Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicate de presă - PNL

În primul week-end de campanie electorală, candidaţii liberali la Consiliul Judeţean Suceava participă la lansarea candidaţilor de primari PNL din Pătrăuţi, Grăniceşti, Comăneşti, Grămeşti, Bălcăuţi, Moldoviţa, Stulpicani, Moara, Dolhasca, Mitocul Dragomirnei şi nu în ultimul rând Câmpulung Moldovenesc. Senatorul Tiberiu Prodan, candidatul la Preşedinţia Consiliului Judeţean, a dat startul Campaniei electorale a PNL din centrul Sucevei, unde Angela Zarojanu, candidatul PNL, a dezvelit o piramidă galben-albastră, simbol al durabilităţii proiectelor liberale.

 

PNL Suceava recomandă partidelor care aspiră la poziţia de PARTID UNIC în România să îşi ţină dulăii în lesă. Vineri noapte, o echipă de tineri liberali care afişau însemne electorale în locurile legal stabilite a fost intimidată de 3 indivizi. Aceştia au ameninţat tinerii, şi le-au luat din maşină afişele, adezivul şi bidinelele. Este corect să informăm sucevenii la ce tehnici de campanie apelează unii competitori politici. “Am luptat de fiecare dată împotriva ideii de PARTID UNIC, vom lupta şi acum” a declarat vicepreşedintele PNL, Mihai Steiciuc.

 

PNL, Filiala Teritorială Suceava, a depus o contestaţie la BEJ Suceava privind modul în care s-a efectuat tragerea la sorţi a locurilor partidelor politice pe buletinele de vot, solicitând în acest sens repetarea procedurii.

Întrunit în şedinţa de ieri, 02.05.2008, ora 14.00, BEJ Suceava a formulat un răspuns scris către PNL Filiala Teritorială Suceava prin care ne informează că întrucât nu există o reglementare legală privind procedura de tragere la sorţi a locurilor partidelor politice pe buletinele de vot, respinge solicitarea noastră ca fiind neavenită.

Având în vedere faptul că suntem nemulţumiţi de această decizie a BEJ Suceava, PNL Filiala Teritorială Suceava a hotărât să se adreseze BEC pentru a obţine o hotărâre privind obligarea BEJ Suceava de a se pronunţa prin votul tuturor membrilor în legătură cu solicitarea noastră de repetare a procedurii de tragere la sorţi a locurilor partidelor politice pe buletinele de vot.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicate de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Comunicate de presă - PNL5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VotamPNL trimis de
( 3 mai 2008, 11:14:09
PNL a ramas singurul partid ce promoveaza munca
2.   PNL trimis de
( 3 mai 2008, 12:44:40
succes pnl. Angela Zarojanu PRIMAR
3.   Votati munca in echipa deci votati P.N.L trimis de
( 3 mai 2008, 14:21:00
SUCCES si cei corecti vor invinge ,pd-l o s-o ia la m**e
3.1  RE: Votati munca in echipa deci votati P.N.L trimis de
( 3 mai 2008, 17:08:24
De acord total cu JIJI!!!!
4.   Rau ratusca ramurica trimis de
( 3 mai 2008, 18:01:52
cred ca ati adunat toti PNLeii,nu sunteti mai multi ca sa psotati cate cve ape forumuri...ati nenorocit tara cu mafiotul din Camora,Tariceanu,desi sinctil,lasati Romania in pace.Nu v-o mai da nimeni pe mana voastra de ologarhi!Zarojanu primar-puneti-o intai sa zica Rau Ratusca Ramurica.Daca zice corect o facem consilier local;)
4.1  RE: Rau ratusca ramurica trimis de
( 3 mai 2008, 19:13:06
Da RRRRRR, si o ardem in tub pe mata si ne bagam pewla in sufletul ei!!!
4.2  RE: Rau ratusca ramurica trimis de
( 4 mai 2008, 21:18:27
Stergeti domnule modelator comentariul smintitului de pe pozitia 6 si alte comentarii asemanatoare, caci sunt dezonorante si pentru dumnavoastra care "motaiti" ca modelator !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei