Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mihai Sandu Capră: Judeţul Suceava este cap de afiş în procesul de înlăturare a liderilor PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Sandu Capră, a declarat că judeţul Suceava poate fi considerat „capul de afiş în procesul de înlăturare a liderilor PDL”. Sandu Capră a spus că PDL trece în momentul de faţă prin una dintre cele mai negre perioade din istoria politică a acestui partid.

„Măsurile economice dezastruoase, scandalurile de corupţie în care au fost implicaţi lideri locali şi centrali ai PDL au atras după sine o pierdere masivă de voturi şi, prin urmare, de aleşi locali”, a precizat Mihai Sandu Capră.

El a arătat că cea mai „răsunătoare” pierdere pentru PDL a fost înregistrată la Suceava, prin înlăturarea lui Gheorghe Flutur de la conducerea Consiliului Judeţean Suceava. Vicepreşedintele PNL Suceava a mai spus că alte localităţi importante, cum ar fi Câmpulung Moldovenesc, Siret, Dumbrăveni, Fundu Moldovei, au fost câştigate de primari ai Uniunii Social Liberale. Mihai Sandu Capră a mai declarat că la toate aceste victorii, se adaugă şi faptul că primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a câştigat din nou primăria acestui oraş şi va putea să continue proiectele începute până acum.

„Victoria USL de la aceste alegeri locale, la nivelul întregii ţări, arată foarte clar că această alianţă politică este o forţă reală. Votul oamenilor a validat faptul că era nevoie de o înlăturare a tuturor celor care, timp de patru ani, au refuzat să se ocupe de problemele oamenilor şi ale comunităţilor pe care le reprezentau”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava, care a mai adăugat că „mai mult decât atât, în judeţul Suceava, USL a câştigat o garnitură de primari valoroşi care vor fi capabili să pună în practică proiectele importante pentru localităţile lor. Susţinerea acestora va fi dublată şi de către Guvernul USL, dar şi de o majoritate parlamentară solidă care sunt sigur că va funcţiona după alegerile parlamentare de la finalul acestui an”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră: Judeţul Suceava este cap de afiş în procesul de înlăturare a liderilor PDL.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 9 voturi
Mihai Sandu Capră: Judeţul Suceava este cap de afiş în procesul de înlăturare a liderilor PDL2.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce vorbe trimis de
(14 iun 2012, 11:48:11
ce tot atitea despre partide aici vorbim despre oameni ca e pnl.psd.sau alte partide daca vreti sa faceti ceva vi se pomeneste numele vostru nu al partidului.Pe mine ma intereseaza cine iesti nu din ce partid faci parte iar despre gheorghe flutur o sa regretati cum regreta multi dupa ceausescu.avea multe cunostinte atit in interior cit si afara Acum suceava o ia de la ZERO
2.   Capro... trimis de
(14 iun 2012, 12:40:53
ai inceput sa apari la tv pt ca vin alegerile parlamentare.in rest,tu si un grup de GALETI,ONOFREI si alte CAPRE ca tine nu faceti decat sa dormiti pe banii nostri in Parlament.
3.   Rabdare trimis de
(14 iun 2012, 14:55:17
Nu va pierdeti cu firea.Vin alegerile din toamna.situatia va fi alta.
4.   Pentru DUMITRACHE trimis de
(14 iun 2012, 15:06:42
Vin alegerile dar nu stiu daca cetatenii au deschis ochii si urechile caci dupa cum se vede au orbit multi si au asurzit si mai multi.Eu unul nu as mai fi de acord cu datul asta de galeti,tricouri,sepci mai ales ultimele doua caci iau bataie oamenii pe strada sau la vreo nunta,as interzice total datul din partea partidelor asa faceau comunistii inainte de a intra la putere,sau am uitat cine conduce toate necazurile?DA DOAMNE SA FIE BINE
5.   VIN ALEGERILE LA TOAMNA trimis de
(14 iun 2012, 15:35:39
PDL va avea soarta PNTCD care s-a dezintegrat.Deja Pinalti si-a dat demisia din functia de vicepresedinte iar Sorina Placinta a trecut la PNL.Deja in parlament se pregateste suspendarea lui Basescu.Deja Institutul cultural roman unde Basescu a pompat bani grei in buzunarele sinecuristilor regimului H.R.Patapievici ,Mihaies,Tismaneanu,avramescu, a fost trecut la senat.Deja conducerea TVR,acest organism de propaganda a lui Basescu ,a fost schimbata.Aici s-au sifonat banii nostri din taxa radiotv si alocatia de la bugetul statului si nici macar nu putem vedea toate meciurile EURO si olimpiada.
6.   CARE E LOGICA? trimis de
(14 iun 2012, 21:00:31
Am vazut ca pe portiunea Politia centrala - parc institut(stadion)Symetrica schimba din nou pavelele.M-am uitat atent la cele vechi si arata foarte bine.Stie cineva care e logica????
6.1  RE: CARE E LOGICA? trimis de
(15 iun 2012, 01:34:25
Logica e asta: Uniunea europeana plateste refacerea trotuarelor acolo unde s-au schimbat instalatiile de iluminat(din Obcini pana in Burdujeni). Nu le schimba, nu primesc banii de la UE. Deci se schimba moca.
Partea buna e ca pavelele de acolo vor fi refolosite pe Gheorghe Doja. Cu alte cuvinte se paveaza Gheorghe doja moca cu pavelele refolosite de pe bulevardul principal.
7.   FOARTE INTERESANT trimis de
(15 iun 2012, 06:11:07
In primul rand inteleg ca Burdujeni,cartierul datorita caruia Lungu a iesit primar este un cartier second hand,Adica tot ce se face acolo se face cu materiale vechi si folosite.Vezi si cazul bordurilor de pe calea Unirii.
Nimic din aceasta anomalie nu e moca.Banii de la UE sunt tot banii pe care ii platim noi.Romania contribuie la UE cu 1,5 miliarde euro si nu reusim sa atragem din acesti bani nici 5%.In al treilea rand nu stiu cum Symetrica are tot timpul front de lucru si schimba borduri si pavele in 5 sec.Nici nu apuca sa se raceasca cele puse ca le schimba automat
7.1  RE: FOARTE INTERESANT trimis de
(15 iun 2012, 09:30:35
radule nu mai fa pe prostu...de acu pune-te pe monitorizat ce va face uslul tau si fa-ne cate un raport saptamanal lunar...cum vrei tu si zilnic daca vrei...pe cate fonduri europene au atras uslul si ce se va face in acest oras...daca se va mai face ceva...din cate vad ce se mai face este ceea ce a inceput primarul cand avea sustinerea consilierilor...de-abia astept sa imi arati ca usl va face de 10 ori mai multe ca Lungu!

PS in rest nu mai manca  ☭ t cu lingurita si nu mai fa pe-a prostu si cum ca "vai iar se schimba pavelele" - aceasta chestiune a fost anuntata dinainte de alegeri...dar tu erai prea cu maro pe la gura, nu te mai saturai...si nu ai avut timp sa mai vezi si lucrurile care erau anuntate de primar...
7.2  RE: FOARTE INTERESANT trimis de
(15 iun 2012, 10:47:01
@radumamii - aha, deci esti de fapt o curva de om cu tehnici politicianiste in cap... tu stiai de fapt mecanismul de schimbare moca a pavelelor dar o faceai pe prostul doar ca sa manipulezi pe cei care nu stiau.
Te-am notat domnul politruc acum stiu ce poti.
"Banii de la UE sunt tot banii pe care ii platim noi.Romania contribuie la UE cu 1,5 miliarde euro si nu reusim sa atragem din acesti bani nici 5%." - si cand ii luam se plang unii politruci perversi ca tine de ce ii luam...
8.   Deja se anunta destramarea usl trimis de
(15 iun 2012, 09:34:58
mai cititi printre randuri...marea alianta se va destrama...si asta datorita foamei teribile pe care o au aceste partide pentru a sari pe ciolanul vai de steaua lui...
in suceava prevad ca se va destrama rapid in lupta pentru ocuparea celor mai banoase functii...deja baiseanu se da peste cap pentru a sta cu fundu pe 3 scaune...apropooooo...radule ai castigat cumva tu LOGANU??????
9.   Pentru 少林寺 trimis de
(15 iun 2012, 09:53:39
Lasa-l tata pe raducu, nu va certati ca fetitelehee hee
10.   Intrebare intrebatoare! trimis de
(16 iun 2012, 14:50:11
Cine te-a facut parlamentar domnule Capra? Si cum ii multumesti? Asta spune multe despre caracterul tau. Hai succesuri.
11.   Abecedar si Radumamii trimis de
(16 iun 2012, 14:52:40
Este o vorba romaneasca care spune ca cine se aseamana se aduna. Cred ca sunteti deopotriva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei