Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Candidatul USL Mihai Neagu prezintă problemele bucovinenilor în faţa Guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret, Mihai Neagu, a anunţat că toate problemele care i-au fost semnalate de alegătorii din localităţile pe care vrea să le reprezinte în Parlament au fost prezentate şefului Guvernului, Victor Ponta. Mihai Neagu a precizat că pe perioada acestei campanii electorale a parcurs toate localităţile colegiului în care candidează, a vorbit cu populaţia, problemele semnalate de aceştia fiind prezentate primului-ministru, Victor Ponta, şi ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, în cadrul vizitei pe care aceştia au efectuat-o în Suceava la sfârşitul săptămânii trecute.

„Eu m-am prezentat în faţa domnului ministru cu o mapă de probleme şi soluţii. Realitatea e că bucovinenii nu sunt sprijiniţi în dezvoltare, dar, ce-i mai rău, le lipseşte condiţia primară pentru dezvoltare, şi anume, stabilitatea. Fostul Guvern le-a tăiat subvenţiile agricultorilor, le-a promis fabrici de prelucrare a produselor agricole, fabrici de prelucrare a lemnului, dar oamenii nu s-au ales cu nimic din aceste promisiuni”, a declarat domnul Neagu Mihai după întâlnirea cu liderii USL.

Mihai Neagu a mai arătat că răspunsul Guvernului Ponta la problemele bucovinenilor se concretizează în forma unui pachet de măsuri menite să redea echilibrul şi stabilitatea pe termen lung.

„Aceste măsuri sunt luate deoarece atunci când tu nu eşti sigur ce vei pune mâine copiilor pe masă, nici nu încape vorba de dezvoltare, pentru că primul pas este cel al asigurării unei stabilităţi”, a declarat candidatul USL. El a ţinut să precizeze că în ultimii patru ani, judeţul Suceava a înregistrat creşteri la rata şomajului, plecarea a din ce în ce mai mulţi tineri în străinătate şi scăderea numărului de locuri de muncă în industria prelucrătoare. Mai mult, el a spus că ceea ce începea a fi „o pepinieră” de microferme familiale s-a transformat în agricultură de subzistenţă.

„Toate aceste lucruri s-au petrecut pe fondul tăierii de subvenţii şi a micşorării salariilor şi pensiilor. Foştii PDL-işi, actualii ARD-işti, au obrăznicia să vorbească despre siguranţa zilei de mâine, siguranţa pensiilor şi a salariilor. Care siguranţă, când ei au îndatorat fiecare român cu 5.000 de euro, ca să poată plăti pensiile şi salariile? Ei au cheltuit banii de pensii şi salarii şi, în loc să împrumute statul ca să poată relansa economia, au acceptat să vândă toate companiile de stat cu patrimoniu de resurse naturale către companii străine. Ne-au îndatorat şi au vândut ţara. Eu mă întreb, ca simplu cetăţean, cum pot să aibă atâta obrăznicie, să ceară încrederea oamenilor din nou?", a susţinut revoltat Mihai Neagu.

El a mai adăugat că actualul Guvern USL a început deja repararea daunelor aduse cetăţenilor şi economiei de stat de către guvernarea anterioară. Mihai Neagu a explicat că măsurile luate în ultimele luni au dus la realocarea subvenţiilor în agricultură, subvenţii ce nu se regăseau în bugetul fostei guvernări, reîntregirea pensiilor şi a salariilor, stoparea contractelor statului cu „băieţii deştepţi”.  „Astfel, echipa USL cere populaţiei sprijinul pentru a putea duce schimbarea şi dreptatea cetăţenilor până la capăt”, a încheiat candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul USL Mihai Neagu prezintă problemele bucovinenilor în faţa Guvernului.
 Vizualizări articol: 1660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidatul USL Mihai Neagu prezintă problemele bucovinenilor în faţa Guvernului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce minciuni domnule trimis de
(28 nov 2012, 17:12:42
nici nu esti parlamentar si deja esti mincinos; ne faci sa credem ca pe tine te-a bagat in seama ponta; crezi ca noi cei de aici din bucovina suntem asa de inculti sa nu ne dam seama ce minciuni indrugi rusine sa iti fie esti un hot
2.   Noi suntem bucovineni trimis de
(28 nov 2012, 17:16:50
sa nu iti treaca prin gand sa vii sa ne ceri votul; crezi ca merge sa ne sfidezi sa ne minti ; esti un mincinos!!! tocmai l-am intrebat pe ponta si mi-a zis ca nici nu a auzit de tine
3.   OAMENI BUNI! trimis de
(28 nov 2012, 17:24:04
BUCOVINA NU POATE FI MINTITA; AICI S-A SCRIS ISTORIA; AICI S-A OPRIT MINCIUNA; DE AICI A PLECAT TOT CE E BUN IN TARA ASTA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei