Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cazul Ioan Stan

Liderul PSD Suceava: „Probabil, dacă aş fi avut două cartele, la acea lege aş fi votat şi eu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a sărit în apărarea colegului său din Camera Deputaţilor, deputatul sucevean Ioan Stan, care în cursul zilei de miercuri a fost acuzat în presa naţională că a votat cu mai multe cartele. După acest episod, Ioan Stan a recunoscut acest lucru, însă a precizat că a votat pentru un coleg ieşit în pauză. El a mai precizat că a votat pentru colegul respectiv pentru a stopa abuzul actualei puteri, care propusese un proiect de lege pentru îngheţarea pensiilor şi salariilor în anul 2012.

Întrebat dacă la nivelul PSD Suceava va fi analizat comportamentul deputatului Ioan Stan, liderul social-democraţilor suceveni nu a exclus faptul că ar fi procedat la fel într-o situaţie asemănătoare. Cătălin Nechifor a precizat că „probabil că, dacă aş fi avut două cartele, la acea lege care prin care s-a luat decizia îngheţării salariilor şi pensiilor pentru anul viitor, aş fi votat şi eu. Nu mai putem accepta ca PD-L să fure atât de mult în ţara asta”.

Preşedintele PSD Suceava a spus că o astfel de decizie ar fi fost una grea, dar ar fi fost o reacţie corectă la abuzurile actualei puteri din Camera Deputaţilor.

Nechifor a precizat că opoziţia a reclamat de nenumărate ori abuzurile preşedintei PD-L a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, sau faptul că reprezentanţii actualei puteri refuză orice discuţii pe marginea unor proiecte de lege.

 

Cătălin Nechifor cere schimbarea sistemului de vot cu ajutorul cartelelor

Liderul social-democraţilor suceveni a adăugat că „îmi asum ceea ce spun. Probabil că aş fi votat. Nu ştiu sigur. Dar nu mai putem accepta, pentru că mie ca deputat foarte mulţi oameni din judeţul Suceava, din colegiul meu, îmi cer să facem ceva. Ce am putea face? Să luăm topoarele, coasele, sau să încercăm într-un fel sau în altul să oprim această putere portocalie să fure în continuare? Cred că această putere trebuie oprită cu orice preţ şi cu orice mijloc”.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a arătat că pentru evitarea votului multiplu ar fi necesară schimbarea modului în care se votează cu ajutorul cartelelor şi adoptarea sistemului din Parlamentul European. El a precizat că acest sistem presupune ca fiecare parlamentar să aibă propriul sistem pentru votul cu cartelă, aceasta urmând să fie codată doar pentru o singură maşină de vot.

„Cer să adoptăm acest sistem pe cartelă şi maşină de vot în pereche pentru fiecare parlamentar. Şi atunci nu mai putem discuta despre faptul că cineva votează la mai multe mâini. Se întâmplă şi acest lucru pentru că atât timp cât sistemul îţi permite, probabil că există şi tentaţia de a folosi acest vot multiplu”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava: „Probabil, dacă aş fi avut două cartele, la acea lege aş fi votat şi eu”.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liderul PSD Suceava: „Probabil, dacă aş fi avut două cartele, la acea lege aş fi votat şi eu”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   în afară de rumeguş, ce mai ai în cap ospătarule? trimis de
(11 nov 2011, 11:43:48
dacă legea era pentru îngheţarea salariilor, e clar că că acest lucru nu putea fi decât în defavoarea puterii. ce puteai face? să şuteşti nişte cartele de la deputaţii puterii şi să te joci cu ele, dudă obeză!
2.   * trimis de
(11 nov 2011, 12:08:16
Băsiştii pot fi ateii credinţei democratice
Ca să-l combaţi trebuie să-i foloseşti armele , nu ?
Te poţi adapta la vremuri d’astea .. sălbatice ?
Să ai , barem , o puşcă când el trage cu tunu’

Băsiştii au murdărit tot ce-nseamnă etică
Au coborât nivelul nesimţirii .. că dai de petrol
Peste rana socială “pansamentul cu rivanol”
Poate fi considerat , uneori , şi-o piedică

Rupt în gură la dantură , PSD-ul
E nevoit să lupte-n mocirla portocalie
Aştept aici ( băsişti ) .. pe Monitorul
Să vă întreceţi în : Competiţia Prostiei

( aştept bălăcăreli cum numai un băsist autentic ştie )

2.1  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 13:16:27
multă foame în continuare îţi doresc! veşnici în opoziţie! ps. nu-mi plac politicienii, dar pe psd-işti îi vreau mereu în opoziţie. aici nu mai au cum face pe şmecherii. au furat destul şi din păcate nu au fost pedepsiţi cum trebuie pentru toate furăciunile făcute ca să-şi îmbuibe neamurile vreo 7 generaţii în scumpa şi frumoasa democraţie în care trăim.
2.2  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 13:18:48
Din cele spuse de anal...fabetar rezultă că băsiştii "este" numai unul pe care trebuie să-l combaţi aspirând aerul când îţi trage cu tunul pe la nas.

În strofa a doua, marele po(i)et a vrut să scrie "Au murdărit tot ce-nseamnă etică Băsiştii
/ Au coborât nivelul nesimţirii .. că dai de petrol / Nu e ca atunci când domneau PSD-iştii / Şi umblau toţi pe străzi în  ☭ .l gol" dar a fost corectat de şeful său, dl. Nechifor.

În cea de treia strofă Măreţul Înapoet grăieşte: "PSD-ul umblă rupt în gură la dantură" de la câtă mu..rătură a luat de la Băse.

Ei, poetule, ce zici am câştigat competiţia? Eu cred totuşi că tu eşti mereu unicul câştigător.
3.   * trimis de
(11 nov 2011, 13:45:36
Unii ,,citesc’’ scrisul şi nu văd filmul
Alţii înţeleg filmul fiindcă joacă-n el
Dar e şi câte-un isteţ ce face pe prostul
Sau .. nu se preface , aşa o fi el ? ! ?

Dacă-i spui “meloman al muzicii”
El poate-n’ţelege “mamelon” , mai ştii ?
Sau .. poate treaba asta cu “băsiştii”
E netrăită şi uitată ( ca şi cum n-ar fi )
3.1  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 13:57:24
nu va mai chinuiti sa intelegeti ce scrie ANAL..FABETAR ca oricum nu are nicio logica ... cat despre Nechifor prim afirmatia sa cum ca daca ar fi avut doua cartele ar fi votat si el de 2 ori nu pot sa spun ca abia acum incet incet incepe sa-si arate adevarata fata .... " Domnule" Nechifor (asta e valabil si pentru Stan).... un furt e un furt indiferent de marimea sa......deci sa intelegem ca dumneavoastra premeditati un viitor vot la 2 sau mai multe cartele..... sunteti un adevarat lider! laughing.....
3.2  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 14:17:37
Felicitări pentru replică. Pentru că n-am înţeles nimic din ea, precum nici din celelalte agramatisme deghizate în pseudopoezii te declar încă o dată Marele Premiant al propriei tale competiţii. Totuşi, mă mir cum de reuşeşti să-ţi baţi recordul de prostie de la o zi la alta. Aştept ca Academia să-ţi înmâneze premiul "Magna cum[engl.] fecaloide".

...Şi în porcăria de mai sus ai o două greşeli gramaticale şi nu mă refer la spaţiul pe care îl laşi între ultima literă a unui cuvânt şi un semn de punctuaţie. Ghici care sunt? Una este pleonasmul "meloman al muzicii", iar pe cealaltă te las pe tine să o descoperi. Deşi nu cred că o să o găseşti.

Pleonasm înseamnă a folosi alăturat într-o exprimare cuvinte cu acelaşi înţeles: babă bătrână, avansaţi înainte, ABCDAR prost, etc.
3.3  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 15:03:04
of , Doamne ! cum de-i ţii pe pământ ? isteţule , ghilimele tocmai asta ,,spun'' .. offf ! mai rămâne o speranţă : tu ( defapt ) eşti o singură persoană cu mai multe nick-name'uri şi că prostia nu-i chiar aşa de răspândită-n Suceava
3.4  RE: * trimis de
(11 nov 2011, 16:05:02
Bai prostu' satului, ai cam ramas singur pe forum. O s-o luati susuc la alegeri, fiule. Apropo, parca te-am mai intrebat odata, tu lucrezi undeva sau esti asistat social de "creezi" la ore asa mici si tii partea parazitilor astia de Lolek si Bolek?
3.5  RE: * trimis de
(15 nov 2011, 23:16:13
Configurația electronilor se referă la aranjarea electronilor în cadrul unui atom. Precum alte particule elementare, electronii sunt supuși legilor mecanicii cuantice. Stările cuantice ale unui electron sunt date de funcția undă cu valori în spațiu și timp.
Electronii se mută dintr-un nivel de energie în altul numai prin emisia sau absorbția de energie cuantică – sub forma de foton.
Cunoașterea configurației electronilor într-un atom are aplicații în înțelegerea structurii tabelului periodic din chimie.
De asemenea, aceste date se folosesc pentru descrierea legăturilor chimice ce fac atomii să se țină apropiați.
În același fel se pot explica și unele proprietăți ciudate ale laserelor și a semiconductoarelor.
4.   OSPATARULUI PRESEDINTE trimis de
(11 nov 2011, 15:31:22
BAI DURDULIULE DACA TACEAI ERA MAI INTERESANT AI BAGAT PSD IN  ☭  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
4.1  RE: OSPATARULUI PRESEDINTE trimis de
(11 nov 2011, 16:32:14
NECHIFOR PRESEDINTE!!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA
DONTU PRIMAR!!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA
MILICI PREFECT!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA

mai are rost sa continui sau va prapaditi deja de ras!!!!!!!!!
5.   Slut vulpoi trimis de
(11 nov 2011, 16:31:12
vezi dece am parasit CORABIA???????????????
5.1  RE: Slut vulpoi trimis de
(11 nov 2011, 17:06:10
care din voi 2 ( ce mânjiţi aici cu 5-6 nick-name'uri ) poate să-mi răspundă la o simplă întrebare ? ... : pe ce criterii sunteţi voi angajaţi de Flutur să ,,relaţionaţi'' cu sucevenii ? fiindcă ( pe lângă ignoranţă şi prostie) , sincer , nu prea văd "calităţi pe caracterul vostru" ( dar , sigur , noi cei de după virgulă trebuie să tăcem , nu ? )
5.2  RE: Slut vulpoi trimis de
(11 nov 2011, 21:53:19
ABCDARE, pe mine m-ai prins. Mă plăteşte Flutur cu mai multe mii de euro pe lună să-mi bat capul cu toţi proştii de teapa ta pe net. Bineînţeles, sunt angajat pe criterii de competenţă să relaţionez cu sucevenii, pe când tu "felaţionezi" cu PSD-ul.

L-am văzut într-o seară la Carrefour pe umflatul ăsta din poză cum mergea înainte spre maşină şi nevastă-sa venea din urmă împingând căruciorul de cumpărături. Ruşine lui dacă nu ştie să-şi respecte soţia!

Ţara asta a ajuns în halul ăsta pentru că toţi idioţii (dintre care unul se cred poet) au drept de vot.
6.   Oauuuu !!! trimis de
(11 nov 2011, 19:08:00
Ce declarație !!! INCREDIBIL !!!
Cred ca numai în România era posibilă o astfel de declarație.
Deci ăsta-mi spune că ei sunt niște hoți buni și că ei fură de fapt pentru binele meu?
Oauuu !!!
Păi care-i diferența față de hoții din PDL ???
Aaaaaa !!! Ăia sunt hoții răi.
Oare care din cele două tabere au să spună primii că ei sunt corupții cei buni și că ei fură din banii publici pentru binele meu?
Și eu să merg la anu la vot ?
7.   Prostia linge . trimis de
(11 nov 2011, 19:45:41
Nea cufuriuc, a indrepta o hotie prin alta, de cateva ori mai mare, inseamna prostie. Nu va asteptati sa va aleaga lumea. In Suceava lumea trebuie sa mearga in tandem locale si nationale, de aceeasi culoare, ca altfel pierd tot si mai si raman datori pe zeci de ani. Sunteti prea slabi acum si nu cred c-o sa demonstrati ceva pe viitor. Multa bafta si vedeti cum faceti cartile. Sfatul meu e sa-l momiti pe Flutur dar nu cu momite.
8.   Cu dedicatie de la mine pentru ? trimis de
(11 nov 2011, 23:44:23
este exagerat de umflat.. Si mai abcdar nu uita ca si tu esti angajat la cabinet..la umflat. Bafta !
8.1  RE: Cu dedicatie de la mine pentru ? trimis de
(12 nov 2011, 12:44:03
cine e poetul asta necunoscut ...... se crede vreun soi de eminescu 2....... bai abecedar ai grija ca eminescu a murit de sifilis!!!laughing
8.2  RE: Cu dedicatie de la mine pentru ? trimis de
(12 nov 2011, 12:47:28
nu inteleg de ce nu se sesizeaza nimeni din PSD la prostiile pe care le spune Nechifor...... sau sunt toti de aceeasi parere cu el.?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei