Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Electoral

PD-L a intrat în campanie, colorând Suceava în portocaliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii au început campania electorală printr-o demonstraţie de forţă, cu aproximativ 3.000 de „soldaţi” ai partidului mărşăluind ordonat, vreme de aproape două ore, pe străzile din centrul municipiului Suceava, spre Cetatea de Scaun.

Acţiunea a început din faţa sediului Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, cu prim-vicepreşedintele Dumitru Pardău la microfon, în foişorul sediului, flancat de preşedintele filialei sucevene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, fraţii Ion şi Constantin Lungu, deputatul Romică Andreica şi secretarul general al PD-L, Ioan Bălan.

Cu excepţia lui Flutur, îmbrăcat în haină portocalie cu însemnele PD-L, şi a lui Pardău, care purta un costum gri, toţi liderii judeţeni şi locali au arborat costume de culoare închisă, majoritatea negre, pe care portocaliul eşarfelor ieşea puternic în evidenţă.

Imnul PD, „Verde-nrourat”, a fost aplaudat şi cântat cu însufleţire de garniturile de democraţi şi foşti liberali, aflaţi acum în staff-ul PD-L.

„Pornim din postura de cel mai puternic partid din România, cel mai puternic din judeţul Suceava şi suntem hotărâţi să câştigăm puterea în judeţul Suceava. Să aveţi încredere în dumneavoastră şi în PD-L, avem o şansă unică, este păcat s-o ratăm”, a spus deputatul Pardău armatei care flutura drapele portocalii pe esplanada din centrul Sucevei.

 

Spectacol cu accente hollywoodiene, în faţa CJ

De la sediul partidului, democrat-liberalii au mers la Consiliul Judeţean, în faţa căruia aveau amplasat un cort portocaliu.

Pe aleea străjuită de tineri cu drapele portocalii şi în scandările „Faceţi loc, Faceţi loc, Flutur e pe primul loc”, senatorul candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a mers cu un steag PD-L în mână şi a intrat în cort. A închis cortul dând drumul la folia de la intrare, pe care scria mesajul său electoral şi a ieşit cu drapelul fluturând în mână din cort, prin partea superioară a acestuia, precum Marilyn Monroe din tort, la sărbătorirea preşedintelui american John F. Kennedy.

„Mai sunt 731 de ore şi 40 de minute până când vom câştiga Consiliul Judeţean Suceava. Astăzi, PD-L dă startul pentru câştigarea guvernării locale în judeţul Suceava. Pe 1 iunie, oamenii politici ne vom pune pe cântar şi sucevenii să cântărească ce e mai bine pentru ei”, a spus Gheorghe Flutur.

El a prezentat fanilor săi mesajul electoral al PD-L şi strategia în cinci paşi pentru dezvoltarea judeţului, precum şi pe unii dintre liderii locali, cu accent pe candidaţii la primăriile Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi.

 

Flutur:„Cerem şobolanilor să iasă la suprafaţă”

Într-un comunicat de presă remis ulterior acţiunii, PD-L a precizat că „această manifestare nu şi-a propus a fi un pentru actuala conducere a Consiliului Judeţean, adevăratul prohod urmând a fi organizat de cei ce vor mai rămâne în Consiliul Judeţean şi rudele acestora, după 1 iunie 2008”.

Tot din cortul transformat în redută, Flutur a declarat că la 1 iunie va duce steagul din faţa Consiliului Judeţean pe clădirea Consiliului Judeţean şi a precizat că PD-L nu va rămâne dator la atacurile adversarilor politici.

„Adversarii politici au lucrat murdar, au încercat să mă cloneze, dar D-zeu nu i-a ajutat şi au pierdut. Fac apel la colegii noştri pentru o campanie civilizată, dar fermă. Nu vom accepta şi nu vom rămâne datori la atacuri, dacă va fi cazul, pentru că decontul tranziţiei trebuie plătit de socialişti. Ei trebuie să plătească factura tranziţiei. Neruşinatele atacuri ale căţeilor din opoziţie arată disperarea, pentru că numărătoarea inversă pentru ei şi liderii lor a început”, a afirmat Flutur.

El le-a cerut candidaţilor de primar să se bată pentru a câştiga alegerile şi a forma „o mare familie care să lucreze pentru oameni”.

„Aşteptăm o bătălie de idei, de soluţii şi cerem şobolanilor să iasă la suprafaţă”, a mai spus Flutur, după care, în scandările „Flutur preşedinte”, a coborât pentru fotografiile de grup în faţa Prefecturii Suceava.

 

16 tineri suceveni merituoşi, premiaţi

De aici, flancată de poliţişti, poliţişti comunitari şi jandarmi şi cu o maşină a Poliţiei Rutiere în frunte, caravana activiştilor PD-L a plecat spre Primăria Suceava. Pe traseu, şoferii blocaţi în trafic de trecerea coloanei de manifestanţi au primit salutări şi zâmbete prietenoase de la Ion Lungu şi scuze de la Gheorghe Flutur.

În faţa primăriei, candidatul PD-L Ion Lungu a solicitat încrederea sucevenilor pentru un nou mandat, pentru a continua ceea ce a început în 2004. Înfruntând cu stoicism ploaia care a început să cadă, Lungu a promis electoratului că îşi va îndeplini toate angajamentele luate în campanie, aşa cum a făcut şi pe parcursului actualului mandat de primar.

De la primărie, marşul PD-L „care spală păcatele” a urcat spre Cetatea de Scaun „pentru a lua mai multă putere”, după cum a spus Gheorghe Flutur. Aici, 16 tineri suceveni cu rezultate deosebite în diverse domenii au fost premiaţi de Gheorghe Flutur, de Ion Lungu, de senatorul Constantin Gheorghe şi de deputatul Dumitru Pardău cu câte o diplomă, o cupă, o cutie de bomboane şi o carte a scriitorului şi publicistului sucevean Ion Drăguşanul.

Premierea a încheiat partea oficială a acţiunii, iar pauza dintre aceasta şi concertul Mandinga, de circa două ore, a fost rezervată mititeilor care sfârâiau pe grătare încă de la amiază.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L a intrat în campanie, colorând Suceava în portocaliu.
 Vizualizări articol: 3056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PD-L a intrat în campanie, colorând Suceava în portocaliu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 11:03:01
NU MAI VREM PSD ISTI SECURISTI SI COMUNISTI
1.1  RE: ADIO PSD trimis de
( 4 mai 2008, 10:47:57
Da Flutur nu a fost membru PCR? Toti politrucii PCR sunt acum pe la fel de fel de partide.... Crezi ca sunt securisti numai in PSD?
2.   O mare gogoasa umflata trimis de
( 3 mai 2008, 11:18:17
O armata de 3000 de ****i portocalii strinsi din toate orasele judetului (Siret, Radauti etc.), care de fapt erau 4-5 sute maxim!!! Si porcii au si blocat circulatia pe strazile Sucevei cu marsul lor de rahat!!!
2.1  RE: O mare gogoasa umflata trimis de
( 3 mai 2008, 18:09:16
Ideea era sa mascheze gropile si denivalarile de pe carosabil. Trebuia sa fie o rupere de nori ca sa-i sature.
2.2  RE: O mare gogoasa umflata trimis de
( 4 mai 2008, 02:30:37
de la bazar la policlinica am facut cu masina 50 minute. cine-mi plateste kilele de benzina facute cu viteza 1 la deal? pedeleul?

2.3  RE: O mare gogoasa umflata trimis de
( 4 mai 2008, 20:42:29
iti dam m u i e cand ajungi in varful dealului
3.   Re adio psd trimis de
( 3 mai 2008, 11:19:22
da....acum vrem pd-l-isti securisti si comunisti.....oare nu ti s-a facut greata dupa ce ai citit articolul???????????????...mie da.......sincer.........
3.1  RE: Re adio psd trimis de
( 3 mai 2008, 21:05:47
da mai poftiti de va saturati sa va umpleti bine buzunarele nu cumva sa scapati ceva si la alegerile viitoare tot asa sa veniti cu alte promisiuni bravo ma pis pe voi
4.   Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 3 mai 2008, 11:28:13
bravo PD-L ,meritati sefia! succes d-le FLUTUR,succes d-le LUNGU !
4.1  RE: Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 3 mai 2008, 11:34:02
Nelu esti un sclav ordinar. Din cauza celor ca tine a cazut tara noastra in mainile comunistilor, ca ati dat votul unor TALHARI!!!!!
4.2  RE: Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 3 mai 2008, 21:06:56
bravo mare dreptate ai sa sti
4.3  RE: Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 4 mai 2008, 09:48:28
Succes doamnei Zarojanu. M-a convins PNL. Ma cutremur cind vad nivelul unora care scriu pe forum. Daca acestia sunt votantii lui lungu hai sa facem front comun sa-l scoatem din cursa ca ne umileste
4.4  RE: Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 4 mai 2008, 14:47:58
Te-a convins PNL?Cu ce oare,cu afaceri cu mansardari ale lui Steciuc si ZAROJANU?CU AFACERILE PENALE ALE LUI CORNEL VORNICU?
4.5  RE: Poftiti de ne conduceti ! trimis de
( 4 mai 2008, 18:06:32
RASPUNS CLAR . PRIMARIA A FACUT DOUA MANSARDE PRIN SERVICIUL DE INVESTITII COORDONAT DIRECT DE CATRE LUNGU SI REPARTIYATE DE CATRE EL. RESTUL MANSARDELOR SUNT FACUTE DE CATRE INVESTITORI PRIVATI PE BANII LOR. NU VAD CARE SUNT AFACERILE _BLOCUL MEU S+A MANSARDAT DE O FIRMA CARE A TRATAT CU NOI LOCATARII SA LE CEDAM COTA INDIVIYA
5.   Prea mult trimis de
( 3 mai 2008, 11:29:14
cand vad in Suceava atatea afise , bannere etc cu PDL mi se face scarba, ce este prea mult strica , astia au exagerat cu afisajul lor, cati bani au bagat ? de unde au atatia bani ? Cand un panou de ala mare costa 1000 Euro si astia au plin in oras , mi se pare bataie de joc de suceveni cand altii cheltuie fara sa se uite milioane de Euro si majoritatea oamenilor nu au bani sa-si plateasca cheltuielili comune .

5.1  RE: Prea mult trimis de
( 3 mai 2008, 12:40:22
Ai dreptate! sI MI-E MI S-A FACUT GREATA
5.2  RE: Prea mult trimis de
( 3 mai 2008, 15:48:14
va recomand sa sugeti niste dicarbocalm pentru greata ! Greata fata de voi �nsiva nu se trateaza caci este ireversibila.
5.3  RE: Prea mult trimis de
( 3 mai 2008, 16:23:10
Pt Sucevean: Sa stii ca se merita sa bagi cateva sute de mii de euro in campanie, pentru ca daca esti ales, iti scoti banii de zece ori. Prostia este a noastra pentru ca ii votam. Este logic: nimeni nu investeste in ceva din care sa nu fac profit.
5.4  RE: Prea mult trimis de
( 3 mai 2008, 18:11:16
bai sucevean....sa mori tu ca ajunge la 100 euro?
6.   Circ ieftin pentru prosti trimis de
( 3 mai 2008, 11:37:30
Bine ca au umplut orasul cu fata taranului de lungu si a hotului de flutur. Acum ca ploua peste bannerele lor, pot spune pe buna dreptate ca seamana cu doi rahati in ploaie. Ei cred ca daca e plin orasul de insemne ale pdl o sa ii voteze lumea. Rusine lungu pentru campania murdara pe care ai inceput-o!!! Ai pierdut votul meu in clipa cand ai trecut la pdl, dupa ce afirmai in decembrie 2006 ca esti liberal din tata in fiu si nu pleci din pnl!!!!
6.1  RE: Circ ieftin pentru prosti trimis de
( 4 mai 2008, 12:18:34
Bai nu sti chestia daca la alegeri iese PSD se intoarce la 360 grade si vine inapoi ,pt ca acolo se poate roade un OS din pantaloni mei.astazi sant la FRASIN beau si maninca si se distreaza pe bani nostri munciti ,,,ce mai vreti sa stiti acestia sant politicieni care asteapta sai votam >rusine mafia ordinara
6.2  RE: Circ ieftin pentru prosti trimis de
( 4 mai 2008, 14:53:02
CE SA-I FACI,LA UNII NU LE CONVINE DELOC CA NU MAI SUNT EI PE PANOURILE ELECTORALE,ACU 4 ANI ERAU PESTE TOT MARZA,IONECU SI BOMBONEL,AVEAU INCA PREFECT IN FUNCTIE,PRIMAR,CONSILIUL JUDETEAN,PUTERE ABSOLUTA,CE MAI!aCUM STAU CU FOAMEA-N GAT SI SE UITA INVIDIOSI LA ASTIA!ASA VA TREBUIE,PSD-ISTI NENOROCITI,GREU VETI MAI AJUNGE VOI LA PUTERE!
7.   Bataia de joc la adresa noastra trimis de
( 3 mai 2008, 11:51:53
Ar trebui sa coloreze in portocaliu si gropile din asfalt , trotuarele sfarmate ,

mizeria de pe strazi , cainii vagabonti , si apa de la Dragomirna care vine la pachet cu cea de Berchisesti pentru fraierimea din cartierul Burdujeni !

La fel de penibili ca si PSDeii lui Marza , cel care viseza Toyota la Suceava ,Boienguri 747 pe Aeroportul NeInternational Suceava si Sala Polivalenta cu 30000 de locuri ...

Nu avem ce sa alegem ...
7.1  RE: Bataia de joc la adresa noastra trimis de
( 3 mai 2008, 17:06:37
Probabil ca Toyota & Boeing nu se vor construi niciodata dar Sala Polivalenta + VBazin Olimpic tot o sa avem. Constructia lor incepe cahiar din vara!
7.2  RE: Bataia de joc la adresa noastra trimis de
( 4 mai 2008, 10:43:26
CE SA FACI CU SALA POLIVALENTA LA SUCEAVA? NU VEDETI CA VA RUPETI ROTILE LA MASINI SI GLEZNELE PRIN GROPILE DE PE DRUMURILE SUCEVEI?. CA MERGI CU MASINA CU VITEZA MELCULUI DE AGLOMERATIE?
8.   Da/// trimis de
( 3 mai 2008, 12:07:16
A inceput, ce a inceput, culoriile...ce sunt de mincat, e o cirpa ca celelalte//// Sa fie sanatosii, ca cu asta nu ma incinta. Si de vorbit, nu este greu, ca sunt vorbe, nu fapte//////
9.   Niste jigodii trimis de
( 3 mai 2008, 12:24:23
toti politicienii de pe esechierul polit sunt niste jigodii care promit si nu se tin de cuvint.sa vina legionarii la putere sa stirpeasca toata adunatura asta de hoti dela flutur pina la mirza in puscarie cu toti,sau mai rau sa se faca lagare de munca
9.1  RE: Niste jigodii trimis de
( 3 mai 2008, 21:10:12
chiar e proasta nadia asta sa mor eu cum naiba sa faca ceva daca nimeni nu a facut nimic pana acum ,voi nu vedeti ce disperat e flutur ca si noapte numara orele pana la alegeri sperand ca va iesi invingator,dar eu stiu tot in **** va cadea
9.2  RE: Niste jigodii trimis de
( 4 mai 2008, 14:56:42
esti vre-un profet,ceva,de stii tu asa de bine?Sau ti-a aruncat psd vre-un oscior sa te etalezi si tu pe-aici!Unde-l vezi tu pe Flutur disperat?Disperat e Marza ca are dosare penale pe rol si pierde si functia!
10.   Niste hoti trimis de
( 3 mai 2008, 12:28:40
de ce nu comentati si faptul ca Lungu a venit seara la cetate beat. Nici nu putea vorbi .Rusine, cine te mai alege hotule? Flutur e si mai hot si jegos. Sa va i-a dracu pe toti. Rusine. Ati mintit si cu spectacolul, la-ti amanat ca sa aveti mai multi localnici prezenti, pentru ai minti. Nu va alegem. Nu meritati. Hotilor din PLD.
10.1  RE: Niste hoti trimis de
( 3 mai 2008, 14:06:40
Cand vei invata sa scrii romaneste ..."i-a dracu", "la-ti amanat"...voi crede macar ca a comentat un intelectual care chiar munceste si nu doar striga hotule, cand probabil la furat se gandeste el si cum sa mai primeasca ceva gratuit...ca la acest lucru se gandesc mai toti romanii si apoi striga ca ceilalti sunt hoti si lenesi. Sunt convinsa si cred ca cei care sunt acum in fruntea acestui partid chiar o sa faca ceva pentru toata lumea si nu doar pentru ei...asa ca votez PD-L si nu imi este rusine sa o spun si sa cer si celorlati sa faca la fel.
10.2  RE: Niste hoti trimis de
( 3 mai 2008, 16:32:13
Nadia.....esti o proasta...se vede....cine sa faca pentru cine??? traiesti in lumea viselor......
10.3  RE: Niste hoti trimis de
( 4 mai 2008, 15:02:48
Da ce piz... ma-ti cautai tu la cetate,nenorocitule,te-ai dus la pomana asa cum faci cand se da ceva moca,hop si tu te bagi in fata la mici,bere si ce mai pica,promiti ca-i votezi pe toti si in ziua votarii nu iesi din casa,nesimtit si prost educat,arunci gunoiul pe geam,scuipi pe strada si zgarii cu cheia masinile vecinilor,asta ecti tu,paduche si te apuci sa-i faci prosti pe altii.Daca vrei un prost,uita-te-n oglinda,tembelule!
11.   Against PDL's enemies trimis de
( 3 mai 2008, 12:29:49
Oricum PDL castiga, pe toate planurile, si ce daca au blocat putin circulatia, au iesit in evidenta,bravo lor,PNl si PSD sa stea in casa si sa se uite la televizor, oricum zarurile au fost aruncate
11.1  RE: Against PDL's enemies trimis de
( 3 mai 2008, 12:42:41
Enemies a populatiei pacalite,injosite si ignorate e toata clasa politica din Romania .Atat timp cat se practica traseismul politic,demagogia(in ambele cazuri vedeti-l pe Lungu),voi sta acasa in ziua votului.Ar fi fost cativa in PD-L in care aveam cat de cat incredere dar aducand tot felul de otrepe scarboase de pe la PSD,PNL si multe alte partide si-au compromis imaginea.Asistam la un fel de PSD-reloaded
12.   RUSINE PEDELISTILOR trimis de
( 3 mai 2008, 12:38:34
Nu mai vrem oportunusti si carieristi ca cei din PD-L. Uitati-va cum arata Suceava. Si-au batut joc de ea lungu , flutur si ceilalti. Ne agreseaza cu fotografiile si portocaliul lor. Unde va este bunul simt. Am hotarit. IN vecii vecilor nu voi vota cu voi
12.1  RE: RUSINE PEDELISTILOR trimis de
( 4 mai 2008, 15:04:39
tu oricum stai acasa in ziua votarii asa ca ciocu mic
13.   Semnal de alarma! trimis de
( 3 mai 2008, 13:10:17
Suceava vrea CALITATE, nu CANTITATE
14.   Mi-e greata!! trimis de
( 3 mai 2008, 13:28:44
Mi-e greata si vreau sa trag o flegma pe Lungu si pe partidul lui. Si nu uita Lungulei: esti o curva! Umbli dupa cei cu maciucu mai mare!
14.1  RE: Mi-e greata!! trimis de
( 3 mai 2008, 13:39:51
Nu esti singurul CATA. Lungu este o curva politica si ca om e un jegos de ultima speta. Bine ca a umplut orasul cu pozele lui, ca doar el si-a dat singur autorizatie pentru ele!!!
14.2  RE: Mi-e greata!! trimis de
( 3 mai 2008, 23:31:37
deocamdata lungu e la putere....supuneti-va...o sa traim si o sa vedem ce se va intampla in continuare...dar mai studiati sondajelelaughing))
15.   Mesaj pt primar. trimis de
( 3 mai 2008, 13:47:50
Domnule Lungu,la cat de beat erati trebuia sa cadeti in gropile de pe strazile Sucevei si sa orbecaiti prin intunericul din unele cartiere.Vorba aceea "Prost sa fii noroc sa ai!"
15.1  RE: Mesaj pt primar. trimis de
( 4 mai 2008, 15:07:33
baga tampenia asta ca Lungu era beat,otreapa pesedista,nici tu n-aveai ce cauta la cetate dar esti cu foamea-n gat!Du-te la produs pe centura!
16.   Alt.comentariu trimis de
( 3 mai 2008, 13:49:59
Lasati-l saracul in pace....nu vedeti ca nu stie sa conduca un oras?
17.   Sleahta de analfabeti trimis de
( 3 mai 2008, 14:05:57
Cand il vad si Gheorghe, analfabetu, care la sustinerea lucrarii de licenta nici nu stia ce tema are, ma loveste damblaua. A intrat in fata comisiei cu " stiti eu sunt senatoru' Gheorghe" , la care comisia a cazut pe spate.

Pe astia sa votam? Poate vreti SA MAI TRAITI BINE inca 4 ani.

18.   Pt.eruditu trimis de
( 3 mai 2008, 14:17:40
tu taci ca habar nu ai nimica
18.1  RE: Pt.eruditu trimis de
( 4 mai 2008, 12:24:57
Andreea am impresia ca nu esti bine atinsa acolo la punctul G te rog cautama sa ti-o pun eu original,,ca sar putea sa o ei razna din lipsa de sula .
19.   Circari profesionisti trimis de
( 3 mai 2008, 14:27:22
Se dau in spectacol si inca intr-un mod josnic. Atat au putut aduna din tot judetul, astia o sa-i voteze si nimic mai mult. Fluturas, in cort ai sa ramai, cu o conditie, daca doamna Zorojanu ca viitor primar si domnul Marza ca viitor presedinte al C.J. isi vor da acordul. Daca nu, la Vuliva. Hai ca sunteti chiar de rasul gainilor.
19.1  RE: Circari profesionisti trimis de
( 4 mai 2008, 15:10:12
Se vede ca esti patit,dar n-ai patit-o bine!Cred ca visezi la ce pronosticuri dai ori esti beat manga!
20.   Satanisti portocaii trimis de
( 3 mai 2008, 15:00:38
Paranoicii portocalii si-au facut autoprohodul satanic cu iz de neofascism ordinar.Din pacate Romania a mai trait astfel de momente urmate de milioane de victime . Aveti grija oameni buni satana fluture cu cap de mort se apropie. Pe afise flutur ne arata laba cu care si-a facuto pana a dat in paranoia labagiului.
20.1  RE: Satanisti portocaii trimis de
( 3 mai 2008, 19:11:56
LOOOOOOOOOOOLLLLLLLL TARE COMENTARIU!!!!
20.2  RE: Satanisti portocaii trimis de
( 4 mai 2008, 12:13:58
taranul asta cum ii zici tu macar este cinstit nu ca mulgatoarea aia de zarijanu!!!! si-a umplut buzunarele din locuintele mansardate !!!!!!!!!!!!!!!!! asta este unul din cazuri pe care le cunosc , numai ea stie de pe unde a mai muls!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
21.   Ce zile am ajuns... trimis de
( 3 mai 2008, 15:01:45
Sa ne conduca un taran din Prelipca! ne meritam soarta!
21.1  RE: Ce zile am ajuns... trimis de
( 3 mai 2008, 23:28:33
mai si neamurile tale poate sunt de la tara....nu conteaza ca e de la prelipca sau din buricul targului....nu va mai legati de faptul ca e taran.,....e un taran de nota 10...care a facut numai lucruri bune ptr suceava

.
21.2  RE: Ce zile am ajuns... trimis de
( 4 mai 2008, 16:54:15
hai hai....ca deja ne vine sa vomam ...
22.   Incetati cu criticile trimis de
( 3 mai 2008, 15:45:49
era bine sa fi fost toti dintre voi cu ionescu in continuare...si ati fi vazut ce ar fi ajuns orasul nostru astazi...nimeni nu apreciaza ceea ce a facut...cata,dak nu vrei primar de la prelipca i-ati unul de la cajvana...
23.   . trimis de
( 3 mai 2008, 15:50:07
pentru toti cei care au de adus critici la adresa lui lungu si a lui flutur am un mesaj: sunteti niste psd-isti care vor putere in suceava....dar nu v-eti mai avea de acum in colo vreo 4-5 mandate...pana o sa renunte lungu...si o sa se sature de circul asta pe care il faceti....si atunci o sa ramaneti niste nimicuri...fara un primar adevarat iar suceava va ajunge din nou cum a fost inainte sa vina el...o comuna....
23.1  RE: . trimis de
( 3 mai 2008, 16:26:42
Daca Suceava a fost comuna, atunci Lungu a transformat-o intr-un sat.
23.2  RE: . trimis de
( 3 mai 2008, 23:16:46
mai...tu ori esti orb, ori prost in draci, ori esti psd-ist comunist.mai alex...tu unde traiesti? tu nu vezi toate schimbarile din oras? strazi asfaltate, scoli modernizate, o mie de lucrari de amenajare si reamenajare...fantani arteziene, pavele, si multe altele...eu stiu care e problema...cred ca tu esti super imputit si vrei sa vina lungu sa-ti dea cu var in casa...sa-ti faca curat,sa-ti gateasca...ca sa fie treaba buna...mai baiatule...asa ceva nu se poate...
24.   Comparatie trimis de
( 3 mai 2008, 16:00:14
Ionescu nu a avut banii care i-a avut la dispozitie Lungu: foarte, foarte multi bani. Ionescu a plecat sarantoc de la primarie ( a m�ncat fursecuri si a baut cafea 4 ani), �n timp ce actualul primar a fost mai atent cu el �nsusi. O precizare: Lungu nu bea sa se �mbete, este o rautate la adresa lui. Cred totusi ca acest tandem Flutur - Lungu va ridica judetul Suceava pe primul loc. Prietenia lor tine de mult si cred ca Lungu nu este tradator din moment ce nu si-a uitat binefacatorul : Flutur. Era buna alianta PNL-PD dar a stricat-o Tariceanu cu interesele lui pentru Patriciu. Pacat de unii oameni din PNL care merita tot respectul.
25.   ... trimis de
( 3 mai 2008, 16:30:35
Cum am mai spus de atatea ori, PD-L-ul nu merita sa fie ales. Sunt prea multe interese ca sa faca ceva bun pentru orasul nostru. Sper ca oamenii sa se mai destepte si sa nu-i voteze. Cat despre alternativa, aceasta nu mai conteaza. Sa iasa cine o iesi, dar numai sa nu fie PD-L. Cu alte cuvinte: vot negativ pentru Lungu si acolitii sai.
25.1  RE: ... trimis de
( 4 mai 2008, 15:13:45
Bai Alexx,tu esti taliban rau,mai lasa-ne ca bati campii!
26.   Treziti-va!!! trimis de
( 3 mai 2008, 16:42:36
Voi nu vedeti ce fata de taran are Lungu asta? in plus nici nu stie sa lege doua fraze. asta nu merita sa ne reprezinte.
26.1  RE: Treziti-va!!! trimis de
( 3 mai 2008, 23:20:11
mai...tare as vrea sa-ti vad yo tie fatza...da scos dopuri...
27.   HUOOOOOOOO, PD-L! trimis de
( 3 mai 2008, 16:50:27
Chiar asa trebuie sa arate o campanie electorala in Suceava anului 2008, intr-o tara a Uniunii Europene??? Cata ura emani Fluture! Cand te ambalezi ti se umfla narile ca la un porc! De fapt asta esti: UN MARE PORC! Cum poti sa conduci asa o campanie gretoasa? Pur si simplu e de prost gust sa-ti arati mutra pe toti stalpii. AI manjit Suceava cu mutra ta infecta! Tu, cel mai prost ministru al agriculturii si al inculturii, inventatorul gripei aviare si administratorul parcului Sipote, cel mai mizerabil si puturos loc din toata Suceava... Asa vrei sa administrezi si judetul? S-o crezi tu! N-o sa te voteze lumea! In luna asta de campanie, dupa cum ai inceput-o, ai sa-i ingretosezi pe toti cu mutra ta si cu zoaiele pe care le scoti pe gura! BYE/BYE, PD-L! Mai bine te-ai ascunde, Fluturas, prin padurile care au mai ramas netaiate...
27.1  RE: HUOOOOOOOO, PD-L! trimis de
( 4 mai 2008, 15:17:38
Ba,tu sigur esti ovidiu dontu-asa se scrie corect-la cat de indarjit esti!Linisteste-te,baiatule,ai plecat de la PD la Psd ca sa ajungi la fabrica de legi(camera deputatilor} dupa modelul tau Adrian Nastase si acum se vede ca-ti pare rau ca nu te primesc astia in PDL.
28.   767 trimis de
( 3 mai 2008, 17:08:14
Eu votez Lungu din cauza ca PSD a avut un primar in 2000- 2004 si a fost o adevarata catastrofa ptr. Suceava prefer un taran care sa faca ceva, normal ca a deranjat comunisti prin munca lui, nu sa coborit sa fure cum au facut-o alti.
28.1  RE: 767 trimis de
( 3 mai 2008, 21:01:32
Ba nu te-ai trezit,m-am se scrie asa cum l-am scris eu,tu cred ca ai lipsit clasele 1-4,ai avut varsat de vant sau nu aveati invatatoare in sat si ati facut romana cu femeia de servici
29.   Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
( 3 mai 2008, 17:11:19
AFARA CU AFACERISTUL DE LUNGU IMPREUNA CU ACOLITII LUI ( NEAMURI ) CIUTAC SI FLORISTEANU . PENTRU CEI TREI LEGILE PROPRIETATII - L18 , L10 , L247 - AU INSEMNAT ADEVARATE MINE DE AUR PENTRU PRORIUL BUZUNAR . CINE DADEA MAI MULT AVEA PRIORITATE , NOROC CA MAI EXISTA LEGI PENTRU A DESCOPERII ADEVARUL .
29.1  RE: Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
( 4 mai 2008, 15:20:23
Bai drujba,ce te tot bagi pe proprietati funciare,ti-e ciuda ca nu ti-au dat si tie o bucata de panant in Suceava?Pai,daca nu ai avut nici nu poti cere!Esti portar la tribunal,ce treaba ai tu cu legea?
30.   Jale trimis de
( 3 mai 2008, 17:16:09
Sunteti penibili si jalnici
31.   Succes (garantat) PDL trimis de
( 3 mai 2008, 17:23:21
intr-adevar o actiune f puternica,un partid care va invinge.Speram sa scapam pt todeauna de comunisti,fascisiti si alte epave ale istoriei.Succes PDL
32.   Vot trimis de
( 3 mai 2008, 17:24:18
a fost inmormintare nu altceva.
33.   GATA trimis de
( 3 mai 2008, 17:38:07
e gata. S-a terminat .Noi cei care am fost pana acum ne prabusim. Se duce totul pe apa Sambetei. Si cat mai era.....
33.1  RE: GATA trimis de
( 4 mai 2008, 15:23:07
Intr-adevar,frate,facem si noi copii xerox dupa dosare ca presimt c-o sa avem nevoie pe la DNA!Acum patru ani am pierdut primaria si prefectura,acum pierdem si Judetul,jale mare...
34.   Nu mai aruncati bani trimis de
( 3 mai 2008, 18:23:06
am o propunere fiecare partid sa asfalteze o strada si in captul strazii sa puna afisul partidului, nu mai cheltuiti bani pe afise, suntem in anul 2008 cind alegatorii au acces la o multitudine forme de informare nu mai colorati orasele judetului cu bani nemunciti folositi acesti bani pentu interesul cetateanului si o sa vedeti cum apar voturile. Si alta idee stringeti ciinii comunitari care sufoca orasele atunci veti esi in evidenta, faceti in aceasta luna ce nu au facut actuali edili in patru ani si veti avea voturi din partea tuturor celor ce asteapta.Opriti colorarea oraselor cu aceasta nu esiti in evidenta indiferent de culoarea politica ce o aveti.
35.   De unde atatia bani???? trimis de
( 3 mai 2008, 18:36:50
A venit vremea ca cei din PD-L sa scoata banii la bataie,bani care ne apartin, si sa coloreze toate gardurile.Domnule Lungu, mai bine ai ajuta niste oameni necajiti. cu nevoi, ca doar la cati bani ai facut cu contractele castigate de firma fratekui tau, ar c-am trebui sa mai d-ai si la saraci o parte!
36.   Fara cuvinte trimis de
( 3 mai 2008, 20:19:13
Citesc si ma minunez.....Greseli gramaticale cu duiumul...Domnilor si doamnelor,aveti putina decenta si nu mai scrieti daca nu sunteti in stare.Vad ca nimeni nu este deranjat de halul in care arata "orasele"Casvana,Milisauti,L nu este preocupat de cate strazi au fost asfaltate in aceste "orase",de cate blocuri s-au construit,de cati bani a cheltuit Consiliul Judetean si pe ce.....Un singur cuvant imi vine acum in minte-JENANT.
37.   Succes! trimis de
( 3 mai 2008, 20:30:08
Se apropie sfarsitul baronului Marza.Flutur il va inlocui cu succes pe acest baron.

Le urez succes celor din PD-L!Cat despre Dontu,este nevinovat "saracul",a facut misto de el Marza cand l-a trimis sa candideze la primarie.Asadar,maturati-l pe baron si conduceti acest judet cu simtul raspunderii!
37.1  RE: Succes! trimis de
( 3 mai 2008, 21:10:49
Iti spui Giovanni ca te cheama Ion,si gandesti ca un Ion.Mai citeste o data ce ai scris""Flutur il va inlocui cu succes pe acest baron""Fratele meu italian,Mailatule,a-l inlocui cu succes inseamna a fi la fel de bun ca el!!!Ori ai gresit,ori ...gura pacatosului adevar graieste...
37.2  RE: Succes! trimis de
( 4 mai 2008, 15:25:07
Nene Spirake,iar te-ai imbatat?E a 4-a oara saptamana asta!
38.   Hotia trimis de
( 3 mai 2008, 21:18:22
ma uimeste actiunea pe care o fac cei din pd-l vai lungule ce harnic esti ai inceput sa pavezi toate trotuarele principale cand strazile din zamca arata jalnic,vai si mai tare acum sa descoperit a cui este drumul de la scheia ca se asfalteaza vai de mine mie unul mi-ar fi rusine si as face o revolutie dar pacat de alti ca nu merita sa mai moara careva,si in ultimul rand nu imi este ciuda daca fura careva dar macar sa mai faca cate ceva
39.   Per SPIRAKE trimis de
( 3 mai 2008, 21:48:07
Sei un "strontio"!Quando io o dito "con succeso",o trovato un nuovo personnagio,se chiama Flutur un ex ministro.Per scrivere qui,faccio un gargarismo prima,poi si sciacqui la bocca.Mi raccomando,fate molta attenzione,quest' ascensione per Marza,l'o fato stanco e ho esausto.
40.   Demonstratie de forta si idiotenie trimis de
( 3 mai 2008, 21:52:23
Ce credeti ca le da forta cu care vor sa rupa gura tirgurilor(au inceput ,de prosti ce sunt cu Suceava,uitind sau nestiind ca oamenii acestui municipiu vor da ,cum e si firesc semnalul pentru intreg judetul)? Banii furati,cu miros de gainati(ce rima de ratati),pe care-i cheltuie in disperare pina la ultimul Euro,in loc sa-si faca efectul de ei scontat,intimidarea adversarilor si uluirea electoratului,a produs o reactie de respingere si revolta cum rar am vazut de la revolutie incoace.Tembelii astia sunt in stare sa dea foc la tara(judet de fapt,ca-n alte judete sunt pusi pe fuga),cu revolutia lor portocalie,impinsa cu aroganta si iresponsabilitate la o altfel de revolutie,adevarata cu urmari imprevizibile.E bine ca lumea poate vedea efectul paranoic al actiunilor disperate ,facute in total dispret pentru restul electoratului,acum cind inca nu sunt la putere.Citind toate postarile ,am remarcat tacerea stinjenita a pupincuristilor de serviciu,care nu mai combat(din bun simt?)
40.1  RE: Demonstratie de forta si idiotenie trimis de
( 4 mai 2008, 15:32:05
Domnule fault,ai primit cartonasul rosu,asa ca mars la vestiare si baga-ti capul in toaleta,dupa care trage apa!La Consiliul judetean,unde inca mai lucrezi matale,ai cam facut ravagii si acum,cu simt de sobolan ratat,nu stii cum sa parasesti corabia cat mai repede!Mai ai o mica speranta dar sa stii ca cele mai sumbre presimtiri ale tale se cam adeveresc,Marza pleaca!Adu-ti aminte de Sechelariu la Bacau,in seara in care a pierdut alegerile,il huiduiau taman cei care primisera bani de la el!Uite-asa se intampla si la Suceava,s-a saturat lumea de Marza si de acolitii lui!
41.   SI BORFASILOR trimis de
( 3 mai 2008, 22:00:17
A-TI UITAT C�ND STIGATI ..DREPTATE SI ADEVAR??? NEAM DE C�RNATARI SI PALINCARI..NEAM DE HOTI...A-TI DEVALIZAT PADURILE ACESTUI STAT..CU FLUTUR MINISTRU...A-TI OMOR�T GAINILE ROMANIEI CU FLUTUR MINISTRU..A-TI FACUT NOTARIATE LOCALE ...CU FLUTUR MINISTRU.... A-TI DAT SUBVENTII AGRICULTURII ROMANIEI..CU FLUTUR MINISTRU...SI ACUM A-TI COLORAT JUDETUL CU.!!!!!...CULOAREA ( TOALETELOR) ...CE SA MAI FACA ACEST INCOMPETENT DE MUSUROI!!!!

A MINTIT DESTUL PE UNDE ATRECUT...A PUPAT VITEII PE BOT SI ALCEVA??????
41.1  RE: SI BORFASILOR trimis de
( 4 mai 2008, 15:34:02
Analfabetule,ciocu mic,ratat ordinar,fumigena de doi lei,esti neam de tradator,cara-te si impusca-te,loaza ordinara!
41.2  RE: SI BORFASILOR trimis de
( 4 mai 2008, 20:57:43
atentie..."ati"..pari a fi cam analfabet!
42.   Atentie! trimis de
( 3 mai 2008, 22:07:40
Daca vreti sa nu-i vedeti pe nici unii mergeti la vot si votatii pe altii!
43.   Au fost ci citeva exceptii trimis de
( 3 mai 2008, 22:20:35
De ex.Nadia,p.18,zice ca s-a lamurit ,voteaza cu PD-Laturile lui Zarone (astept sa-l vad si cu cealalta mina in sus,semnul predarii si indreptarii spre ....BT) si-i va indemna si pe altii sa faca la fel.Insista fato,dar ma intreb in afara de colegele tale de pe centura si citiva clienti autohtoni(TIR-istii,sunt majoritatea turci si moldoveni si nu voteaza),nu vad sa produci prea mult nici in politica (meserie inrudita cu a ta ),asa ca lasa stampila pe mina altora si tu nu mai fi asa naiva si nu duce la gura chiar tot pe ce pui mina ,ca ramine sectia de votare fara stampila si tu cu buba la(sub) burtica.P.S Mai zice Zarone:"la 1 iunie ne vom pune pe cintar",pai acolo-i locul vostru inainte de sacrificare(pierderea alegerilor),sau : " vom pune steagul portocaliu(al PD-Laturilor,n.m.),pe cladirea Consiliului Judetean".Trebuie sa fi idiot din nascare ,deci fara scapare,,sa afirmi asa ceva (dealtfel,daca nu se sesizeaza din oficiu organele abilitate, facem noi plingere penala !)
43.1  RE: Au fost ci citeva exceptii trimis de
( 4 mai 2008, 15:35:47
Lasa-te,ba,tarane,de meserie,vezi ca-ti pute gura!
44.   Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 07:16:06
Cu asa cadidati Dontu, Lungu, Mirza, Flutur, Zarojanu si altii ca ei, te mai miri de ce lipseste lumea de la vot. Te apuca scarba. Locul lor e in alta parte, nu sa conduca urbea...

Parerea unui alegator...
44.1  RE: Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 16:58:07
Gura pacatosului adevar graieste...
44.2  RE: Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 18:08:46
VOTEZ PNL DE LA A LA Z.
45.   Contradictii trimis de
( 4 mai 2008, 09:04:16
Despre acest miting stiu atat cat este scris in ziarul dvs, dar pot sa afirm ca pe mine nu m-au convins deocamdata! Astfel "sa facem o campanie civilizata", "o dezbatere de idei, de solutii" ascunde altceva cand este asociat cu "sa cerem sobolanilor sa iasa la suprafata"[nici in aceasta fraza nu este vreo logica]! Apoi, comparand grandoarea manifestatiei cu faptul ca celor mai merituosi elevi, POATE VIITORUL SUCEVEI, le dai cate o diploma, bomboane si o carte, iar ascunde alt mesaj decat cel care s-a vrut a fi transmis! De acest tip de campanie este posibil sa profite celelalte partide. Nu mai vorbesc de prezenta unui senator care-a intrat in parlament pe usa din dos, pe listele PSD, el personal neaducandu-si nici o contributie ci fiind un punct al unei intelegeri politice ascunse si murdare! In rest, organizare foarte buna, dar nu stiu daca asta e suficient.
45.1  RE: Contradictii trimis de
( 4 mai 2008, 12:22:33
Tot prin astfel de metode au ajuns la putere atat fascistii lui Hitler cat si comunistii lui Lenin. Atentie romani, nu va lasati manipulati de acesti aventurieri politici organizati in hoarde fascisto-comuniste numite PD-Laturi, scursuri ale societatii.
45.2  RE: Contradictii trimis de
( 4 mai 2008, 15:37:24
Se pare ca n-ai patit-o suficient,ai grija sa nu te tamponez eu....
45.3  RE: Contradictii trimis de
( 4 mai 2008, 22:08:02
Se vede ca esti tamponat rau. Bombalaule.
46.   LUNGU VA PIERDE trimis de
( 4 mai 2008, 09:42:08
Lungu si-a dat seama ca va pierde. Pe afisele electorale a scris garantat 4 ani . Peste o luna se implinesc 4 ani si atunci va fi expirat. I-a trecut mandatul si noi alegem pe altcineva. Degeaba s-a mai agatat de PD-L. Fiecare pasare pe limba ei piere.
47.   Cu cine votez!? trimis de
( 4 mai 2008, 10:46:56
Spuneti pe cine sa aleg, ca eu, am sitit ca ar fi buna Zarojanca paremi-se nu a furat inca! Nu stiu daca e o buna organizatoare si se va putea concentra cu succes pe toate problemele sucevei, sunt multede facut si trebuie sa fii totusi perspicace, rezistent si de ce nu, destept foc!
47.1  RE: Cu cine votez!? trimis de
( 4 mai 2008, 12:16:48
a furat destul draga, nu stii tu inca , poate ca ai vazut-o pt prima data sau ai auzit de ea pt prima data. e o bandita mai mare ca toti banditii!!!!!!!!!!!!!
47.2  RE: Cu cine votez!? trimis de
( 4 mai 2008, 13:24:07
Voteaza cu Angela si nu vei regreta, mai "LAEU". Decat cu talharul taranoi, mai bine o doamna primar! Si inca ceva: LAURA E BARBAT!!!
48.   Unde va sunt trimis de
( 4 mai 2008, 11:57:10
Pentru totdeauna sa scrieti ,,ati" si nu ca in comentariile de mai sus!NU sunt din Suceava dar nu m-am putut abtine sa nu remarc calitatea slaba in ceea ce priveste instruirea oamenilor care scriu.Unde sunt cei care au o minima instruire sa scrie macar un comentariu corect?Faceti de ris zona Sucevei.O palma trasa invatatorilor si profesorilor care obtin la Teste nationale si Bacalaureat medii de promovare peste media tarii!Cit priveste candidatura lui x sau y ...Avem candidatii pe care-i meritam!
49.   PENTRU DYDY trimis de
( 4 mai 2008, 14:40:28
IA VEZI FIRMA PROTEHNICA.PARTICIPA LA TOATE LUCRARILE PE BANI PUBLICI DIN SV.LUNGU DACA CASTIGA IAR O SA FIE CEL MAI BOGAT OM DIN ROMANIA.LA CAT E DE HOT NESIMTIT SI TUPEIST

49.1  RE: PENTRU DYDY trimis de
( 4 mai 2008, 15:39:35
Tu ai ramas fara spagi,de plangi asa?Nu ti-ajunge,lacomosule,cat ai furat?
50.   Minciuni trimis de
( 4 mai 2008, 14:49:08
In acest ziar spun ca au fost 3ooo de murati(asta fiindca au stat in ploaie).In alt material de presa se spune ca au fost 2000 de tarani (la fel ca taranul analfabet, corogent la matematica si nu numai) LUNGU. In realitatea au fost vreo 700 de curci plouate. Parca era o turma de oi pe care ciobanul sef si cu baciul misel le mana prin oras. Lungu nu stie ca printr-un oras nu este normal sa se deplaseze animale (unde au fost cei de la protectia animaleleor?).
50.1  RE: Minciuni trimis de
( 4 mai 2008, 15:44:38
Pai noi am avut de lucru cu tine,ca iar te-au vazut vecinii sus pe scaun,la coada vacii,ca-i strici laptele,zoofil mic si rau ce esti!
51.   Trebuie opriti ! trimis de
( 4 mai 2008, 15:12:40
Zanaticii astia trebuie opriti din nebunia care i-a cuprins,deoarece reprezinta un adevarat pericol,in primul rind pentru ca deformeaza tinere constiinte,prinzind in mrejele lor persoane debusolate ce cred ca prin politica se pot realiza mai usor decit muncind sau invatind.Nimeni nu se intreaba de unde atitia bani irositi pe puzderie de postere cu fata de chelner a lui Zarone(cind l--am luat in vizor,nu credeam ca-i atit de iresponsabil si cretin)Tot judetul e sufocat de aceasta adevarata invazie de nesimtire ,prost gust si mirlanie afisata cu dispret si suficienta de aceste rebuturi politice, PD-Laturile ce-au racolat toate scursurile partidelor politice,cu care defileaza impertinenti pe post de mare vedete,neavind principii sau doctrine ci doar apucaturi de slugi iesite la furat.Mai intai m-a surprins,dar apoi mi-a dat serios de gindit,cind am auzit grupuri de tineri de pe margine,strigind disperati si dezorientati(redau intoc amai): "Sa vina Horia Sima ! Legionariiii !".
51.1  RE: Trebuie opriti ! trimis de
( 5 mai 2008, 21:57:31
Unde-i bricheta? Vezi ca Dumnezeu a facut dreptate pana si cu BEECALI. Asa va fi si cu PDminusL, ii va trazni cand nici nu se asteapta. Cica umbla cu Biblia la ei sa-i sperie pe tarani, ori euna falsa ori au spurcat-o si pe asta. O da gripa-n ei??
52.   Sa va treziti la realitate !!! trimis de
( 4 mai 2008, 15:32:49
tocmai din cauza ca judetul nostru a fost condus atatia ani de neo-comunisti, este cazul sa nu le mai acordati increderea voastra. Va mai aduceti aminte cum strigau toti " NU NE VINDEM TARA " atunci cand candida la presedintie Ion Ratiu? Va imaginati cat de bine am fi trait acum si unde ajungea tara noastra daca nu erau hotii astia la putere atatia ani? Faceti un exercitiu de imaginatie ! Aveti posibilitatea sa-i inlocuiti de la putere .Votati PD-L !!!
53.   Sa va treziti la realitate !!! trimis de
( 4 mai 2008, 15:33:53
tocmai din cauza ca judetul nostru a fost condus atatia ani de neo-comunisti, este cazul sa nu le mai acordati increderea voastra. Va mai aduceti aminte cum strigau toti " NU NE VINDEM TARA " atunci cand candida la presedintie Ion Ratiu? Va imaginati cat de bine am fi trait acum si unde ajungea tara noastra daca nu erau hotii astia la putere atatia ani? Faceti un exercitiu de imaginatie ! Aveti posibilitatea sa-i inlocuiti de la putere .Votati PD-L !!!
54.   Je trimis de
( 4 mai 2008, 16:15:09
doamne fereste daca psd ajunge din nou la putere .sunt disperati sa puna mina pe conducerea tari sa faca ei ce vor .nu sunt de partea nimanui dar acesta este adevarul nu imi place de lungu ,dar spuneti voi care este mai credibil dintre ceilalti candidati si mai cinstit? macar lungu a demonstrat ca vrea totusi sa faca ceva pentru noi sucevenii. psd-ul a avut puterea atatia ani ,de ce nu a facut nimic? .cind s-au vazut invinsi vin cu tot felul de propuneri .imi este greata de adrian nastase si toti sunt la fel ca el .de ce l-au primit inapoi in partid? pentru ca sunt toti la fel niste hoti nemernici care vor sa puna mina pe tara sa faca ei ce vor .totusi pentru un pic mai bine si fara hoti votati pd-l.
54.1  RE: Je trimis de
( 5 mai 2008, 22:30:29
si totusi era liniste.......
55.   ..politica... trimis de
( 4 mai 2008, 16:27:09
inainte de alegeri ne coloreaza curcubeu candidatii, unii in portocaliu, altii in rosu, altii in galben, etc. Dupa alegeri ne coloreaza in maro, ca se kk pe noi (pardon).
56.   Pentru ADEVARUL trimis de
( 4 mai 2008, 16:28:03
Totusi, cei mai mari hoti si tradatori se regasesc in PD-L! Cel putin cei din fruntea partidului sunt cum i-am caracterizat mai inainte. Oricine, daca vrea, poate sa-si dea seama.
57.   Pt/ADEVARUL trimis de
( 4 mai 2008, 16:39:02
Nici eu nu sunt fan Lungu, dar ai dreptate in totalitate cu comentariul tau .Felicitari!!
58.   ALT PRIMAR trimis de
( 4 mai 2008, 18:01:43
FARA GEMENII LUNGU, FARISEUL DE FLUTUR SI ASA ZISII CONSILIERI BARBA , SANDULESCU ETC. ACESTIA IL CRITICAU PE LUNGU SI ACUM II CINTA CINTECE DE SLAVA. IPOCRITILOR.
59.   Rusine trimis de
( 4 mai 2008, 19:15:53
Voua,care faceti de rusine invatamantul sucevean.Atatea greseli gramaticale si de exprimare,urmate de invective,trimiteri la origine nu gasesti nici in birtul unui sat fara electricitate.Daca astia sunt simpatizantii clasei politice din Romania,poate chiar membri de partid,directia viitorului nostru este sumbra.Ar mai fi o solutie...Emigrarea???
60.   Conul Gica, palaria ne ridica! trimis de
( 5 mai 2008, 04:13:48
Ia stat inima la pork cand l-a vazut pe Conul Gica cu escadrila prin oras.

Coane Gica, tot respectul! Paradeala la PSD/PCR!

Mama lor de comunisti spurcati, parsivi, banditi si manglitori!
60.1  RE: Conul Gica, palaria ne ridica! trimis de
( 5 mai 2008, 21:44:58
In mod normal nu ma obosesc sa-ti raspund la comentarii, asa ca o sa incerc sa vad daca stii ce erau comunistii si securistii?

Mentionez ca nu am fost membru PCR, asa ca pot face comentarii si pro si anti comuniste. Dar daca un medic sau un inginer, si aici fac referire la cei cu adevarat bine pregatiti, dorea un post sau sa se transfere dintr-o localitate in alta, ori avea "pile" ori trebuia sa fie membru PCR, ori sa nu vrea nimeni acel post. Dar ca sa fii membru PCR trebuia sa fii cu "origini sanatoase"( calic lipit pamantului, rudele sa fie in tara, etc). Norma de membri(noi) era de 1 intelectual sau persoana fara origini"sanatoase" la 3-5 muncitori/agricultori. Se faceau si exceptii ptr cei "descurcareti"(a se citi lingusitori). Asa ca cei din PDminusL care au fost membri PCR(adica 98%) cat de comunisti sau "lingai" sunt? Securisti= lucratori sau colaborator al securitatii.
60.2  RE: Conul Gica, palaria ne ridica! trimis de
( 5 mai 2008, 21:53:07
(continuare) Daca erau membri PCR, cei care erau "colaboratori" nu figurau la Secu ci la Judeteana de Partid sau CC(functie cat de "devotat" erau). Cum arhiva PCR este la secret(si asta de pe vremea CONVENTIEI-CHEIA, in care si PD era parte) sun cele mai mici sanse sa aflam cati sunt colaboratori. Ca tu nu stii altceva decat "jos comunistii si securistii" ma intreb la cine te referi? Stii tu ceva ce noi nu stim?? VEZI CA SI CEI DIN ALIANTA DA AU FOST PCR-isti!!!(98%, restu-s prea tineri). Cand strigi de-a surda'n targ ori ai "probleme" cu capul ori n-ai cap......... Aveam patefon cu placi zgariate, cat de mult semeni cu ele........
61.   Interesant.... trimis de
( 5 mai 2008, 08:49:34
am aflat zilele astea ce fel de campanie face respectabilulu domn Flutur...a mers prin sate si i-a pus pe saracii oameni sa jure cu mana pe bilblie k vor vota cu el, cu PDl-ul, apoi ne mai intrebam in ce directie o ia orasul, Romania!!! daca considerati k asa se alege un primar..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei