Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Onofrei: „Reclamaţiile celor de la PSD au ascuns, de fapt, propriile lor nereguli”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, declară că democrat-liberalii sunt mulţumiţi de rezultatul obţinut de Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale de duminică în judeţul Suceava, apreciind că sunt şanse reale ca actualul şef al statului să câştige un nou mandat pe 6 decembrie.
Onofrei a constatat că PSD a făcut numeroase reclamaţii la votul din 22 noiembrie, însă susţine că majoritatea „s-au dovedit a fi neîntemeiate şi mai ales au ascuns în spatele lor propriile lor nereguli pe care le-au aplicat în această campanie”.
„Din punctul nostru de vedere, aceste alegeri au confirmat trei lucruri esenţiale, care obligă clasa politică, dacă este responsabilă, să ţină cont de acestea. În primul rând, aşa cum s-a spus, dreapta PD-L - PNL a câştigat detaşat aceste alegeri. În al doilea rând, populaţia s-a pronunţat masiv pentru reforma Parlamentului, propusă de Traian Băsescu. În al treilea rând, românii plecaţi în străinătate s-au pronunţat masiv pentru Traian Băsescu. Orice încercare de construcţie politică ce nu va ţine cont de aceste trei lucruri face ca cei care o practică să-şi vadă propriile interese şi nu interesele celor care au votat pe 22 noiembrie. Noi nu credem că, la 20 de ani de la Revoluţie, românii vor aduce ca preşedinte reprezentantul celor care au ţinut România în loc”, a declarat Onofrei.

 

„Cred că PD-L trebuie să înveţe că nu poate fi singurul deţinător al adevărului”

El consideră că PD-L trebuie să ţină cont de rezultatele acestor alegeri şi să înveţe că nu poate fi singurul deţinător al adevărului.
„PD-L trebuie să înveţe că nu poate fi singurul deţinător al adevărului, că viaţa politică nu este doar „pro” şi „contra” şi că nici măcar cu 49,9% nu poţi guverna. Suntem încrezători că oamenii îi vor vota pe 6 decembrie pe cei care vor ţine cont de aceste lucruri, şi anume vor vota un om de dreapta, îl vor vota pe cel care va susţine reforma statului şi vor vota în numele celor care au fost nevoiţi să lucreze afară”, a conchis Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Reclamaţiile celor de la PSD au ascuns, de fapt, propriile lor nereguli”.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Onofrei: „Reclamaţiile celor de la PSD au ascuns, de fapt, propriile lor nereguli”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa sa fie???? trimis de
(24 nov 2009, 13:24:48
Aici ai dreptate au tinut Romania un pic pe loc .Daca nu o tineau pe loc TU ONOFREI erai azi la puscarie unde ti-e locul pentru copilul ucis in Bacau .Dar asa au venit la putere colegii tai si te-au tinut in functie unde dai lectii de democratie ,criminalule! La cat de jigodie esti ai merita urarea sa-ti dea Dumnezeu si tie clipele prin care au trecut parintii copilului mort dar copiii tai nu sunt vinovati ca au asa un jeg de tata! La fel este si alt pedelist de frunte ,primar in Radauti si criminal notoriu care se pune cu trenul. Asa ca taci in banca ta,losere!
2.   Vin zilnic cu minciuni trimis de
(24 nov 2009, 13:42:28
Asta face PSD de 2 luni....aduc numai acuzatii fara nici o dovada. Sunt mincinosi patologici.
3.   Daca se intreaba cineva... trimis de
(24 nov 2009, 14:00:22
Am auzit multe acuze la adresa presedintelui cum ca ar fi declansat scandaluri in politica. Haideti sa ne amintim de perioada lui Iliescu, cand a fost foarte liniste pe scena politica, dar coruptia a inflorit in toata frumusetea. Iliescu a tacut si Romania a fost furata. Acum exista atata inflexibilitate din partea PSD, incat orice ar vrea Basescu sa faca, ei o sa se opuna doar pentru ca nu-l au la inima. Totul e atat de personal! ce sa le faci, daca Base nu-i lasa sa fure... Eu una prefer pe cineva care se lupta pentru noi, cu scopul alterarii proprii imagini.
3.1  RE: Daca se intreaba cineva... trimis de
(24 nov 2009, 14:19:12
ma corectez: "cu riscul alterarii" . Mai greseste omulbig grin
3.2  RE: Daca se intreaba cineva... trimis de
(24 nov 2009, 14:46:13
Linistea nu poate ascunde mai nimic. Scandalul permanent poate masca foarte multe magarii. Ca in iluzionism... focalizezi atentia omului intr-un loc si faci magariile sub nasul lui fara ca el sa bage de seama.
4.   Pentru Denis... trimis de
(24 nov 2009, 14:39:04
Ma intreb daca stii ce insemna patologic.Poate esti ruda cu el si atunci e normal sa-i iei aprarea .Daca nu mai omule, vorba stii tu cui,da o cautare pe Google si scrie in campul respectiv OREST ONOFREI ACCIDENT MORTAL . Acolo ai sa gasesti descris bine modul in care Onofrei a accidentat mortal un copil in judetul Bacau . Asa ca mai documenteaza te ca eu o-i fi mincinos patologic da tu ai ceva patologic la cap daca nu poti accepta realitatea.Mars la consultatie!
5.   Pentru Dalia... trimis de
(24 nov 2009, 14:44:43
Draga mea! Tu ai impresia ca se lupta pentru tine .El nu se lupta pentru tine ci pentru fiica lui sa fie europarlamentar,pentru amanta lui sa aiba minister, pentru toti acolitii lui( Videanu&Comp.) sa le fie lor bine. Deosebirea dintre acea perioada si asta e ca atunci se mai faceau ANL-uri ,sali de sport, cornuri cu lapte,cupoane de calculator sa aiba si un copil mai sarman acces la tehnica nu numai puisorii de pedelisti si chiar daca furau fara nici un dubiu mai scapau si la poporul asta si altceva decat scandaluri si rasete de retardat. E mare deosebire intre Geoana si Basescu ca oameni si nu cred ca ai sa-l auzi vreodata pe Geoana sunand cuiva,,tiganca imputita,, , ,,pasarica,, .
5.1  RE: Pentru Dalia... trimis de
(24 nov 2009, 15:05:34
Nu zic ca nu s-a facut nici atunci chiar NIMIC. Dar acum uite, se mai construieste un bloc, se mai face o strada, doua, douazeci! Tu te iei de Basescu ca om dar uite, faptul ca a admis ca a gresit mie imi demonstreaza mai multe, nu ma intereseaza ce vorba a scapat el la nervi (au fost doua si pentru alea i se scoate ochii) ci ca e in stare sa zica "da, am gresit". N-o sa vezi asta la Geoana.El nici macar nu e in stare sa dea mana cu oamenii. El nu tine cu poporul ci numai cu partizanii lui, de aia il sustii tu asa de infocat. Basescu a plecat de jos, a acumulat multa experienta inainte sa devina presedinte,a fost comandant de nava unde a invatat spiritul de echipa si de lider, unde a invatat dragostea de tara. Geoana e un om cu cinspe fete (una a lui Iliescu, una a lui Vanghelie..). Ai dreptul sa votezi cu cine vrei dar fii pregatit sa te intorci la Iliescu. El coordoneaza tot acest joc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei