Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 86 (5293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Cristian Irimie este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, a preluat conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. Anunţul a fost făcut de către liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care a declarat că în şedinţa de ieri a Biroului Permanent Judeţean s-a luat decizia ca medicul Cristian Irimie să preia funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. Flutur a mai spus că cel care a ocupat până ieri această funcţie, Lucian Harşovschi, a fost promovat în funcţia de vicepreşedinte responsabil cu probleme organizatorice al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL.

Gheorghe Flutur a spus că noul preşedinte interimar al democrat-liberalilor din municipiul Suceava are la dispoziţie o săptămână pentru a prezenta o strategie pentru relansarea acestei filiale. „Ne dorim relansarea organizaţiei, iar PDL Suceava să facă o opoziţie adevărată la actuala putere”, a declarat Gheorghe Flutur.

Făcând referire la Lucian Harşovschi, Flutur a precizat că acesta se va ocupa cu organizarea alegerilor în cadrul filialelor PDL din judeţul Suceava. „Avem în vedere organizarea alegerilor de jos în sus. Preocuparea noastră este să ne reorganizăm şi să reconstruim acolo unde organizaţiile noastre sunt slăbite”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că tot în şedinţa de ieri a conducerii judeţene a PDL Suceava au fost stabiliţi responsabilii pentru cele zece colegii uninominale de deputaţi din judeţ, respectiv Mircea Rusu – Vatra Dornei, Gheorghe Niţă – Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, Corneliu Popovici – Dolhasca-Mălini, Vasile Tofan – Fălticeni, Sanda-Maria Ardeleanu – Suceava 1, Ioan Balan – Suceava 2, Vasile Ilie – Şcheia-Cajvana, Orest Onofrei – Rădăuţi, Dumitru Mihalescul – Vicovu de Sus şi Marius Vatavu – Siret. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Irimie este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cristian Irimie este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se aleg intre ei in system inchis trimis de
(13 apr 2013, 17:14:42
Ce e nasol, e ca vom supravietui pe parohii (in grupuri mici) , cred ca dupa vreo 100 de ani poaoote se va schimba ceva intr-un bine plapand. Poate nepotii copiilor nostrii mai au o sansa. Atat de rau a lovit comunismul si virusul securest care se ascunde sub forme ideologice de partied de dreapta sau stanga. Ce ma seaca e ca ajtia micii secouristi din esaloanele inferioare, baietjasi care stiu sa numere pana la 5 cu ajutorul familiei executa ordinele lu aia mari fara nici un pic de constiinta ca distrug pe fratii lor, pe romani ca ei.
De ce si aia cu “stiinta de carte” se vand sau se desconspira pe fatza ca micii bulangii.
1.1  RE: Se aleg intre ei in system inchis trimis de
(13 apr 2013, 17:41:34
Ești varză la capitolul limba română .Te mai miri că sunt atâția fraieri în România păcăliți pentru a merge la muncă în străinătate.
2.   PRESEDINTE /?????????? trimis de
(13 apr 2013, 19:51:59
Dupa rezultatele catastrofale din alegerile parlamentare a dtr.IRIMIE la-ti proptit PRESEDINTE. Felicitari dle. FLUTUR????????????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei