Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2011 - Anul XVI, nr. 257 (4855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Achiziţie

Artene joacă tare: şi-a „tras” un fost deputat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul deputat PSD Petru Tărniceru este, de săptămâna trecută, membru al Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD). Odată cu intrarea în acest partid, Tărniceru a primit funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, devenind astfel al doilea om în cadrul filialei sucevene, după preşedintele PP-DD Suceava, Adrian Artene. Acesta din urmă ne-a declarat că l-a convins pe Petru Tărniceru să-şi depună adeziunea la partidul lui Dan Diaconescu deoarece organizaţia judeţeană are nevoie de notorietatea şi experienţa fostului deputat.

Contactat telefonic, Petru Tărniceru ne-a declarat că „am fost şi rămân de stânga. Am plecat de la PSD din cauza alianţei politice făcută cu PNL, o alianţă în care nu mă regăsesc. Rămân să servesc în continuare interesele celor mulţi şi care au nevoie reală de sprijin social”.

Petru Tărniceru a fost deputat PSD în legislatura 2004 – 2008. După terminarea mandatului, Tărniceru a revenit în afaceri, stând departe de linia întâi a vieţii politice. El a declarat că a ales să revină acum în prim planul vieţii politice, pentru că „oamenii caută o alternativă la partidele aşa-zis consacrate de pe scena politică. Sunt convins că PP-DD este cea mai bună opţiune, prin programul partidului, prin ideile preşedintelui. De fapt, este singura opţiune viabilă de pe eşichierul politic românesc, singura varianta pentru ca lumea să trăiască cu adevărat bine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artene joacă tare: şi-a „tras” un fost deputat.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Artene joacă tare: şi-a „tras” un fost deputat1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(31 oct 2011, 20:55:44
MAI LIPSESTE NICOLAICIUC CASIER-CONTABIL,IAR CEI DE LA SC LUCEX SRL SI DE LA SC GOTTI SECURTY GUARD,SA COMPLETEZE ,,B.O.B.''-UL ORGANIZATIEI.
CE SPUNE DIACONESCU LA TV. SI CE SE PETRECE IN REALITATE.
REZERVA DE CADRE,CONTINUA INFILTRARILE IN PARTIDE!
VEDEM CATE VOTURI VOR OBTINE.
2.   De toata jena. trimis de
( 1 nov 2011, 08:41:53
Acest partid incepuse bine si pot spune ca , chiar avea un viitor dar a ajuns de toata jena in momentul cind Diaconescu a vindut partidul CIOCOILOR pe care chiar el ii blameaza pe OTV. Pacat de acei oameni care au muncit si si-au pus sperantele in acest partid.Despre cei doi ciolanari,Artene si Tarniceru ce sa mai vorbesc; va las pe duneavoastra sa trageti concluzii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei