Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Desemnare

Omul de afaceri Ilie Niţă va fi propus de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni îl vor propune pe omul de afaceri Ilie Niţă pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Decizia a fost luată vineri seară, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava. Pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava au concurat Ilie Niţă și Raul Rotaru, cel care urmează să fie validat în funcţia de consilier judeţean din partea PNL în prima şedinţă a deliberativului judeţean.

În cadrul votului exprimat în Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava, Ilie Niţă a obţinut 13 voturi, în timp ce Raul Rotaru a avut 11 voturi. Raul Rotaru a intrat în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava având susţinerea primarului PNL din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, dar şi a altor primari din zona de munte a judeţului. Potrivit unor surse, având această susţinere, Rotaru ar fi fost cel care urma să fie nominalizat pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava, însă în cele din urmă se pare că liberalii suceveni au preferat să trimită în această funcţie un consilier „apropiat” liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu. Raul Rotaru trebuia să candideze din partea PNL pentru funcţia de deputat în Colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, însă în cele din urmă a fost înlocuit de conducerea centrală a partidului cu Radu Surugiu.

De precizat că omul de afaceri Ilie Niţă a fost propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean din partea Organizaţiei Municipale Suceava a PNL. Desemnarea lui Ilie Niţă pentru acest post în cadrul organizaţiei liberalilor din municipiul Suceava s-a făcut tot prin vot, în competiţie intrând şi consilierii judeţeni PNL Cristina Teodorovici şi Brânduşel Nichitean. Acesta din urmă nu a fost prezent la şedinţa Biroului Permanent al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, însă a fost trecut pe buletinul de vot, având în vedere dorinţa lui, exprimată anterior, de a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. În urma votului din Biroul Municipal Suceava al PNL, Ilie Niţă a obţinut 15 voturi, Cristina Teodorovici a avut cinci voturi, în timp ce Brânduşel Nichitean nu a avut nici un vot.

După ce a trecut şi de votul din Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava, Ilie Niţă a declarat că îl onorează desemnarea pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. „A fost un vot democratic şi s-a demonstrat că în PNL Suceava este libertate de exprimare. S-a votat cu inima şi cu mintea, şi consider că a fost un vot extrem de corect”, a spus Ilie Niţă.

Deşi l-am sunat de mai multe ori, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri pentru a-şi exprima opinia cu privire la decizia luată de Biroul Permanent Judeţean în privinţa lui Ilie Niţă.

 

Ilie Niţă ar putea fi ales vicepreşedinte al CJ Suceava în şedinţa de la sfârşitul acestei luni

Una dintre cele două funcţii de vicepreşedinte al CJ Suceava a fost eliberată după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, cel care ocupa acest post, a fost ales deputat în urma alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie 2012.

Deşi a primit votul Biroului Judeţean Suceava al PNL pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava, rămâne de văzut dacă Ilie Niţă va ajunge să obţină acest post. Asta deoarece Ilie Niţă a mai obţinut până în momentul de faţă votul colegilor liberali pentru a candida pentru funcţia de primar al Sucevei, dar şi pentru candidatura în Colegiul nr. 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor. Şi la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare, pentru funcţiile pentru care Ilie Niţă primise votul colegilor din PNL a ajuns să candideze altcineva.

Viitorul vicepreşedinte al CJ Suceava urmează să fie ales prin vot în şedinţa deliberativului judeţean de la sfârşitul acestei luni. Potrivit negocierilor din cadrul USL, o funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a revenit PSD, fiind ocupată de Alexandru Rădulescu, în timp ce al doilea post de vicepreşedinte trebuie ocupat de un consilier judeţean al PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Ilie Niţă va fi propus de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Omul de afaceri Ilie Niţă va fi propus de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECOMANDARE trimis de
(21 ian 2013, 15:29:39
LIBERALII SA ASTEPTE INTAI FINALIZAREA ANCHETEI IN CEEA CE PRIVESTE CAPRIOARA GASITA PE STADIONUL DE LA VAMA.SA NU SE PRIPEASCA,CINE STIE?
2.   Recomandare trimis de
(21 ian 2013, 17:44:24
Mai MONTE liberali la Vama trebue sa ia act de dosarul penal la legea 78/2000 privind faptele de coruptie, ale noului sef liberalo-penegisto-pesedisto si ce o mai fi fost el, actualul consilier local, fost primar Morosan ,dosar instrumentat de DNA, aflat la al saptelea termen pe rol la judecatoria C.lung si apoi de caprioare moarte cu tigari de contrabanda in sin pe stadionul tineretului.Ridem noi ,ridem si facem haz dar capra-i cu adevarat moarta in ..casa de turism,de la pod,si cabinele telefonice, de mii de euro de la francezi din dosarul domnului liberal din Vama,omul de casa al domnului Baisanu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei