Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iul 2012 - Anul XVII, nr. 155 (5060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Zmău: USL pune în aplicare voinţa populară exprimată la votul din 10 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că USL începe să pună în aplicare voinţa populară exprimată de români la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Zmău a spus că preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Roberta Anastase şi Vasile Blaga, au fost schimbaţi din funcţii printr-un vot regulamentar şi cât se poate de democratic. „Cei doi erau preşedinţii unui Parlament în care PDL nu mai avea majoritate şi făceau tot posibilul să blocheze actuala majoritate. Anastase şi Blaga au început să acuze că sunt ameninţate instituţiile statului român, dar există instituţia preşedintelui Camerei Deputaţilor, nu instituţia Robertei Anastase, şi instituţia preşedintelui Senatului, nu instituţia lui Vasile Blaga. Aşa cum au fost numiţi, prin vot, la fel au fost revocaţi şi Blaga, dar şi Anastase. Înţelegem că pentru PDL votul este o procedură antidemocratică. Înţelegem că ei vor să fie numiţi, nu votaţi”, a spus Marius Zmău. Liderul PNL Suceava a spus că PDL ar trebui să-i lase pe români să decidă cine trebuie să îi reprezinte.

„Când USL a oprit contractele băieţilor deştepţi, am ajutat statul, nu l-am blocat. Are de suferit Videanu, nu statul. Când am cerut curăţenie la TVR, am ajutat statul, nu l-am blocat. Are de suferit clientela PDL.
Când am cerut înlocuirea Robertei Anastase, nu am blocat statul, ci am ajutat România”, este de părere Marius Zmău.

El a mai arătat că în acest moment există o altă majoritate parlamentară, o altă configuraţie politică şi alte raporturi în interiorul Parlamentului. Marius Zmău a spus că în aceste condiţii, Roberta Anastase şi Vasile Blaga ar fi trebuit să-şi dea singuri demisia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zmău: USL pune în aplicare voinţa populară exprimată la votul din 10 iunie.
 Vizualizări articol: 1049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Zmău: USL pune în aplicare voinţa populară exprimată la votul din 10 iunie2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Liberal zero trimis de
( 6 iul 2012, 11:11:55
ZMAU IN TIMPUL LIBER MAI CITESTE CONSTITUTIA .
2.   Hahalero ! trimis de
( 6 iul 2012, 11:24:52
Toti hotii se ascund in politica !....plateste-ti datoriile prima data si dupa aia mai scoate capul la declaratii bre zmeule !
3.   Primar = presedinte? trimis de
( 6 iul 2012, 11:39:18
Adica romanii au votat pentru primarii iar voi ati inteles ca s-a votat pentru parlamentare si ati preluat parlamentul? Asta e hotie de alba neagra nu argument logic.
4.   USL A PROCEDAT LEGAL SI CONSTITUTIONAL trimis de
( 6 iul 2012, 11:52:45
A fost o saptamana geniala a USL.A fost o chintesenta a profesionalismului,inteligentei si organizarii perfecte.Basescu a fost batut de i-au sarit capacele.A fost invins cu armele care lui ii sunt straine.El a folosit dictatura,serviciile,santajul si dosarele.
Dictatorul se va cara si tara noastra va intra in randul tarilor europene .
4.1  RE: USL A PROCEDAT LEGAL SI CONSTITUTIONAL trimis de
( 6 iul 2012, 12:09:29
"Genial" a fost si Nastase si a ajuns la puscarie.
Asa si astia, incalca toate legile si se cred "geniali".
"va intra in randul tarilor europene": tocmai ne ameninta europenii ca ne suspenda din structurile lor pentru nerespectarea democratiei si a statului de drept.
La noi se voteaza primarii si USListii inteleg ca s-au votat parlamentarii.
4.2  RE: USL A PROCEDAT LEGAL SI CONSTITUTIONAL trimis de
( 6 iul 2012, 12:12:59
Ca sa stie lumea ce Zmau "Genial" al USLului vorbeste:
"Procurorii au `nceput urm\rirea penal\ `mpotriva [efului PNL Suceava, Marius Zm\u, ca fost patron la Casa Plus, pentru o evaziune fiscal\ de peste 22 de miliarde de lei vechi, constatat\ de comisarii G\rzii Financiare `n vara acestui an n în perioada ianuarie 2010 - ianuarie 2011, Zm\u a înregistrat în contabilitatea societ\]ii un num\r de 66 facturi fiscale, în valoare total\ de 2.041.441 lei, emise de o societate comercial\ din jude]ul Boto[ani [i 14 facturi fiscale, în valoare total\ de 697.878 lei, emise de o firm\ din localitatea Hârl\u, jude]ul Ia[i, ce con]in opera]iuni fictive, prin aceste modalit\]i sustr\gându-se de la plata impozitului pe profit [i a TVA-ului în sum\ total\ de 2.275.342 lei"
4.3  RE: USL A PROCEDAT LEGAL SI CONSTITUTIONAL trimis de
( 6 iul 2012, 12:39:28
NUUUUU, nu Radumamii, USL-istii nu au actionat legal, si de ce???pentru ca doar ilegal ar putea sa-si puna toate institutiile statului in subordine.Sa prespunem ca noi,romanii, am gresit ca aruncam cu r***t in ei, da zau asa si tot restul Europi greseste, cand zic ca ceea ce fac USL-istii seamana a dictatura?
4.4  RE: USL A PROCEDAT LEGAL SI CONSTITUTIONAL trimis de
( 6 iul 2012, 12:51:40
* Europei
5.   Cooperativa usl trimis de
( 6 iul 2012, 12:52:31
"Când USL a oprit contractele băieţilor deştepţi" mai nou asa se spune cand va paruiti pe scaune si ciolan?ati dat sugacii portocalii la o parte sa va imbuibati voi.cum a oprit baietii destepti portocalii?prin faliment?apoi au scos de la nafatlina pe Clark,demolatorul Serbiei,sa aduca el capusele lui.
6.   NU TOT RESTUL EUROPEI trimis de
( 6 iul 2012, 13:04:51
E vorba de pozitiile si publicatiile Partidului Popular European, PPE, partid in care este PDL si Basescu.Cat despre ziaristul Raul Sanchez Costa de la cotidianul “El Pais”, devenit celebru după publicarea interviului cu premierul Victor Ponta, este unul dintre agenţii racolaţi de ICR încă din anul 2006, când a devenit bursier al acestei instituţii.La momentul racolării, Raul Sanchez Costa a primit o bursă în valoare de 1.000 de euro pe lună, plus 500 de euro pentru transport. Cine îşi imaginează că Raul Sanchez Costa, în schimbul bursei primite de la ICR, a scris despre Eminescu, Blaga sau Noica se înşală. El a devenit imediat un agent de influenţă al celor de la Bucureşti, scriind despre vizitele lui Cărtărescu sau ale lui Patapievici în Spania.
6.1  RE: NU TOT RESTUL EUROPEI trimis de
( 6 iul 2012, 13:11:33
Da, sigur ca da, pixelul albastru...
Si Ponta nu a declarat ca isi da demisia in El Pais. Au pus aia pixeli albastri prin declaratiile lui...
6.2  RE: NU TOT RESTUL EUROPEI trimis de
( 6 iul 2012, 13:15:47
Da, da, si Merkel a luat in studentie bani de la Basescu prin ICR 250 de marci pe luna. Uite ce a zis acum despre demiterea "geniala" a lui Basescu:

"Berlinul este "foarte ingrijorat" in legatura cu reformele politice din Romania si are "indoieli serioase legate de legitimitatea lor", a declarat vineri Steffen Seibert, purtatorul de cuvint al Guvernului german, scrie Agentia France Presse.

"Asa cum stiti fara indoiala, guvernul Ponta a intreprins modificari ale legii Curtii Constitutionale. Este un demers fata de care guvernul federal este foarte ingrijorat", a explicat purtatorul de cuvint al cancelarului Angela Merkel."
7.   DA DE ROBERTA NIMIC? trimis de
( 6 iul 2012, 13:16:06
Cand Roberta la votul pentru Legea Pensiilor aceasta a numarat 170 de voturi, desi in sala erau prezenti doar 80 de deputati.?Nu s-a sezizat Ana Pauker(Monica Macovei)si Europa?
8.   MODIFICARI trimis de
( 6 iul 2012, 13:24:33
Pai de cate ori a modificat PDL legea curtii constuitutionale sa fii tu sanatos.Si atunci nimeni nu a zis nimic.
8.1  RE: MODIFICARI trimis de
( 6 iul 2012, 14:18:53
Da domle dar a modificat-o in bine nu in rau. Le-a dat putere nu le-a luat-o.
La voi la PSD e tot aia daca ii furi omului banii sau daca ii dai niste bani?!? Tot modificare de sold e nu?
9.   ROMANIA ATACATA DIN INTERIOR trimis de
( 6 iul 2012, 13:34:39
Am vazut atacuri crancene asupra tarii noastre.In primul rand Monica Macovei a atacat si a desfiintat tara noastra din toate pozitiile .A facut declaratii halucinante si tembelizante la Parlamentul european.Pentru toate aceste declaratii ar trebui invinuita de inalta tradare de tara.Dar cel care a actionat cu o furie rar intalnita este Basescu.In prima secunda dupa investirea guvernului Ponta a intrat in acest guvern al Romaniei cu berbecul de asalt.L-a trimis pe Funeriu la Munchen sa aranjeze cu revista Nature demolarea lui Ponta.
9.1  RE: ROMANIA ATACATA DIN INTERIOR trimis de
( 6 iul 2012, 14:22:40
Ciudata analiza... Macovei nu e tradatoare e maxim paracioasa.
Daca colegii tai din PSD violeaza o colega si tu te duci la politie sa anunti esti tradator al PSDului?!? Colegii violatori sunt tradatorii PSDului pentru ca au facut de ras partidul, nu tu esti tradator pentru ca te-ai dus sa-i reclami.

Ponta face de ras Romania prin faptelu lui nu Macovei.
10.   TE CAM HAZARDEZI trimis de
( 6 iul 2012, 14:56:40
Se pare ca nu intelegi complexitatea si importanta problemelor si gandesti in oglinda.
Cel care a violat constitutia in fiecare secunda a fost Basescu si PDL.Iar raportul Curtii Constitutionale confirma acest lucru.Dar sa nu uitam ca incalcarea constitutiei e vina cea mai mica a lui Basescu.Vom discuta pe larg in campania electorala referendum.
11.   Asa sa fie?? trimis de
( 6 iul 2012, 15:06:26
Radumamii iti apreciez punctul de vedere, dar nu corespunde realitatilor din Romania ultimelor 45-50 zile.Americanilor ce le-a dat Basescu ,de si ei sunt ingrijorati de ceea ce fac domnii USL-isti?Din prima zi de cand a venit premier Ponta doar a stricat imaginea tarii, de parca nu erau destui care sa faca asta.Si poate nu stii dar el e cel care a declarat ca pe el nu-l intereseaza cum se vede situatia la Bruxelles ci la Moscova.Daca tu, vrei ca in Romania sa se repede scenariul de dinainte de '89, e alegerea ta.Iar la cum actioneaza USL-ul cam asta ne asteapta.Toate bune!
11.1  RE: Asa sa fie?? trimis de
( 6 iul 2012, 23:14:15
Ce le-a dat americanilor? Le-a permis sa puna scutul antiracheta in Romania, a renegociat contractul cu Bechtel in defavoarea statului roman, le-ar mai fi dat ceva gaze de sist si aur si le mai facea cadou cateva miliarde de euro pentru niste F-uri care la ei erau scoase din uz!!! E destul? Si daca Ponta a stricat imaginea tarii de ce basescu era dat la o parte si nebagat in seama de marii lideri ai Europei? De imagine buna ce facea, nu-i asa?
12.   AVIZUL CONSULTATIV AL CC trimis de
( 6 iul 2012, 15:09:14
"faptul că preşedintele României, prin comportamentul său politic, şi-a asumat public iniţiativa luării unor măsuri economico-sociale, înainte ca acestea să fie adoptate de către guvern, prin asumarea răspunderii, poate fi reţinut ca o încercare de a diminua rolul şi atribuţiile primului ministru".
"presedintele nu şi-a exercitat cu maximă eficienţă şi exigenţă funcţia de mediere între puterile statului,precum şi între stat şi societate "
13.   SALUT LOURDES trimis de
( 6 iul 2012, 15:16:45
Chestia cu Moscova,cu comunistii si cu fantoma lui Iliescu,ca si cea cu arestarea judecatorilor de la CC e cea mai mare cretinitate manipulatorie pe care am auzit-o.Nu uita ca vorbim de alianta USL unde exista si partidul de dreapta PNL si unde exista Antonescu ,om de dreapta.Pozitia americanilor care-l tin in brate pe Basescu o s-o discutam pe larg in campania electorala referendum.Pot s-i dau cateva indicii acum:CHEVRON,BEXTEL,avioane de lupta second hand F 16.(asta asa ca incalzire}
Ai vazut si cele doua puncte din avizul curtii de mai sus.
14.   Salut Radu trimis de
( 6 iul 2012, 15:23:50
E drept ce zici, dar Antonescu ar face orice pentru putere, crezi ca ar mai conta daca e de dreapta sau stanga daca i se promite puterea, eu nu prea cred.In orice caz, asteptam de acum referendumul.:)
15.   INTREBARE INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
( 6 iul 2012, 15:31:40
NU STIU DE CE VA CERTATI DE POMANA?
NU VA ESTE CLAR INCA ,CA BANDA PCR-SECU-KGB,ESTE INFILTRATA IN TOATE PARTIDELE SI LA JAF ,FAC PRIN ROTATIE?????
UN WEEK END LUSTRABIL!!!
16.   DA ASTEPTAM REFERENDUMUL trimis de
( 6 iul 2012, 15:32:33
Avizul Curtii este pozitiv pe cel putin doua puncte.Acest lucru va linisti toate cancelariile europene.Iar discutiile in campania electorala vor fi foarte interesante si binenteles vor incepe cu dosarul de top:FLOTAhappy
16.1  RE: DA ASTEPTAM REFERENDUMUL trimis de
( 6 iul 2012, 15:48:17
Dar, cred ca USL-istii au sanse mai putine de a castiga referendumul, daca nu ar fi actionat,asa cum au facut-o in ultimele zile, poate da, dar asa, nu prea cred.Iar daca ,cat timp Crin o sa fie interimar, il va gratia pe Nastase, atunci chiar nu au nici o sansa.happy
16.2  RE: DA ASTEPTAM REFERENDUMUL trimis de
( 6 iul 2012, 16:30:24
Asta cu gratierea lui Nastase e o alta intoxicare basista.Iar la referendumul l va fi din ultimul sondaj 80% pentru demiterea lui Basescu.
17.   COMPLETARE trimis de
( 6 iul 2012, 15:34:11
LA C-LUNG DE EXEMPLU-DACA SE PRABUSESTE ELICOPTERUL CU CEI SASE LIBERALI
,,VESNICI'',PNL SE DESCOMPUNE!
DESPRE CE VORBIM????
18.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 16:30:39
Dl.Zmau poate fi încadrarea la categoria oameni politici? Fereasca Dumnezeu ca parca suntem nebuni. Omul asta are dosare penale, trebuie sa fie legat pentru afacerea Casa Plus, sau măcar trebuie sa fie legat ca nici nu știe bine sa vorbească româna. Ați înnebunit? Daca acest om si șeful sau direct Baisanu sunt reprezentanții sucevenilor in politica noastra atunci chiar ne meritam soarta.
19.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 16:34:04
eu sunt la liceu. nu prea stiu cu politica. dar toti colegii mei care au BAC-ul acum au zis ca se copie foarte usor, nu ca atunci cand era funeriu. Multumim dl. Zmau si Baisanu ca macar ne lasa sa fim prosti cu diplome.
20.   Schimbarea trimis de
( 6 iul 2012, 16:34:52
eu am vazut schimbarea doar in doua directii.
aparitia tradatorilor politici si in al doilea sens PLOMBAREA asfaltului turnat anul trecut prin toata suceava coroborat cu schimbarea bordurilor de vara si ridicarea de morminte cu semne de circulatie in mijlocul unor strazi cat de cat aerisite.
iubesc aceasta viziune urbanistica de catun, cu ulite mici si gaurite.
incultura
21.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 16:39:44
Pe cât pariu ca nu îl leagă nimeni pentru casa plus? Cel puțin cât e Ponta prietenul sucevenilor corupți premier poate Zmaul sa Dorna linistit ca nu bate vantul. Ca e si ăla la Bulau.
22.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 18:25:49
Casa plus. Un minus in viața ta
23.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 18:38:35
Casa plus. Un minus in viața ta
24.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 19:15:44
Numai cand te uiti la acest ZMAU , vezi ce fata de oligofren are, de fapt ce sa mai are fata de Zmau, crescut in curtea hotului si ordinarului de Baisanu care la fel ca si Zmau a dat numai tepe si are datorii peste tot. Zmaule eu zic sa mai mergi pe la niste cursuri pe la seral ca ai niste probleme cu dictia , dar si cu mintea. Daca nu te-am cunoaste, politician de carton ce esti. Normal ca iti convine tie si alor tai cand vezi ca intoarceti Romania la comunism si dati jos tot cu japca peste noapte.Procedati exact asa cum spuneati in campanie, faceti schimbari pe criterii de competenta. Scarbelor ordinare ce sunteti!
25.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 19:56:58
ba nenorocitule, unde ai vazut ca scria pe buletinul de vot ca..."dupa alegeri usl sa incalce constitutia?" ca eu nu am vazut ?

cand te trezesti dimineata la ora 12 ( la amiaza) spui niste baliverne de ma doare capul .... daca ai sa conduci pnl suceava ca pe propria firma atunci vai si amar de pnl!!!
26.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2012, 20:02:04
ce i cu "Zmeu" asta... pardon Zmau asta, uite ce face Guvernul tau, ca al meu nu i sigur... HOTIIII... ati venit voi FLAMANZI la guvernare si ne duceti inapoi in COMUNISM !!
Momentul asta este penibil pentru Romania, și noi nu mai avem nici un Guvern ! moment de rușine
27.   Zmaule trimis de
( 6 iul 2012, 21:05:53
prietenas, adu-ti aminte de guvernarea PNL si de magariile facute de voi inainte sa deschizi gura
28.   Mai usor cu pianul pe scari trimis de
( 6 iul 2012, 21:38:30
Mai usor cu pianul pe scari.USL l-a facut KO pe Basescu si USL.A cazut dictatorul.
Traiasca Romania libera si independenta.
29.   :)) trimis de
( 6 iul 2012, 23:02:37
ce K.O a facut USL-ul? ei au facut o mare magarie prin simplul fapt ca au majoritate si i-au mai luat pe flamanzii aia de bozgori in coalitie si pe udmr-isti le-au promis cateva locushoare bune in parlament si e gata treaba... nu va imbatati cu apa rece baieti ca aliantele dureaza pana cade frunza din copac!
30.   E UN MOMENT EPOCAL trimis de
( 7 iul 2012, 07:12:45
E cel mai important moment din istoria moderna dupa caderea lui Ceausescu.Un marinar securist si impostor a fost alungat din functia de presedinte pe care a intinat-o .Regimul sau a fost dictatorial,corupt .Basescu este un om mediocru,fara educatie,fara cultura,fara demnitate,fara constiinta.A fost doar un securist care a guvernat prin servicii,dosare si santaj.A incalcat constitutia in fiecare secunda.Acum trebuie sa fie judecat pentru toate dosarele pe care le are in justitie.
31.   Oare cine este acest domn? trimis de
(31 iul 2012, 22:43:45
of of of. .....e domnul zmau, evazionistul. .... lf of of nu cumva e si cumatrul lui baiesanu? hahaa cumatria. a invins democratia! !!!!;))))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei