Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Colaborare

Nechifor şi Băişanu au semnat protocolul pentru înfiinţarea USL la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinţii organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL, deputatul Cătălin Nechifor, respectiv Alexandru Băişanu, au semnat în cursul zilei de ieri protocolul Uniunii Social Liberale pentru judeţul Suceava. Protocolul a fost semnat de Băişanu ca reprezentant al Alianţei de Centru Dreapta PNL – PC, la evenimentul de ieri fiind prezent doar un singur reprezentant al conservatorilor, vicepreşedintele PC Suceava Gheorghe Băncescu. Semnarea protocolului s-a făcut într-o sală a Hotelului Continental, în care membrii PNL şi PSD abia au încăput pentru a asista la înfiinţarea USL în judeţul Suceava. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat senatori şi deputaţi ai PSD Suceava, precum şi primari din partea celor două formaţiuni politice.

Înainte de semnarea protocolului, cei doi lideri suceveni ai PSD şi PNL au anunţat că principalul obiectiv al USL în judeţul Suceava este câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean, a Primăriei Suceava şi a unui număr cât mai mare de primării. „Cred că ceea ce facem azi, la Suceava, poate să reprezinte o nouă filă de istorie pentru politica suceveană. Chiar dacă suntem două partide cu doctrine diferite, vreau să spun că am apreciat tot timpul modul în care am reuşit să colaborăm. Iar azi, la Suceava, cu noua formulă politică, avem posibilitatea să creştem şi din punct de vedere politic, dar şi electoral”, a spus Cătălin Nechifor. El a arătat că USL are în Suceava peste jumătate dintre primăriile din judeţ. Nechifor a mai precizat că în urma încheierii acestui protocol, USL va avea candidaţi unici pentru CJ şi Primăria Suceava. „Într-un judeţ în care trăim sub această presiune portocalie cred sincer că obiectivul principal politic trebuie să însemne pe de o parte câştigarea Consiliului Judeţean, preşedinte, vicepreşedinţi şi majoritatea consilierilor. De asemenea, avem obligaţia să câştigăm Primăria Sucevei”, a declarat Nechifor. Liderul PSD Suceava a mai declarat că social-democraţii şi liberalii urmează să stabilească localităţile în care vor avea primari comuni, precum şi pe cele în care fiecare partid va avea candidat propriu.

 

Băişanu: „Începem o campanie împotriva a tot ceea ce a însemnat rău şi negativ pentru judeţul Suceava”

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că semnarea protocolului USL la Suceava reprezintă „un moment istoric pentru politica suceveană. El a arătat că toate cele trei partide din USL vor începe o campanie serioasă „împotriva a tot ceea ce a însemnat rău şi negativ pentru judeţul Suceava”. „La nivel naţional avem o pseudo-alianţă între PD-L, UNPR şi UDMR. Sunt convins că această putere, care a făcut un rău maxim României, va pica datorită înţelepciunii PNL şi PSD de a se alia. Sunt două partide cu doctrine politice diferite, dar cu un ţel comun, şi anume propăşirea României şi a cetăţenilor care au suferit până în prezent”, a spus Băişanu. El a spus că alianţa dintre PSD şi PNL trebuie să fie una corectă şi cinstită, astfel încât parteneriatul dintre cele două formaţiuni politice să fie de lungă durată.

Nu în ultimul rând, senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza a spus că alianţa dintre PSD şi PNL reprezintă singura cale de a îndepărta de la putere „forţele portocalii”. „Dacă în situaţia în care Traian Băsescu va fi preşedinte şi în 2012, nu va desemna un prim-ministru din altă parte dacă nu există o construcţie legiferată în justiţie care să aibă peste 50%. După anul 1990, între noi, ca formaţiuni politice, nu a fost mare dragoste. Dar constat cu plăcere că învinge raţiunea, trecând peste anumite lucruri”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi Băişanu au semnat protocolul pentru înfiinţarea USL la Suceava.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor şi Băişanu au semnat protocolul pentru înfiinţarea USL la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CRED CA VA LUAT SATANA MINTILE trimis de
(11 mar 2011, 15:05:38
ATI FOST LA PUTERE SI UNII SI ALTII IAR ROADELE CARE LE CULEGEM ASTAZI ESTE;CORUPTIE,EVAZIUNE FISCALA,MAFIE CARE PE TIMPUL VOSTRU SA CREAT MONSTRILOR.LASATI ROMANIA SA INTRE IN NORMALITATE SI SA FIM MINDRI CA SINTEM ROMINI
1.1  RE: CRED CA VA LUAT SATANA MINTILE trimis de
(12 mar 2011, 09:33:51
Ai vrut sa scrii "mindri ca sintem rromini" sau "mandri ca suntem romani" ?
1.2  RE: CRED CA VA LUAT SATANA MINTILE trimis de
(12 mar 2011, 10:03:39
Prietene, coruptia (valabil si pentru evaziune, mafie) este precum o planta, o buruiana. Ea a fost SADITA cu mult timp inainte de revolutie si a fost udata constant. Imediat dupa revolutie, prin grija (sau indiferenta) unora, a prins pui, s-a raspandit si a fost udata cu mare grija. Ulterior grija a crescut si in apa pentru floare s-a adaugat si ingrasamant. Astia de care spui tu ca ar aduce normalitatea sunt cei care au pus planta pe steroizi si au modificat-o genetic. Ultimul cincinal i-a adus cea mai mare dezvoltare si raspandire.
Ca sa te citez, "ROADELE CARE LE CULEGEM ASTAZI ESTE;CORUPTIE,EVAZIUNE FISCALA,MAFIE". Sunt de acord. Cand cultivi rosii nu poti culege papusoi.
2.   ATENTIE trimis de
(12 mar 2011, 07:21:55
Nechifore, ti-ai bagat kurva in casa!
3.   SI tie... trimis de
(12 mar 2011, 09:08:26
Eu nu inteleg ce treaba are SU(yolanda)LA cu PREFECTRURA. Pacat ca mai exista oameni din astia, cu o asemenea mentalitate. Ceea ce inseamna ca PDL-ul va mai prinde cateva procente... datorita celor ca Yolanda.
Mama lor de comunisti !, nu Yolanda ? super inteligent esti si tu.
4.   ABIA ACUM INTRAM PE FAGASUL NORMALITATII trimis de
(13 mar 2011, 17:27:02
NU MAI BATETI CIMPII CA SI-A INTORS D-ZEU FATA DE LA VOI CA PREA AM AVUT DE SUFERIT SI SUFAR DIN CAUZA VOASTRA POLITICIENILOR DE CARTON CARE ATI PUS LABA PE INSTITUTIILE STATULUI UNDE VA-TI FACUT DE CAP.BASESCU VA RAMINE IN ISTORIE CA REFORMIST

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei