Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: „Cred că nu am explicat suficient atunci când s-au redus cheltuielile”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, în cursul zilei de ieri, că democrat-liberalii trebuie să explice mai mult motivul pentru care au fost reduse cheltuielile şi salariile bugetarilor. Prezent la Şcoala Naţională de Management Politic a tinerilor din PD-L care are loc la Suceava, Gheorghe Flutur a precizat că democrat-liberalii trebuie să comunice cu electoratul şi să explice care sunt efectele reducerii cheltuielilor.

„Când omul de rând se întreabă ce am eu din asta, rolul nostru este să le explicăm. Ce facem mai întâi? Strâng cureaua la cheltuieli ca să pot dezvolta infrastructura, sau las cureaua cheltuielilor şi umblăm prin gropi”, a spus Flutur.

El a precizat că, din punctul său de vedere, PD-L nu a explicat suficient atunci când a luat decizia reducerii cheltuielilor. Gheorghe Flutur a arătat că oamenilor trebuie să li se explice faptul că din banii obţinuţi din reducerea cheltuielilor au fost făcute o serie de investiţii în infrastructură. „Nu cred că am explicat suficient atunci când s-au redus cheltuielile sau când s-au redus salariile la bugetari. Acea reducere a însemnat poate câţiva kilometri în plus de drum modernizat, inclusiv în judeţul Suceava. Eu cred că oamenii încep să înţeleagă, mai ales că au văzut şi în alte ţări acelaşi lucru”, a declarat Flutur.

El a subliniat că măsurile luate de actualul Guvern au fost luate la timp, „cu cap şi au fost inteligente”, arătând că românii încep să se întrebe dacă nu cumva a fost bine că s-a recurs la aceste soluţii. Prim-vicepreşedintele PD-L a spus că alocarea chibzuită a resurselor va contribui la creşterea numărului locurilor de muncă. „S-au făcut investiţii în drumuri, reţele de apă şi canalizare, dar nu este suficient. Următorul pas este să aducem investitori. Să-i facem să vină pentru că le-am creat toate condiţiile să lucreze în mod corespunzător şi civilizat”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Cred că nu am explicat suficient atunci când s-au redus cheltuielile”.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: „Cred că nu am explicat suficient atunci când s-au redus cheltuielile”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Explicatii trimis de
(10 mar 2012, 11:45:15
NIci noi nu am explicat suficient ca nu te mai vrem.
1.1  RE: Explicatii trimis de
(12 mar 2012, 17:06:56
Vorbeste in numele tau ca nu il mai vrei pe Flutur,iar atunci sti cum se spune nu?pt a salva un numar insemnat de oameni de la necaz se poate face abstractie de un specimen ca tine;)
2.   Cât tupeu și nesimțire. trimis de
(10 mar 2012, 12:15:43
Să o faci pe-a niznaiul și să vorbești de comunicare către unii care sunt leșinați de foame!
TUPEU DE POLITRUC NESIMȚIT!
2.1  RE: Cât tupeu și nesimțire. trimis de
(10 mar 2012, 18:04:47
Sa sti ca nu am vazut pe nimeni mort de foame pe la televizor mai ''SCHLOSSADLER'' ba mai mult cand mergi prin magazine oare dece stai la cozi cate 10, 15 minute pana ajungi la casa de marcat? Cred ca e natia romanului sa nu se mai sature de cerut si de avut,ii dai ii dai si tot mai vrea.Bineinteles ca sunt si cazuri multe de nevoiasi si cu probleme majore la capitotul material,dar aceste probleme le au totate tarile care sunt muult mai dezvoltate ca noi,si atunci ce pretentii poti avea in Romania,cand tara asta a fost supta si la propriu si la figurat atatia ani de conducerea Iliescu? crezi ca economia se redreseaza asa peste noapte? vor veni bani din cer ca asa a prevazut Diaconescu in direct?
2.2  RE: Cât tupeu și nesimțire. trimis de
(10 mar 2012, 23:01:01
Auzi ce gindire de retardat are asta. Cica atunci va fi rau cind GABI2004 va vedea morti de foame la televizor, iar magazinele vor fi goale si se va trece pe la casele de marcat in fuga precum Maricica Puica la 100 de metri garduri.
Mare d-o-b-i-t-o-c poti sa fii...
E pierdere de timp cu p.r.o.s.t.i. ca tine sa intri in discutie.
2.3  RE: Cât tupeu și nesimțire. trimis de
(12 mar 2012, 16:58:53
O dovada in plus ca esti un mediocru ''MCLEAN" sau nici macar.Faci parte din acea categorie de ''revolutionar'' care iese in piata pt a profita de ocazie,poate poate reusesti sa te intorci si tu acasa cu o plasa de telefoane FURATE.Dar daca tot te bagi in seama ca musca in.... atunci vino cu argumente pt ca de insulte sunt si eu capabil,dar nu cred ca asta e important sa vedem cine e mai priceput la insulte,ci la argumente reale si exemple concrete;)
3.   .... trimis de
(12 mar 2012, 14:23:02
Sunt multe persoane care habar nu au cu ce se mănâncă politica și economia țării. E destul să vezi că ți se taie fără să înțelegi. Dacă ar știi toți mâncătorii de perle de ce se fac astfel de reduceri salariale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei