Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Candidatură

Flutur, înscris oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, s-a înscris oficial în cursa pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Flutur şi-a înregistrat candidatura în cursul zilei de ieri la Biroul Electoral Judeţean, fiind însoţit de primarul Sucevei, Ion Lungu, de parlamentarii PD-L Ioan Bălan şi Orest Onofrei, precum şi de candidaţii pentru funcţiile de consilier judeţean.

Tot ieri, PD-L Suceava şi-a înregistrat şi lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava, printre care se regăsesc cei doi vicepreşedinţi ai administraţiei judeţene, Vasile Ilie şi Daniel Cadariu, dar şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, şi directorul Regiei Naţionale a Pădurilor, Valerian Solovăstru.

 

Flutur: Mă pun la dispoziţia sucevenilor cu experienţa şi buna credinţă  de care cred că au nevoie

După ce şi-a depus candidatura, Gheorghe Flutur a declarat că se pune la dispoziţia sucevenilor cu experienţa şi buna credinţă „de care cred că au nevoie sucevenii”. „Cu <Doamne, ajută!> la drum pentru un nou mandat”, a spus Gheorghe Flutur după ce şi-a depus candidatura.

El a ţinut să le mulţumească consilierilor judeţeni PD-L care au făcut parte din echipa sa pe perioada actualului mandat. Gheorghe Flutur a arătat că noua echipă de candidaţi pentru posturile de consilieri judeţeni este una tânără, cu o medie de vârstă de 43 de ani, printre aceştia numărându-se şi patru femei.

„Vreau să subliniez că şi pregătirea candidaţilor este diversă, având în vedere că avem 15 ingineri, cinci medici, cinci profesori, şase avocaţi, jurişti, avem şi pictori şi oameni de afaceri. Avem o gamă foarte largă de oameni pregătiţi, care să poată să facă faţă cu cinste în Consiliul Judeţean Suceava. Şi vreau să le mulţumesc că au acceptat să vină alături de mine în această echipă. De asemenea vreau să vă spun că PD-L a pregătit şi a depus liste pentru toate localităţile din judeţ. Şi vorbim aici despre echipa lui Gheorghe Flutur, şi vreau să îi mulţumesc în primul rând primarului Ion Lungu, care astăzi dimineaţa şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar”, a declarat Flutur.

El a subliniat că PD-L va avea la nivelul judeţului Suceava 2.121 de candidaţi, dintre care 2.007 pentru funcţiile de consilieri locali. „O armată de oameni care intră în bătălie pentru a explica populaţiei judeţului Suceava ce dorim să facem în viitorul mandat”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că în actualul mandat Consiliul Judeţean Suceava a reuşit să atragă cele mai multe fonduri europene şi guvernamentale din ultimii 20-22 de ani. „Totalizăm peste un miliard de euro, fonduri europene şi fonduri naţionale aduse în judeţul Suceava pentru dezvoltare. Acest mandat a mai însemnat scoaterea din anonimat a Sucevei şi a Bucovinei. A fost un lucru care s-a simţit şi pe care dorim să-l continuăm. Sunt multe lucruri de făcut şi nu le voi putea face decât împreună cu o echipă. Sunt deschis şi hotărât să merg la drum cu această echipă. Şi vreau să ştiţi că PD-L-ului i s-au alăturat în momentul de faţă 13 primari de la alte formaţiuni, şase de la PSD, cinci de la PNL şi doi independenţi. Iar acest lucru arată că PD-L este o formaţiune foarte puternică”, a mai spus Gheorghe Flutur.

 

PD-L Suceava îşi propune să obţină cel puţin 21 de consilieri judeţeni

Gheorghe Flutur a declarat că obiectivul PD-L Suceava este să obţină preşedinţia CJ Suceava şi cel puţin 21 de posturi de consilier judeţean. „De aceea, încă o dată, le cer un vot cu mult respect sucevenilor, pentru mine şi pentru echipa mea. Doamne, ajută!”, a mai spus liderul PD-L Suceava.

De precizat că lista de candidaţi ai PD-L pentru Consiliul Local este deschisă de Gheorghe Flutur, urmat de Vasile Ilie, Daniel Constantin Cadariu, Cristian Irimie, Valerian Solovăstru, doctorul Mihai Creţeanu, Radu Pentiuc, Cristian Cuciureanu, Ioan Bădeliţă, Sorina Barbu, Mihai Voloşeniuc, Cătălina Culipei, Dan Dascălu, Paul Bonchiş, Dorin Tibeică, Virgil Pohoață, Gheorghe Niţă, Tudor Plăcintă, Cezar Nicolae Platec, Doru Gavril Slevoacă, Ioan Puiu, Dorel Guliciuc, Ioan Mihalache, Radu Constantin Pricope, Ovidiu Balabasciuc, Mircea Emil Lupu, Tudorel Constantin Titianu, Alexandru Marian Salup, Ioan Corjuc, Marius Mihai Boghean, Anton Filipiuc, Ovidiu Rusu, Marcel Gavril Gavrilei, Grigore Ionuță, Luminiţa Claudia Corbu, tefan Silviu Mujdei, Andrei Sorin Sîrbu, Vasile Antreș, Florin Bejinari, Doina Todose, Mihai Șaramet, IonuțCrețuleac, Silviu Camilar, Niculai Barbă şi Cristinel Crețu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, înscris oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 3984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 40 voturi
Flutur, înscris oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava1.4540

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LANSARE PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 11:37:56
Flutur si-a lansat candidatura in conditii perfecte.E ca si cum ai lansa un vapor la apa dar nu se sparge sticla de sampanie.E ca si cum ai zbura cu avionul dar nu are aripi.Asa se intampla urmare caderii puterii portocalii si a guvernului Ungureanu..Chestia cu atragerea miliardului de euro e relativa pentru ca efectele concrete s-au vazut foarte putin.
Atragerea altor oameni de la alte partide e la fel de relativa,s-ar putea ca pana in iunie 90% din PDL sa treaca la USL.
Astept cu interes auditul corpului de control al primului ministru la Consiliu Judetean.
1.1  RE: LANSARE PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 12:30:00
prin c(i)urul fluturean se trece tot mai greu
consecinţa e mai interesantă decât cauza ! mereu
lansarea asta-i potrivită ca un şemineu lâng-un veceu

Suceava TREBUIE să iasă din starea de pribegie ţintuită
marcată de "lideri" mereu beţi , cu minte frigidă
ce se manifestă printr-o boare ideologică de logică ocolită

acum Lungu şi Flutur sar cu paraşuta-n tandem
dar noi (sucevenii) să scăpăm de voi ... ASTA VREM !

1.2  RE: LANSARE PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 12:53:57
Tare bai ABCDAR.
Ideea insa e ca nu prea cred ca avem sanse sa scapam de ciuma portocalie in SV. Chiar daca se sapa si-si dau singuri cu stangul in dreptu, avand pe lista indivizi cel putin dubiosi, foamea din SV o sa puna botul la micii si berea lui Balan&co. Singura solutie e ca intradevar sa se bifeze un control serios, dar nu din Suceava. Aici, toata clasa politica e mai mult decat corupta, sistemul mafiot fiind evident. Chiar crede cineva ca o sa-l atace efectiv Baisanu pe Flutur cel care ia cumparat cartile sau pe Lungu> Sa fim seriosi. Nicio sansa. Sau poate va imaginati ca afaceristul Iordache, votant constant in CL alaturi de PDL si actual candidat la CJ din partea PSD o sa indrazneasca sa ridice glasul la adresa lui Flutur care l-a pus director? Dar poate cea mai clara dovada e acceptarea trecerii marlanului de Carcalete la PNL. Astia sunt toti o apa si-un pamant si lucreaza pe acelasi pricipiu: cand suntem noi, furam 70% si 30% va dam voua, iar cand suntem voi, invers.
1.3  RE: LANSARE PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 13:10:36
спасибо bai FRITZ , ai , parţial , dreptate
ar trebui ca împrejurările astea "luciditatea" s-o decanteze
da' majoritatea porcăriilor nu pot fi iertate
acum suceveanu' are de unde-alege ( pe cine să voteze )

(cu toate păcatele lui ) io pe Băişanu'-l votez
( când 'oi fi să fiu în cabină singur cu deciZia mea )
în Nechifor CRED astfel că ( fireşte ) nu-l trădez
asta voi face pe 10 iunie ... pentru Suceava !

1.4  RE: LANSARE PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 13:21:41
Amice, Baisanu nu vrea nici el sa fie primar. Ai sa vezi o inactivitate si o pseudo campanie electorala a tablagiului care o sa te socheze. O sa fie cea mai saraca din punctul de vedere al banilor bagati, din partea PNL. De ce? Se pastreaza pentru alegerile generale fiind evident ca nu au nici timp si nici curajul sa inceapa cu furatul pana atunci.
2.   Ceata lui Pitigoi trimis de
(28 apr 2012, 12:38:11
Mai lipsea o capra cu codita ridicata, vopsita in portocaliu - verzui precum si costumul national. Aceasta sleahta de hoti si mincinosi crede ca ne mai aburesc o data. La munca cu voi, bombalailor iar in timpul pauzei, pupati capra sub coada, cu asta ramaneti sigur.
3.   Rahat in ploaie trimis de
(28 apr 2012, 12:41:14
puteti minca rahat cit vreti si tu Radumamii si cretinul ala abcdar..............Pt Suceava singurii care au facut cite ceva atat in municipiu cit si in judet au fost si cred ca vor fi Lungu si Flutur!
USL-istii nu au la nivelul judetului Suceava oameni capabili, cei care candideaza sunt de profesie perdanti, betivi, mai nou se bat prin crisme,
Pe vremea lui Mirza oamenii din tara asta habar nu aveau de Bucovina , de Suceava mai auzise de la echipa de fotbal dar in rest nic........ Mirza a furat de s-a rupt , a carat la Constanta cu tirurile jumate din padurile judetului.etc...
4.   NERVOZEALA MARE CASALOTU trimis de
(28 apr 2012, 13:55:29
Nu trebuie sa fii asa nervos,doar discutam.Sigur ca Flutur si Lungu au avut si realizari dar in nici un caz la nivelul proclamat de ei.Daca ar fi bagat un miliard de euro orasul si judetul aratau Elvetia mama. Dar altceva ii reprosez lui Flutur.El a fost primvicepresedinte PDL deci eminenta cenusie.A contribuit direct la politica dictatoriala a partidului,a contribuit direct la Infometarea populatiei,la distrugerea sistemului de sanatate,la furtul banilor pensionarilor,la vinderea bogatiilor tarii pe doi lei,la impartirea discretionara a banilor de la buget.El a fost intotdeauna in dreapta lui Boc.
5.   Comentariu trimis de
(28 apr 2012, 14:52:35
daca vreti sa fie si copii vostri slugi si cersetori mergeti in continuare cu flutur dar macar ciocul mic , care fura cu flutur normal ca vrea sa iasa iar .nu trece mult si se desfinteaza pdl dupa locale cine vrea sa faca un pareu astept
6.   Cum ii mai bine?... trimis de
(28 apr 2012, 15:11:35
Toata perioada aceasta, noi sucevenii, am fost considerati dusmanii lor. Si-au permis asta pentru ca am fost cu bun simt, cuminti si civilizati !
Noi, prostimea, toata prostimea, suntem buni doar la vot!
Mergem si mergem ca vitele votam iar apoi ne lamentam!...
Dar si mai...regretam!

Pentru echilibru imi permit sa spun ca adevaratul motiv al esecurilor in acest domeniu a fost si este managementul de calitate proasta sau mediocra in mai toate ...

Uitati-va cum nu se planifica remedierea sau repararea trotuarelor in intreg municipiul, inca nu s-a planificat o pista unica pentru ciclisti si nici amenajarea de terenuri de tenis, volei, in loc de a se face constructii fara interes public.

Exemplul cel mai potrivit este spatiul fostului Cartodrom unde s-au construit blocuri cu apartamentele mici si care nu-si gasesc cumparatori. Acolo era propus a se face un Orasel al copiilor.
Uitati unde duce lipsa de interes si patriotism local.
6.1  RE: Cum ii mai bine?... trimis de
(28 apr 2012, 15:56:47
în 2008 Flutur urla cât putea :
am sprijin de la Bucureşti , votaţi-mă !
acum nu se mai aplică aşa ceva ?!
( va primi Nechifor sprijin , crede-mă ! )

Flutur e-un gimnast al minciunii,mereu a fost
ci-n să-l voteze dacă sprijin nu mai are ?
vorbele lui , acum , au gust ca apa după post
e doar un biet anofél cu privire-amăgitoare

politica băsistă e un vid de origine .. incertă
DE CE S-O VOTEZI ? (mai) are Flutur vreo ofertă ?
6.2  RE: Cum ii mai bine?... trimis de
(28 apr 2012, 22:52:57
Mai, draga ABCDAR, al usele bun avocat,
De vreme multa zamislitor de rime de raha_,
Atunci cand fi-vei singur in cabina,
Aminte sa-ti aduci si sa tragi apa
Ca votul tau sa tina
Cu, asa cum chiar tu singur spui, Nechifor Catalin,
Sa-i fie drumul lung si lin!
7.   Imi pare rau...dar cu el, sa fim obiectivi! trimis de
(28 apr 2012, 15:21:51

Oricit de suparati am fi noi pe PD, mai ales pe clica conducatoare, care si-a batut joc de noi, fara mila, trebuie sa recunoastem ca dl Flutur tocmai fiind ,,sus” nu a stat, mereu a vrut sa faca ceva pentru judetul lui!

Au trecut zeci de ani si nu s-a facut nimic- nimic si de-o vreme, s-a vazut de la o luna la alta, noutati ba la spital, ba cu DN17, ba cu podurile,etc…urmeaza aeroportul de la Salcea, va aduce specialisti la spital, si tot asa!

Uitati-va la toate celelalte judete din tara, unde nu prea s-a facut mai nimic!

Stiu si eu de suferinta si jignirile, durerile, pricinuite noua de PD, dar cu Flutur, sa fim obiectivi!
8.   Tibeica Dorin...consilier......!!!! trimis de
(28 apr 2012, 16:01:01
Acest nesimtit,de profesie inginer mecanic ocupa cu nesimtire functia de meneger general la spitalul municipal Radauti,dupa ce afost numit politic in aceasta functie de catre un alt mare nesimtit pe nume Olarean.
Platit cu un salariu de aproape 5000 de lei lunar pt. a invata cum functioneaza un spital aceasta loaza portocalie a furat pe fiecare salariat al spitalului cu peste 10 000 de lei prin neacordarea tichetelor de masa sub pretextul crizei economice,a amenintat direct personalul medical cu restructurari desi acesta este insuficient,a promovat pupincurismul in defavoarea profesionalitatii.
Pt. pacienti si rudele acestora a pus taxe de consultatie ,de investigatii,de intrare in spital,absolut ilegale si de care inca nu s-a sesizat nici o autoritate pina in prezent.
In timp ce pt. tichete de masa pt. personal nu ajungeau banii,pt.dispozitive electro-magnetice de incuiat usile spitalului s-au gasit bani suficienti,ca si pentru renovarea in doua rinduri la interval de doua saptamini a policlinicii,pt. care nu s-au facut publice in detaliu sumele care au fost cheltuite si firmele care au executat lucrarile.
Nu a fost in stare sa dea o decizie coerenta in oganizarea activitatii de ingrijire a bolnavilor creind doar bulversari si tensiuni in rindul medicilor si asistentelor,climat nu tocmai potrivit acestei activitati.

Dar ce sa ceri unui mecanic care confunda spitalul cu fabrica de scule si ajunge sa dea dispozitii si sa umileasca oameni care toata viata au invatat si s-au dedicat salvarii vietii ???

A...! ... DA....!

II POTI CERE SA FIE CONSILIER...!!!!!. pentru ca e ,,baiat destept".!!!!
8.1  RE: Tibeica Dorin...consilier......!!!! trimis de
(29 apr 2012, 11:01:48
Daca radautenii nu vor iesi la vot si sa stearga de pe scena aceasta rusinoasa pata portocalie, atunci o sa asiste si la alte surprize gen barcagiu nebarbierit. Deja il aveti pe nespalatul de Hrenciuc director la Generala 3, urmeaza secretarul de partid Burtila Doru la politia locala, si tot asa inainte.
9.   Re,, Imi pare rau...dar cu el, sa fim obiectivi" trimis de
(28 apr 2012, 17:19:34
Flutur va aduce specialisti la spital? De unde va aduce si in ce calitate?
Cel mai mare rau facut pt. spitale a fost politizrea conducerii acstora.S-a investit e drept in dotare cu aparatura a acestora, dar beneficiile pt. bolnavi sunt minime in lipsa de personal suficient, bine pregatit si motivat.
Vom avea specialisti in spitale atunci cind promovarea si ocuparea functiilor si posturilose va face prin concurs adevarat organizat pe crterii de competenta si nu pe criterii de aprtenenta politica sau alte criterii iar salariile vor fi la un nivel care sa stimuleze competitia pe posturi din spitalele noastre si nu din strainatate.
10.   Suntem obiectivi cu el trimis de
(28 apr 2012, 17:25:25
Pai si el a facut parte din clica conducatoare PDL,asta e tragedia.Ok,probabil ca Lungu si flutur vor iesi din nou pentru ca din motive nestiute ei sunt impregnati genetic in creierul sucevenilor.(Suceava e citadela PDL).Ce vor deveni ei?Vor deveni niste dinozauri ai istoriei.PDL se dezintegreaza si e greu de spus daca in toamna va avea 5% pentru a accede in parlament.In jur totul va fi USL.(Consilii municipale si judetene,parlament,guvern)
11.   Oare trimis de
(28 apr 2012, 18:28:57
Acesti Lolek si Bolek ai administratiei nu vor sa priceapa ca orice inceput are si un sfarsit...e timpul sa plece!
12.   Banii trimis de
(28 apr 2012, 19:03:43
acum sa vedem ce face noul guvern eu vreau atit>>>sa se verifice ce sau facut cu cei 25 miliarde de la FMI si sa justifice fiecare banut.. atunci pot sa spun ca noul guvern isi face treaba ,,, la puscarie cu totii si care nu poate justifica averea. confiscat si executat asta ne scoate din rahat,
13.   BANII trimis de
(28 apr 2012, 19:09:10
Mai sunt si cei 170 milioane euro pe care Ungureanu i-a facut cadou de paste puterii
pentru campania electorala.-La capitolul ,,achiziţii”, cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro), Braşov – 4,2 milioane de lei (990.000 de euro), Argeş – 3,6 milioane de lei (840.000 de euro)
14.   Gata spagarilor trimis de
(29 apr 2012, 01:31:59
sa terminat cu voi, nu mai aveti nici roseata in obraz...sunteti portocalii de necaz...cu cine mai faci ceva stimabile domn...ai ramas turat din lipsa de oxigen! posibil ca DNA-ul sa va aleaga cite unul si sa faceti naveta intre penitenciar si instante!
15.   In zadar trimis de
(29 apr 2012, 07:16:32
in zadar striga inparatul /ca si leul in turbaren zadar striga-mpăratul ca şi leul în turbare,
Umbra morţii se întinde tot mai mare şi mai mare;
În zadar flamura verde o ridică înspre oaste,
Căci cuprinsă-i de pieire şi în faţă şi în coaste,
Căci se clatină rărite şiruri lungi de bătălie;
Cad asabii ca şi pâlcuri risipite pe câmpie,
În genunchi cădeau pedestri, colo caii se răstoarnă,
Când săgeţile în valuri, care şuieră, se toarnă
16.   Numaidecat trimis de
(29 apr 2012, 07:38:29
domnule flutur cu actualul primar de bosanci vreti sa mergeti inainte,sa castigati alegerile?care doar intrun mandat sa pricopsit cu doua case si si o biserica!.coruptia e pe culmi.mai vorbim.
16.1  RE: Numaidecat trimis de
(30 apr 2012, 22:51:36
pt.utilizatorul nichifor-bosanciul are un primar asa cum nu a avut niciodata,care a scos localitatea din evul mediu.Cand va punea voua cineva canalizare si apa,cand se va mai face un bal al gospodarilor,cand va mai avea aceasta localitate un om cu pregatire care sa stie macar sa vorbeasca etc.daca se doreste un primar asa cum au mai fost adica un tractorist si un tamplar care umbla toata ziua beat ok.DAR PANA ATUNCI CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE.Si apropo de biserica de care zici,cred ca e un bun public,nu cred ca v-a dormi cu ea sub perna .Succes
17.   Mafia,comunistii? trimis de
(29 apr 2012, 10:54:15
va fi ales el si pdl cand voi fi iar fata mare eu.pensionarii judetului vor alege,dar cu siguranta de data aceasta nu pdl.
18.   Astept imprastierea nesimtitilor trimis de
(29 apr 2012, 11:14:55
Mai tineti minte faza cand PSD-ul a iesit de la de guvernarea cu PD-Latraii? A doua zi toti s-au repezit ca ciorile pe acesti oameni, care au fost fugariti mai rau ca-n timp de razboi. Acuma, dupa parerea mea, ar trebui procedat la fel, fara menajamente, porcii trebuiesc tratati ca porci, pentru ca asta au fost si asta sunt in continuare acesti indivizi vopsiti in portocaliu. Mihetiule, te simti comod? Dar ceilalti cirati din jurul tau care ati crezut ca sunteti vesnici? Ca sa fi OM e lucru mare, la voi nu-i cazul, BOMBALAILOR.
19.   Un nou mandat? poate de arestare! trimis de
(29 apr 2012, 23:55:21
buna credinta?!
experienta dvs. este cumva la spalat banul public?
daca cineva a iesit din anonimat, atunci acel cineva esti dumneata, tov.flutur.
daca cineva a intrat in anonimat atunci acel cineva este doar fluturasul de salariu.

toata lumea vede ce si cat s-a facut...dar sa vii in fata oamenilor si sa le ceri votul, iar tu sa-ti bati joc de banul public si sa arunci 400.000 de mii de euro intr-o fantana arteziana si un parc recent modernizat din banii personalului spitalului judetean...asta este culmea nesimtirii.

mergeti oameni buni si vedeti cu ochii vostri mizeria de fantana din fata intrarii in spitalul judetean suceava unde se vor spala public 400.000 de euro.
pd-l a pierdut de vreo 2 ani incoace simtul realitatii si proprietatea termenilor milioane si zeci de milioane de euro!
20.   EURIPIDE OF SUCEAVA trimis de
(30 apr 2012, 07:57:43
Frate nu pot sa cred cu asa ceva.Pai cu banii astia nu repari un parc ci construiesti un spital.Pai cu banii astia faci Spitalul Judetean sa arate ca un spital din Viena.Cum dumnezeu sa dai 400.000 euro pe repararea unui prapadit de parc din curtea spitalului?Si pentru ce?Pentru ca cei 2,3 bolnavi care pot umbla sa se plimbe prin parc?:))Dar cea mai tare a fost chestia cu fantana arteziana.Celebrul filozof de sorginte euripidista RiMBU,intrebat de necesitatea fantanii arteziene a zis ca fantana e un joc de ape si apa simbolizeaza viata.Ahhhhhhh,ce ma doareeeeeeee
21.   TATAIA si DRACUL trimis de
( 1 mai 2012, 09:47:48
"TATAIA GAVRIL" a condus judetul Suceava 12 ani cu multa intelepciune si dragoste pentru oameni,salariile si pensiile ajungeau pentru un trai decent la tot poporul, drept pentru care domniasa oriunde merge sta cu fruntea sus.
Pe cand Gheorghe Flutur,pe unde a lucrat a fost un om rau,patimas,dur cu cei din jurul sau.dictator cu subalternii,ceea ce a facut ca oamenii sa faca cruce dupa dansul si sa spuna "bine ca am scapat de DRACUL de FLUTUR".
NU tine cont de nimeni, prietenii sunt abandonati dupa ce s-a folosit de ei,minte cu nerusinare,si-a subordonat politia,procuratura si toate organismele statului in acest fel incearca prin forta sa mai cistige un mandat,pe care il va abandona in toamna cind va candida la alegerile parlamentare pentru un post de senator,ca sa-si apere curul,sa aiba imunitate si sa nu fie arestat pentru abuzurile si hotiile facute in cei 4 ani de vataf al Sucevei.A golit muntii de aurul verde al Bucovinei care a ajuns la austriacul de la Dornesti pe cand locuitorii de la munte au ramas fara locuri de munca si fara painea cea de toate zilele.
Banii care i-a adus in judet au luat cale intoarsa la PDL si in buzunarele pline ale tovarasilor sai si a curvelor cu posete scumpe.
22.   Lansarea candidaturii. La apa, sa speram trimis de
( 1 mai 2012, 13:33:20
Dl Flutur anunta ca se pune la dispozitia cetateanului cu experienta si buna-credinta sa. In ce domeniu? Am sesizat aici o promisiune cu mari sanse de a fi respectata, pentru ca este un porumbel scapat din gura de fluture: „O armată de oameni care intră în bătălie pentru a explica populaţiei judeţului Suceava ce dorim să facem în viitorul mandat”. Deci, avem nevoie de o "armata" pentru a explica, a convinge populatia ca suntem bine intentionati, chiar daca nu vom realiza nimic. Populatia trebuie sa inteleaga ce dorim sa facem, chiar daca nu vom face acel "ceva" niciodata. Sa vada ca suntem binevoitori, chiar daca nu se poate. Si astfel, sa ne voteze. Este o batalie, grea, intr-adevar, sa convingi omul ca meriti sa fii votat, desi nu intentionezi decat sa incerci "ceva", ramanand doar la nivel de dorinta. Apreciez adevarul iesit din gura pedelista. "Noi producem propaganda, facem eforturi, vrem si noi sa fim rasplatiti, mancati-ne propaganda, ca altceva sigur n-o s-aveti ce manca!".
23.   ... trimis de
( 1 mai 2012, 19:52:26
Degeaba va agitati aici pe forum USL-istilor, d-nul. Ghita va castiga detasat alegerile pentru ca merita!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei