Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur cere echipă de consilieri şi primari PD-L pentru a conduce judeţul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PD-L Gheorghe Flutur, candidatul acestui partid la preşedinţia Consiliului Judeţean, cere electoratului sucevean să acorde încredere candidaţilor PD-L la Consiliul Judeţean şi candidaţilor de primari apreciind că, dacă la toate nivelele va conduce aceeaşi formaţiune politică, guvernarea va fi mai eficientă.

„Suntem preocupaţi şi pregătiţi să preluăm conducerea CJ şi fac un apel către populaţie: am nevoie şi cer echipa de consilieri judeţeni cu care să pot să conduc Consiliul Judeţean, care trebuie energizat şi aşezat pe coordonate noi, moderne de dezvoltare. Am nevoie de o echipă de primari, pentru că eu sunt convins că PD-L are şanse să câştige guvernarea locală şi în toamnă va face guvernul şi ar fi foarte bine să avem aceeaşi linie, ca să putem sprijini primarii pe care noi i-am selectat şi pe care îi ajutăm în continuare ca să ne ajute la dezvoltarea acestui judeţ”, a declarat, în conferinţă de presă, senatorul Flutur.

Acesta a afirmat că la nivelul Consiliului Judeţean este nevoie de schimbare, atât de direcţie, cât şi de generaţie, afirmând că CJ şi Gavril Mîrza reprezintă „ultimul bastion al comunismului la putere în acest judeţ, factorul stagnării şi rămânerii în urmă a judeţului în cei 16 ani de când Gavril Mîrza conduce cu echipa sa”.

Flutur a mai spus că echipa lui Gavril Mîrza reprezintă „o generaţie depăşită”, nu ca vârstă, ci „ca aptitudini şi abordare a dezvoltării judeţului” şi îi recomandă liderului PSD să se gândească la o strategie „de a ieşi din această situaţie în perioada următoare”.

 

 

Flutur afirmă că dezaprobă violenţa, indiferent din partea cui vine

 

Parlamentarul consideră că PSD face campanie ca în anii 90, ca „un partid închistat”, care „se victimizează cu lucruri absolut ruşinoase”, cu referire la crima de la Păltinoasa.

„Nu se poate să foloseşti astfel de incidente şi să le dai pe seama adversarilor politici. Este un lucru aberant scos pe piaţă de PSD, lucruri absolut jenante”, a spus Gheorghe Flutur. Întrebat dacă nu la fel a procedat şi PD-L în cazul incidentului de la Sasca, soldat tot cu moartea unui om, Flutur a spus că între cele două moduri de abordare nu există nici o legătură.

În ceea ce priveşte cazul Olărean, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L a declarat că: „dezaprob orice formă de violenţă, indiferent din partea cui vine, inclusiv a colegilor de partid”.

În aceeaşi conferinţă de presă, liderul PD-L a atenţionat că judeţul Suceava „a pierdut startul la fonduri europene” situându-se, ca număr de proiecte depuse pentru modernizarea satului românesc, în urma judeţelor Iaşi şi Vaslui.

„CJ şi unele consilii locale poate nu au dat suficientă informare pentru ceea ce trebuie făcut. La exploataţii agricole suntem pe ultimul loc, cu doar 14 proiecte. Ceva se întâmplă la nivelul judeţului Suceava în ultima perioadă, după ce, la nivelul programelor de preaderare SAPARD,Suceava era un judeţ campion. Se întâmplă ceva în ceea ce priveşte consultanţa, s-au lăsat motoarele jos şi cred că nu este bine”, a mai spus Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere echipă de consilieri şi primari PD-L pentru a conduce judeţul.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur cere echipă de consilieri şi primari PD-L pentru a conduce judeţul4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa trebuie trimis de
(27 mai 2008, 12:35:32
PDL va castiga multe dintre primariile judetului si destul de probabil ca va avea un procent mare de reprezentare in Consiliul Judetean. Are dreptate Flutur. Ca sa poata administra cum trebuie judetul are nevoie ca o buna parte a primarilor si consilierilor locali si judeteni sa fie de partea lui. Si sigur ii va avea. Judetul va avea foarte multe de castigat daca va fi administrat oamenii astia. Va insemna multe locuri de munca si poate se mai intorc din cei plecati in strainatate ca e o criza fenomenala de forta de munca calificata.

Suceava are mare nevoie sa atraga fonduri si politica europeana spune ca fondurile trebuie atrase si folosite la nivel local si nu la nivel central. De la Marza si PSD nu prea mai avem ce invatza, cel putin aici in judet. In alte parti s-a mai reformat PSD-ul asta, dar aici la Suceava este copia fidela a lui Ion Iliescu, situatie care, sa fim seriosi, nu mai mapeaza de multa vreme cu cerintele politice actuale.
2.   Dementa portocalie trimis de
(27 mai 2008, 12:45:44
Zarone asta e dus rau cu pluta;auziti ce-i trece prin cap(noroc ca nu-i nimereste bobul de minte) : vrea PD-Laturi peste tot,la orase si sate ,la celelalte institutii judetene si binenteles in toata tara !Ei,acu va dati seama de adevaratele intentii ale acestui partid prezidential ?Ce democratie,ce multipartitism,pentru asta trebuie sa ai argumente,sa te impui in fata celorlalti ,dovedind ca esti mai bun>Nu ! Solutia pe care ne-o propun acesti nemernici este partidul unic,reinvierea fostului PCR(din care toti se revendica)avind in frunte alt titan : (in)crucisatorul Traian,iar la Sv,pe flutur-Zarone pe post de Emil Bobu.Pentru asemenea afirmatii,il voi da in judecata si atunci va putea afla cine sunt (sa nu se mai chinuie pe vechile filiere!)
3.   Pt. Fault trimis de
(27 mai 2008, 12:49:33
Mr. Fault, eat shit. Esti total pe langa cu comentariul dumitale, asa ca scuteste-ne.
3.1  RE: Pt. Fault trimis de
(27 mai 2008, 13:05:15
ba are foarte mare dreptate si daca ai sti ceva istorie ti-ai da seama si singur..asa ca nu te baga in discutie daca nu ai altceva mai bun de spus..scuteste-ne tu pe noi...chiar nu gandesti?...chiar nu-ti dai seama ce vrea sa instaureze Flutur aici? Mai ales ca singur o spune..da-tii batai lume...fugiti si votati PDL..si vb dupa aia...sa vad dupa 4 ani pe cine veti mai da vina!
3.2  RE: Pt. Fault trimis de
(27 mai 2008, 13:10:48
ba are foarte mare dreptate si daca ai sti ceva istorie ti-ai da seama si singur..asa ca nu te baga in discutie daca nu ai altceva mai bun de spus..scuteste-ne tu pe noi...chiar nu gandesti?...chiar nu-ti dai seama ce vrea sa instaureze Flutur aici? Mai ales ca singur o spune..da-tii batai lume...fugiti si votati PDL..si vb dupa aia...sa vad dupa 4 ani pe cine veti mai da vina!
3.3  RE: Pt. Fault trimis de
(27 mai 2008, 21:29:16
Acest tiran care este Flutur se crede dumnezeu pe pamint la fel ca Gigi Becali acelasi discurs aceleasi rautati la adresa cetatenilor acestui judet ,cei ce nu fac ce spune el sint rai,nu stiti ce pierdeti daca nu ajunge Prim secretar pierdeti mesia pe pamint.Acest inculpat mai are de data socotea;la ce a facut cu banii dela Gripa Aviara si de praduirea padurilor Bucovinei,debiteaza numai rautati si minciuni gogonate a uitat ca acum 4 ani la fel promitea si ce a facut aceasta guvernare portocalie. Circ din prima zi intre cele 2 palate.Acum a fost trimis la munca de jos de catre mentorul sa Basescu. Trebuie sa se termine odata cu acesti rautaciosi.
4.   Zoaiele PSD/PCR, afara! Curatenie generala! trimis de
(27 mai 2008, 13:06:58
Asa Coane Gica, scoate toate zoaiele PSD/PCR afara din administratie, le ajunde cat a furat, mintit si sabotat democratia in RO.

4.1  RE: Zoaiele PSD/PCR, afara! Curatenie generala! trimis de
(27 mai 2008, 13:24:33
Briceag, bgmiash pewla in inima ta, sincer m-am saturat de tine, de cateva luni intoxici forumul, bine ca mai ai cateva zile si dupa ce pica flutur o sa dispari si tu!
4.2  RE: Zoaiele PSD/PCR, afara! Curatenie generala! trimis de
(27 mai 2008, 13:31:22
Asa Coane Gica, scoate toate zoaiele PSD/PCR afara din administratie, le ajunge cat au furat, mintit si sabotat democratia in RO.

4.3  RE: Zoaiele PSD/PCR, afara! Curatenie generala! trimis de
(27 mai 2008, 14:06:39
Pentru DUSMANUL: esti un gunoi manelist. De unde sa pice Flutur bai istetule, ca n-are nici o functie in CJ? Poate te referi la comsomolistul de Mirza!
5.   Flutur trimis de
(27 mai 2008, 13:33:03
Nu va lasati vrajiti de gargaragiul Flutur care a combatut gripa aviara cu apa si a taiat padurile Bucovinei!
6.   DOAMNE..... trimis de
(27 mai 2008, 13:34:01
Doamne....nu-mi vine sa cred ca exista pe pamant asemenea specimene precum PSD-istii.De unde ati adunat toti agramatii si analfabetii?Sau asta este politica PSD-ului...prosti da'multi.

Mai sunt cateva zile si vom scapa de asemenea specimene PSD-iste.Ne-am saturat de aceste forme fara fond!!!

Succes domnului Flutur si echipei PD-L!!!!

6.1  RE: DOAMNE..... trimis de
(27 mai 2008, 18:54:00
Sa nu uitati PD-Liastilor tic-tac ,tic-tac,tic-tac .........si va vine ceasul. A mai ramas putin. Pe locuri fiti gata....furati, furati tot ce mai puteti ca nu v-a mai ramas decat o saptamana. Intrebarea este daca mai aveti ce, pentru ca sub domnia lui Lungu s-a ciordit tot. Si cine-i ciorditor fruntas??????
7.   Ar fi fost mai de succes daca trimis de
(27 mai 2008, 13:41:02
va iesi lungu primar asa o vor unii suceveni...dar daca nu-i lua pe vechii consilieri era mai bine....oameni ca uricec ctin gheorghe,iordachel,barba,sered nu au ce cauta in echipa unui primar care a facut ceva mai mult ca ceilalti primari
8.   DOAMNE trimis de
(27 mai 2008, 13:47:04
Stimata d-na GABRIELA,cu ce va ocupati?Sunteti pupincurista lui FLUTUR?si a PDL-istilor?Cum de aveti timp sa stati toata ziua pe forum? si pe deasupra sa debitati numai prostii?Chiar nimic inteligent nu aveti a scrie?Sunteti MASCOTA LEITA a PDL-istilor?Asta demonstrezi.
8.1  RE: DOAMNE trimis de
(27 mai 2008, 13:50:02
Imi este jena sa va spun doamna la cum scrieti.Nu te intereseaza pe dumneata cu ce ma ocup.Are cine sa se intereseze de acest lucru.Daca ati scrie corect ar fi mult mai O.K.Chiar aveti nevoie de ceva cursuri de alfabetizare PSD-istilor!!!:))))))))))
8.2  RE: DOAMNE trimis de
(27 mai 2008, 14:09:22
Minervoooo! Du-te, fa, de amesteca in mamaliga aia ca se arde naibii, si nu mai ai sa mai dai de m�ncare la puradei si la bulibasa. Ciocardei cearap ceapcea!tongue
8.3  RE: DOAMNE trimis de
(27 mai 2008, 14:12:49
D-na Gabriela, este o vorba �n popor: nu te pune cu prostu', ca are mintea odihnita!

Oricum pe comunistii astia trebuie sa-i batem cu stampila, ca ei la aruncat cu zoaie sunt experti!
8.4  RE: DOAMNE trimis de
(27 mai 2008, 14:15:42
Si �nca ceva, Minervoooo! Da' tu cum de ai timp sa stai pe forum, eeee? Te plateste M�rzanu' sa combati pe aici?
9.   Minevra haleste kakutza! trimis de
(27 mai 2008, 13:51:00
Afara cu zoaiele PSD/PCR!
10.   Lungu a stricat...dar poate face Flutur fara! trimis de
(27 mai 2008, 14:15:56
Lungu a stricat pe bani...dar poate face Flutur

Daca Fluture promite ca amenajeza un parc in G Enescu il votez. Lugu a stricat singurul loc de parc :CARToDROMUL. A luat multi bani, sarcacuti'!

11.   DOAMNE pentruGABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 14:17:43
Nimic concret,GABRIELO!O tii sus si tare cu alfabetizarea,dar esti cea mai inculta dintre toti prietenii de pe forum.E o vorba:Hotul striga:HOTUL!!!!!
11.1  RE: DOAMNE pentruGABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 14:22:41
Dupa" judecata "dumitale asa este...:)))))))))))))))))Feric cei saraci cu duhul....:))))))))))))))
11.2  RE: DOAMNE pentruGABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 14:25:44
Fericiti......Deh...scriu mai repede decat poate "duce" laptopul.Nu am scris aceasta explicatie pentru PSD-isti deoarece acestia nu pricep ce doresc sa transmit si nici n-am chef sa ma repet.:)))))))
12.   Pentru TOXIC trimis de
(27 mai 2008, 14:32:22
Sincer va spun ca sunt ingrijorata ....Am stat mult ani in Bucuresti,dar asemenea specimene precum aceaste Minerva,Adnana etc... nu credeam ca exista pe acest pamant.Au curajul sa se autointituleze FEMEI.Eu cred ca si din acest considerent sunt lasate la cratita.Ce sa inteleaga barbatii din aceste manifestari jalnice??....
12.1  RE: Pentru TOXIC trimis de
(27 mai 2008, 19:06:29
Sunt mai femeie decat vei putea fi tu vreodata.Ai venit cu tupeu de Bucuresti sa faci praf ...ce???? Tu nu privesti in jurul tau? Te crezi o lady. De care???Si din astea sunt multe....Asa ca, cucoana, nu te mai da ce nu vei fi niciodata. Pe forum esti tare ,dar tare te-as mai testa sa vad ce stii. Vezi sa-ti iei dex-ul cu tine pentru ca s-ar putea ca limba romana sa ti se para cam grea. Cat despre studiile tale.....nu demonstrezi nimic decat ca ai fost o amarata de mambra de partid PCR , oameni cu care PD-Lul se lauda. Si cati ca tine sunt........ Voi sunteti ramasitele PCR-ului .
12.2  RE: Pentru TOXIC trimis de
(28 mai 2008, 07:41:29
Gabriela dupa stil nu par a fi de partea sexului frumos par a fi ,,masculi" feroce careodau cotita
13.   Pentru:TOXIC,GABRIELA,BRICEAG trimis de
(27 mai 2008, 14:33:30
Peste exact 19zile,zoaiele PDL-iste se vor scurge �n canale.Toti tradatorii si toti asa zisii:POLITICIENI TRASEISTI VOR SUCOMBA.Pe cine veti mai �njura atunci stimabilelor:MUSCHETARI?
13.1  RE: Pentru:TOXIC,GABRIELA,BRICEAG trimis de
(27 mai 2008, 14:39:19
Domnule sau doamna,asa un vocabular "elevat"aveti?19 ZILE???:))))))))))))))))))
13.2  RE: Pentru:TOXIC,GABRIELA,BRICEAG trimis de
(27 mai 2008, 17:18:40
Pentru Alexandre Dumas-Mama - alias Minervaaaa, alias Dontu-Clontu: LASA-NEEEE!
14.   DOAMNE pentru GABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 14:39:26
Scrii repede si prostGABRIELO.O persoana asa culta ca tine n-ar trebui sa man�nce litere si sa nu stie a scrie corect ROM�NESTE.Asa sunteti toti PDL-ISTII????????!!!!!!!!!
14.1  RE: DOAMNE pentru GABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 14:43:25
Eram convinsa ca asta ai sa intelegi.:))))))))Inca o data "fericiti cei saraci cu duhul.....":)))))))))))))))))
14.2  RE: DOAMNE pentru GABRIELA trimis de
(27 mai 2008, 19:09:07
Intr-adevar nimeni nu intelege nimic. Te-ai intrebat de ce???? Pentru ca nu stii sa scrii si nu ai nimic a spune. Aici citim mesaje, nu legi .
15.   Ptr. gabriela trimis de
(27 mai 2008, 14:59:03
18 centrimetri
15.1  RE: Ptr. gabriela trimis de
(27 mai 2008, 17:23:26
vezi sa i-i bagi direct in gura ::)))))))))))
16.   Nu aveti dreptate toti trimis de
(27 mai 2008, 15:13:28
Prea tare va prostit campania asta electorala pe toti.. probabil asteptati o bucatica de ciolan.. sunt si lucruri mai importante decat politica........
16.1  RE: Nu aveti dreptate toti trimis de
(27 mai 2008, 16:18:10
Pe 1 iunie ori vreti ori nu, duceti-va la garla cu bosorogul de Marza, legati-va un pietroi de gat si mai vedeti voi ce se va intampla....poate gasiti loc pt. comunisti in alta parte,nu la noi.

E timpul schimbarii totusi....

Succes domnule Flutur si multa putere de munca!
16.2  RE: Nu aveti dreptate toti trimis de
(27 mai 2008, 18:18:20
multa putere la furat..padurile va asteapta!!!!!!!!!! spor la despaduriri Dl Flutur! aduceti schimbarea care o vor..isi vor da seama si singuri ce fel de schimbare vreti sa ne bagati pe gat dar va fi prea tarziu atunci....dai prostului ce vrea pana ii iese pe ochi ca vad ca degeaba incercam sa avertizam lumea..n-ai cu cine mai..n-ai cu cine!
17.   Ha Ha trimis de
(27 mai 2008, 15:30:21
Plavanul asta de flutur crede ca daca este mai tinar decit Mirza este si mai destept se inseala amarnic,el saracu trebuie sa se mai coaca ca sa ajunga pe aceasta functie
17.1  RE: Ha Ha trimis de
(27 mai 2008, 16:20:01


Pe 1 iunie ori vreti ori nu, duceti-va la garla cu bosorogul de Marza, legati-va un pietroi de gat si mai vedeti voi ce se va intampla....poate gasiti loc pt. comunisti in alta parte,nu la noi.

E timpul schimbarii totusi....

Succes domnule Flutur si multa putere de munca!
17.2  RE: Ha Ha trimis de
(27 mai 2008, 19:11:17
De ce atata polemica pentru postul de la CJ. Pe langa Flutur si Marza mai sunt si alti candidati. De ce neaparat Flutur??? De ce Marza?????
18.   ... trimis de
(27 mai 2008, 15:36:51
Nici nu a castigat fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Suceava si deja incepe sa-si aduca oamenii in posturi cheie. Ce te poti astepta de la un asemenea om ? Corectitudine - in nici un caz. Pur si simplu este vorba de practici PCR care se vroiau de mult apuse.
19.   Olarean vrea primar trimis de
(27 mai 2008, 16:10:54
Am citit in saptamanalul de Radauti ca olarean vrea primar dar cum? cu ajurorul lui Flutur care stie sa minta la greu si care il apara pe olarean de la toate prostiile care le face incepand de la betii,injuraturi,amenintari,re la tribunal ca deh ,este deputat in parlamentul ROMANIEI si are dreptul sa faca legi si sa le respecte dupa bunul lui plac.VAI DE VOI RADAUTENI DACA AVETI UN ASA PRIMAR CRED CA A.TI DAT DE DRACU.
20.   Xxx trimis de
(27 mai 2008, 16:18:11
Mai , magarilor , PDL-sti...MAI AVETI CURAJUL SA DESCHIDETI GURA? CE FACEA FLUTUR GHEORGHE CU VASILE ILIE LA O BISERICA DIN JUDET? VA ZIC EU, IMPRASTIAU BANI IN STANGA SI IN DREAPTA. RUSINE HOTILOR, RUSINE
21.   PCR trimis de
(27 mai 2008, 17:12:14
Vad ca masina de propaganda comunista s-a mobilizat cu succes in lupta impotriva capitalismului, a imperialismului si a exploatarii omului de catre om. Domnul Marza este un om destept care poate sa puna capat acestei nebunii a dezvoltarii afacerilor si ne va duce inapoi pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie, de unde o sa putem cadea asa cum am mai facut-o in Epoca de Aur a lui Ilici! Dupa care va incerca din nou crearea OMULUI (B)NOU si a societatii socialiste multilateral sclerozate!

22.   Tupeu de smecher trimis de
(27 mai 2008, 17:26:02
Atata tupeu ca la Fluturas, mai rar! Poate caricatura de beshe sa mai fi avut asa ceva. Daca l-ai crede, zici ca va urni muntii din loc. Minte de ingheata apele si o face cu o nonsalanta, de te inspaimanta. Printre cei de aici are cativa sclavi, care sunt in stare sa-i linga si picioarele (Gabriela, Dude, Briceag etc.). Pur si simplu mi-e mila de voi, asa de indoctrinati sunteti?! Prin tot ce scrieti, pareti sa fiti noii reprezentanti ai legionarismului romanesc. Probabil nu va dati seama, dar odata ce-l sustineti cu atat vehementa pe padurar, nu faceti altceva decat sa participati la construirea cultului personalitatii acestui NIMENI. S-a impus in politica prin ura fata de PSD, un partid care, de bine de rau, tot are cel putin 20% sustinatori in tara (in judet cel putin 40%). Cu toate ca face politica la nivel inalt de cel putin 8 ani (plus 4 ani la conducerea DS Suceava), daca-l asculti, zici ca "nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase". UN MARE IPOCRIT si INFATUAT.
22.1  RE: Tupeu de smecher trimis de
(28 mai 2008, 07:31:47
mai tov. RABA,ti-ai ales bine pseudonimul o masina buna ,pe vremuri, dar acum e perimata ca si propiata gindire .E trist sa vezi ca mai sunt oameni ca tine care mai cred ca PSD mai are sanse in jud.mai plimbate si tu pe jos ,printre oameni si vei simti pulsul Sucevei,si atunci cred ca nu ai mai comenta
23.   Xxx trimis de
(27 mai 2008, 18:30:33
Briceag asta , pe langa faptul ca e un pupincurist mai e si avocat...rusine........
24.   Xxx trimis de
(27 mai 2008, 18:35:42
A-si vrea tare mult sa ma intalnesc cu popel sa-i povestesc despre ce mai zice domnu`briceag:)))))))))))))))) PANARAMA DE OM CE ESTI
25.   CLANUL LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
(27 mai 2008, 18:35:47
LUNGU ESTE PESTE TOTII HOTII PE CARE II ARE ACEST PARTID . SI O FACE PE FATA CU CELE DOUA RUDE DIN PRIMARIE CIUTAC SI FLORISTEANU , CARE FAC DIN LEGEA FONDULUI FUNCIAR O AFACERE PROPRIE . TREZITI-VA SUCEVENI SI NU VA UITATI LA TREI FLORI PLANTATE PE MARGINEA DRUMULUI SI TREI TROTUARE PAVATE , TOT DIN BANII NOSTRII . MERGETI IN ALTE ORASE DIN TARA SI VEDETI CA ACESTEA SUNT NISTE LUCRURI BANALE , NU CU IZ ELECTORAL .
26.   Bat clopotele, shobolanimea PSD/PCR fuge trimis de
(27 mai 2008, 19:26:36
Lungu, Primar

Conul Gica, Presedinte CJ

La prefectura va fi numit pe cine vrea Conu, fiindca PDL face Guvernul.

Deci, bat clopotele, shobolanimea PSD/PCR a intrat in panica totala, fiindca-si vad sfarsitul epocii lor de infractionalism!

Cinste PDL, partid cu ceea mai mare demnitate din Romania!
26.1  RE: Bat clopotele, shobolanimea PSD/PCR fuge trimis de
(27 mai 2008, 19:39:43
Partidul informatorilor, al curvelor , al tarfelor politice, al traseistilor. Cati oameni aveti de la revolutie care au ramas fideli partidului si doctrinei acestuia???? II puteti numara ( aici ma refer la cei de pe plan local) pe degetele de la maini. Ce vreti sa ne spuneti??? Ca sunteti cei mai buni???? Nici unul nu e bun pana nu vor crapa toti cei care au trait si au avut functii de conducere in epoca de aur. Toti sunteti comunisti ,doar ca v-ati schimbat hainele si conturile. Toti puneti pret doar pe bani si mai putin pe om. Toti sunt manjiti cu rahat si blesteme din cap pana in picioare. Putiti!!!!!!Puteti purta numai Armani ca tot gunoaie ramaneti. Valabil pentru toti cei corupti (99%) din clasa politica a Romaniei.
27.   Gabriela, multumesc trimis de
(27 mai 2008, 19:39:12
Dna Gabriela, multumesc pentru comentariile tale mature, distincte si pline de miezul adevarului.

Te rog sa copiezi toate comentariile zilnic, in special ale celor ce dau dovada de tovarasie infractionala PSDista, pentru ca, pot intra in posesia IPurilor celor care au postat uzurpaciunile.

Si, uite asa, eu voi posta pe internet numele lor adevarat, cu ce se ocupa "tovarasii", si comentariile lor. Sa afle lumea unde sta gunoiul.

27.1  RE: Gabriela, multumesc trimis de
(27 mai 2008, 19:44:07
Chiar va rog . Si ce daca comiteti o infractiune!!!! Doar sunteti zilnic printre ei. Le cunoasteti obiceiurile si cat va costa sa angajati un hacker??? La onorariile percepute ....floare la ureche. Oricum nu ne speriati. Forumul apartine tuturor si este un mijloc liber de exprimare. Comunistule nu ne vei putea ingradi!!!!!
28.   OARE CU CINE SA VOTEZ trimis de
(27 mai 2008, 21:16:54
Va rog pe voi astia mai tineri sa-mi spuneti si mie daca e bine sa votez ca prim-secretar la judet pe tovarasul M�rza iar ca secretar general al partidului pe tovarasul Nicolae Ceausescu . Va multumesc.
29.   Hotii trimis de
(27 mai 2008, 21:29:28
DACA FLUTUR CREDE CA ARE PRIMARI CORECTI SUCEVENII IL ANUNTA CA CEL MAI HOT PRIMAR ALSUCEVEI DUPA REVOLUTIE ESTE IOAN LUNGU CARE A VINDUT TOATA ZONA INDUSTRIALA A SUCEVEI

SA DISPARA PDL DIN SUCEAVA
30.   Catusele pentru Ilie si Flutur! trimis de
(27 mai 2008, 21:40:15
Astia vor sa ajunga mari, sa obtina voturi. UItati la ei ce banditi mafioti! Au facut de ras Suceava. In Romania se vorbeste numai de ei, tradatorii si banditii cu Ilie in frunte:

http://www.antena3.ro/Liderii-
31.   FELICITARI DOMNULUI FLUTUR trimis de
(27 mai 2008, 21:53:04
Domnul Flutur este o mare personalitate. Un om ca el se naste o data la 5000 de ani. Consiliul Judetean e prea simplu pentru Domnia Sa. Va ajunge cu siguranta prim-ministru sau presedintele acestei tari. Occidentul ne invidiaza pentru ca avem un asa mare politician. MULT SUCCES !
31.1  RE: FELICITARI DOMNULUI FLUTUR trimis de
(28 mai 2008, 08:25:55
Ati scris o oda d-lui Flutur. Asta faceati si pe timpul lui Ceausescu?????
32.   Acum ori niciodata trimis de
(28 mai 2008, 01:56:25
Este timpul schimbarii. Flutur sau altcineva trebuie sa puie capat conducerii PCR
32.1  RE: Acum ori niciodata trimis de
(28 mai 2008, 08:21:22
Mai. este timpul. asta ce este Flutur a depasit P.C.R. acesta este tirania gripei aviare si acestui judet o pacoste flaminda de ciolan.
33.   Grohaiala PSD/PCR se va terminta in cateva zile. trimis de
(28 mai 2008, 05:35:17
Conul Gica a inteles perfect politica. A atras oameni cu viziune din mai multe partide, in felul acesta poate starpi pesta porcina PSD/PCR Suceava. Atat timp cat adversarii lui ignora regulile, el trebuie sa se adapteze circumstantelor, indiferet care ar fi ele, lucru pe care dl Flutur l-a inteles mai bine ca oricine.

Felicitai PDL, un partid nu tocami perfect dar foarte apreciat de pophulaite!

Coane Gica, sa traiesti, cu tine mergem!

Iar pentru grohaitorii PSD/PCR sa afle aici ca depun acest efort, doar pentru constiinta mea nationala si, nu pentru vreun favor de orice fel de la nimeni. Clar?!
34.   Gabriela,multumesc trimisde DL,BRICEAG trimis de
(28 mai 2008, 07:49:19
Asa cum :latri: �n sala de judecata fara a spune ceva concret �n favoarea clientului,asa latri si pe forum.Doar sa-i jupoi pe bietii oameni de bani,fara nici un rezultat,precum si IDOLUL tau-FLUTURAS.Ai uitat cum fluturai carnetul P.C.R. c�nd l-ai primit?Atunci nu erai coleg cu P.S.D-istii de azi?!PUPINCURISTULE!
35.   Atentie oameni buni! trimis de
(28 mai 2008, 08:16:56
Sustinatorii lui Flutur ameninta in stinga si in dreapta,chiar si pe forum.Sunt ei asa de siguri ca vor cistiga aceste alegeri,oare ne este frica de acest DL BRICEAG.Doamne fereste-ne de asemenea oameni care seamana violenta si razbunare.D-l Flutur va pierde aceste alegeri datorita oamenilor pe care si i-a ales sa-i puna primari si in functii in institutiile si localitatile judetului Suceava.

ATENTIE!-
36.   Omida ce se viseaza Flutur trimis de
(28 mai 2008, 08:28:15
Eu votez cu Flutur daca se prezinta cu 1ooo de euro pentru un simplu votant nu asa cu a facut Fluturas si ilie dela electrica sa dea 5. 1o lei asta nu merita nici la coltul strazii ,sau se cam termina banii negrii Mai Fluturas mai opreste citiva banuti pentru Briceag si iubita mea Gabriela cea care face corectii la ce se scrie.
37.   Intrebare? trimis de
(28 mai 2008, 08:48:29
Un singur lucru va intreb...ce a facut dl Flutur pentru Suceava cat a fost 8 ani senator si 2 ani Ministru? Eu i-am urmarit activitatea atat cea parlamentara cat si cea ministeriala (site-ul senatului ofera multe informatii) si nu am vazut promisiunile electorale de acum 4 ani sau de acum 8 ani materializate in vreun fel (cu exceptii minore).
38.   SINTEZA- alegerilor locale. trimis de
(28 mai 2008, 11:13:59
eu unul am votat in 1996 /CDR crezand ca va fi mai bine, la fel si in 2004 cand , daca iesea PSD-ul era dictatura in tara, am crezut iar ca va fi mai bine cum ne-a promis si Dl. Presedinte iar acum traiesc o mare deziluzie.Sincer sa fiu, mi-e mila de cei care sustin ca orbii un partid prezidential. Oare chiar am uitat ce insemna dictatura, fie ea chiar si basesciana.Lasati loc democratiei, libertatii pentru a nu reveni de unde am plecat. Chiar credeti ca Basescu, Flutur, Nastase, Mitrea, Becali si altii sunt MESIA pe pamant. Toti politicienii nu viseaza decat BANI si iar BANI, pentru ei desigur, restul sunt MINCIUNI, TUPEU, AROGANTA, PROSTIE si PRAF aruncat in ochii alegatorilor.Dragi tovarsi, domni, priteni, colegi, amici, cum doriti sa fiti apelati, TREZITI-VA si nu lasati ROMANIA pe mana PARTIDULUI UNIC, indiferent care este acesta.
39.   Aceiasi intrebare trimis de
(28 mai 2008, 14:37:49
Un singur lucru va intreb...ce a facut dl Flutur pentru Suceava cat a fost 8 ani senator si 2 ani Ministru? Eu i-am urmarit activitatea atat cea parlamentara cat si cea ministeriala (site-ul senatului ofera multe informatii) si nu am vazut promisiunile electorale de acum 4 ani sau de acum 8 ani materializate in vreun fel (cu exceptii minore).

Da si ve-ti vedea voi ca toate sunt vorbe

Cine la auzit de 2 ori vb a treia nu-l mai asulta

De iesit cred ca va iesi el dar vom gandi poate mai mult peste 4 ani
40.   Nu vreau sa cistige Zarone... trimis de
(28 mai 2008, 16:43:25
Nu vreau sa cistige acest mincinos,mediocru si penal(daca numai 10%din ce a aparut in presa ,de cind este "pe cai mari"este adevarat,locul lui este la BT),dar daca prin absurd admitem asemenea varianta,o sa vedeti ce-o iau in bot(nu numai Gabriela)mare parte din cei a caror bani ii "papa" acum ,in aceasta campanie dementa ,cu bani negri aruncati peste tot(cred ca au cheltuit mai mult decit Obama,aceste PD-Laturi,in toata tara!).Individul acesta este mitoman, nimfoman si ahtiat dupa putere,nu are elementarul simt al autoprotejarii,atunci cind este impins de altii sa faca toate hotiile si faradelegile posibile.Cei care-i sunt prieteni n-ar trebui sa-l lase sa se afunde penal in acest inimaginabil si iresponsabil hal.Fie-va mila de el si nu-l votati ! ( era sa spun ,asemeni idiotului de Briceag : Multumesc !)Pentru ca pina la urma trebuie sa dea seama pentru tot ce a facut...
41.   Sa-i dam? trimis de
(28 mai 2008, 23:46:20
Sa nu uitam ca si ocupantul de la Cotroceni, acum patru ani, cerea ~dati-mi Consiliul General...~ si i s-a dat, dar de facut ce a facut? A plecat si i-a lasat pe bucuresteni cu gura cascata si ochii-n soare. Dati-i si lui Flutur...gura casca sunt destui, iar soarele e inca pe cer, ca mai ingheata apele ...nu-i era glaciara ci campanie electorala PDminusL. Am ~batut~, cateva zile, drumurile din judetul Botosani si Iasi, e si acolo campanie electorala, dar cu mult mai ~blanda~ ca la Suceava. Se discuta in contradictoriu, se mai jignesc, dar nu cu atata patima ca la noi.

P.S. in loc de ~ puneti ", e din cauza ca mi-am schimbat lapetop-ul si pana ma obisnuiesc cu tastatura....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei