Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Câmpulung

Şerban s-a răzgândit din nou: candidează independent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La doar câteva zile după ce Organizaţia PD-L Câmpulung Moldovenesc a trebuit să-şi schimbe candidatul la funcţia de primar al municipiului pentru că primarul în funcţie, membru al partidului, a renunţat fără explicaţii la candidatura anunţată deja, Gabriel Şerban s-a răzgândit din nou.

El a anunţat joi seară la un post local de radio că va candida pentru funcţia de primar, dar ca independent.

Gestul este surprinzător, cu atât mai mult cu cât, cu doar o zi înainte, în timp ce asista la lansarea candidaţilor UNPR, Şerban ne-a declarat că nu are de gând să mai candideze şi că nu a făcut decât să împartă printre localnici o scrisoare de mulţumire după ce a renunţat oficial la candidatura din partea PD-L.

El s-a arătat chiar revoltat de ”zvonurile nefondate împrăştiate de diferiţi politicieni interesaţi” despre o eventuală candidatură a sa ca independent sau din partea altui partid decât PD-L.

Joi, însă, Şerban a declarat public că are deja şi 999 de semnături de susţinere a candidaturii sale, că urmează să mai obţină ”cea mai importantă semnătură, a soţiei” şi că doreşte să depună oficial documentaţia de candidatură în cursul zilei de luni.

Întrebat de moderator ce părere crede că va avea fostul său susţinător politic, Gheorghe Flutur, despre acest demers, Şerban şi-a exprimat speranţa că Flutur ”va fi de acord”. Şerban a explicat că el consideră municipiul ca pe o casă frumoasă pe care a început să o construiască şi pe care doreşte să o finalizeze tot din ipostaza de primar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban s-a răzgândit din nou: candidează independent.
 Vizualizări articol: 975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 7 voturi
Şerban s-a răzgândit din nou: candidează independent1.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(28 apr 2012, 12:55:24
CE SE MAI AUDE DESPRE PROGRAMUL PHARE 2005 CES???
,,SCHEMA DE GRANTURI PTR SECT PUBLIC PTR PREGATIREA DE PROTECTIE IN DOMENIUL PROTECTIEI MEDIULUI''?
CAM ,,RAPANOS'' CITATU',CEVA DE GENUL SOV-ROM!!!
NU INTELEGEM DE CE NU SE SIMTE PREA BINE COMPARTIMENTUL MEDIU,AL SEMI-PRIMARIEI C-LUNG,DOAR SUMA ESTE DE NUMAI 55000 EURO?!?
,,OPERA'' SE NUMEA-,,STATIE DE TRANSFER A DESEURILOR IN MUNICIPIUL [GUBERNA]C-LUNG MOLD.
VA URMA!!
2.   Propunere trimis de
(28 apr 2012, 12:56:57
La inscriere sa fie obligatoriu testul care sa arate daca e barbat sau femeie. Parca singur s-a declarat fara coaie. Ar trebuii sa stie oamenii ce voteaza, nu?
3.   URMARE IN SI BEMOL trimis de
(28 apr 2012, 13:09:22
SURSE CE FRECVENTEAZA KOLHOZU' EROTIC,SUPRANUMIT ,,VILA STADION'' CE-MI FACEA???
FAC PUBLICA HOTARAREA NR 34 DIN 24 MARTIE 2005,PRIN CARE NE ,,INFORMEAZA'' CA SE CONCESIONEAZA SUPRAFATA DE 4357 MP DE TEREN,TOT PE HURGHIS,,IN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI STATII DE EXPLOATARE SI SORTARE A PRODUSELOR DE BALASTIER''!?!?!
[INTERVINE DIN NOU SOV-ROM-UL]
MA COSTANEL,ESTI INTREG LA MINTE,CU CANDIDATURA,SAU CAUTI O PROTECTIE FIRAVA???
CEI CE TE-AU PRELUCRAT,II STII DESTUL DE BINE,ASA AU BLOCAT PRM SI PC LA C-LUNG,DAR AVAND IN VEDERE MONITORIZAREA RECIPROCA,NU MAI DUREAZA MULT SI AMARNIC SE VOR CAI.VALABIL SI PTR ,,CABINETUL 3'' DIN SEMI-PRIMARIE.
UN WEEK END SOFISTICAT!
4.   BN trimis de
(28 apr 2012, 13:23:59
Iarasi am ramas fara cuvinte despre politica care se face in Campulung; politica se rezuma la ce spune popa Giosan, al cui nepot este Alboi Ion, ce fel de gospodari sunt liberalii si tot asa....Oare pana cand acest targ va fi condus de niste politruci analfabeti care acum in preajma alegerilor umbla la costum de trei lei luat din bazarul din suceava, pupa poalele popilor din localitate si cel mai important saluta pe toata lumea?
Va spun foarte sincer si cu mana pe inima, nu sunt politician dar din toti cei care aspira la functie de conducere in Campulung (primari, consilieri) nimeni nu o sa/l egaleze pe Hreciuc, personaj care ar trebui declarat cetatean de onoare al Campulungului....
E drept si trebuie sa recunosc sunt si cativa care merita sa ajunga in functie de intelepti ai tribului (Negura, Taran, Ica, Robciuc / v/am spus nu sunt politician) dar citind listele de papagali care doresc sa li se spuna consilieri locali am ramas cu un gol in stomac si cu o mare dezamagire si va spun dragi cititori ai acestui comentariu si in viitor va fi jale pentru orasul nostru care pe vremuri era perla Bucovinei.
Rusine sa va fie voua celor care ati condus acest oras incepand de la Mangiurea si pana la ultimul consilier local inclusiv popa Giosan (respect ca preot, dar urasc ca politruc) ; ati distrus ceea ce au facut inaintasii nostrii iar acum doriti iar ciolanul ...
OARE PANA CAND SI PANA UNDE VA MERGE NESIMTIREA VOASTRA A CELOR CARE VA VRETI SA FITI FRUNTASII CAMPULUNGULUI???????????? Cat despre papagalul din imagine acesta nu a facut nimic pentru oras si ma intreb acum dupa ce PDL/ul nu mai este la putere cand si cum se va finaliza partia de ski cu telegondola dar pana sus pe Rarau?
RUSINE SERBANE

5.   COMPLETARE trimis de
(28 apr 2012, 18:07:38
PREA SFANTUL PARINTE GIOSAN,PROBABIL OT MOLODOVITA , A VOTAT,,PTR'' LA AF OBCIOARA.
CABINETUL NR 3 DIN PRIMARIE ,ADUCE IN TARG,FORTE PROASPETE,LEMN NU MAI PREA ESTE DE FURAT, IN LOCATIILE DEV UNDE PROVIN.
NU VA ESTE DE AJUNS ,,EXPERIENTA'' ,PRM SAU PC ?????
6.   INTREBARE,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(28 apr 2012, 18:13:08
MAI DOM' COSTANEL,CAND VII SA NE DARAMI COSURILE TE FUM????TE ASTEPTAM CU DRAG!!!ULTIMUL DRUM ,E CEL MAI SIGUR!!!
7.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(28 apr 2012, 18:22:57
DOM' PRIMAR,RELATIILER TRANSFRONTALIERE,PE ,,BAZA;'' DE TURISM,SE REZUMA DOAR LA CONTRABANDA CU ALCOOL SI TIGARI,SAU SI LA CONTRABANDA CU PRODUSE PETROLIERE???????????????
A SE INTREBA LA FISC,INAINTE DE BENZINARII!!!!
8.   SANCTIONATI CLASA POLITICA ! trimis de
(29 apr 2012, 13:34:46
Cred ca a sosit momentul pentru electorat sa sanctioneze clasa politica pentru 20 de ani de bataie de joc ! Solutia este una singura sa mergem cu totii la vot,mai ales cei care am tacut si am stat deoparte si sa votam independentii ! La noi la Suceava sunt destule solutii,iar la Campulung,din cate stiu pana acum la fel : Ica,prof.Nastase Petronela,preotul Giosan...si cu siguranta ca vor aparea si altii care sa fie reprezentativi pentru anumite domenii de activitate sau cartiere,zone,ale orasului.
9.   Primar la penitenciarul botosani trimis de
(29 apr 2012, 21:32:05
acolo sa candidezi hotule ai distrus o frumusete de oras ne iei masinile cu japca si ne poluiezi aerul cu groapa de gunoi si statia de epurare unde naiba ai gasit 999 de dobitoci sa ti semneze ?numai din ceva carciumi prin bodea sau stadion k le ai mai bagat si cateva borduri ai mai facut ceva bani cu troase si acu le ai spalat creierul oamenilor,deci daca ti mai merge si acum esti tare intr un oras de dobitoci
10.   Halal preoti trimis de
(30 apr 2012, 12:51:22
Sa le fie rusine preotilor din Campulung pt. politica care o fac, numai preotti nu-s acestia. In special lui Craciun care face campanie pt Negura, Giosan laTaran.... rusineeeeeee sa va fie...RUSINE RUSINE RUSINE
11.   Hehe trimis de
(30 apr 2012, 15:30:51
greu ..greu la deal cu boii mici..Serbane, nu meriti d-le inca un mandat. De ce te-as mai vota inca un car de ani daca in 8 n-ai fost in stare decat sa aduci orasul la nivelul unui sat african...think about it - promisiunile poti sa promiti sotiei, s-ar putea sa aiba nevoie de tine mai mult decat orasul / cu toate ca nu sunt fan usl , aplaud modificarea legii electorale pe locale - SIC !
12.   MEDIOCRITATE trimis de
( 1 mai 2012, 11:28:29
NOROC DE UDREA SI MILA LUI FLUTUR CA, A PRIMIT NISTE BANI DE LA BUGETUL STATULUI.....
13.   Bah prostane trimis de
( 1 mai 2012, 11:53:05
bai cordunene, te bagi in seama ca camasa-n kur. cacofonia e speciala pentru tine. s-o mananci !
14.   Comentariu trimis de
( 2 mai 2012, 00:30:48
degeaba il injuraţi pe primarul Serban de ceea ce se întâmplă la Câmpulung,de vină sunt tot băştinaşii care nu ştiu cu adevărat ce vor.de ce votează primar de la un partid şi votează la parlamentare candidaţii altui partid.mai ales în ultimii 4 ani câmpulungenii au fost sabotaţi de cei de la c.j.ptr. a-l determina pe serban sa treaca la pdl,lucru care s-a şi întâmplat.in urma unor sondaje ,vazind la ce nivel a ajuns serban ca urmare a acţiunilor lor a renuntat la candidatura acestuia precum la o pereeche de ciorapi rupţi şi murdari,asa cum făcu-se şi cu membrul lor de partid,Negură .dovadă este această opţiune a lui serban de a candida acum ca independent.aceasta-i democratia din pdl.mai mult ca sigur ca in situatia in care serban ar fi ales primar ca independent ar face mult mai multe decat a făcut ca membru al unui partid si decat ar face orice alt primar membru al unui partid.asa ca dragi câmpulungeni,gândiţi- bine cu cine votaţi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei