care chiar au facut ceva in orasul asta.Cozorici ce a facut in ultimii 40 ani pentru vicovenii.Chiar suntem atat de naivi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei