Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

Angela Zarojanu a pornit în cursa pentru câştigarea Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria Sucevei, Angela Zarojanu, a dat startul, în mod oficial, campaniei electorale pentru câştigarea funcţiei de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Eveniment a avut loc ieri, în parcul Areni, din apropierea Primăriei Suceava, unde după o scurtă slujbă religioasă, Angela Zarojanu a dezvelit „piramida liberală” care va rămâne în această locaţie pe toată perioada campaniei, fiind folosită ca punct de informare a sucevenilor despre proiectele liberalilor pentru dezvoltarea Sucevei.

Alături de Angela Zarojanu au fost prezenţi câteva sute de suceveni, membri şi simpatizanţi PNL, candidaţi pentru Consiliul Local Suceava, precum şi candidatul liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, senatorul Tiberiu Prodan.

Zarojanu a subliniat că piramida din parcul Areni va reprezenta simbolul PNL Suceava în această campanie electorală.

„Piramida este simbolul stabilităţii, unităţii şi a reuşitei. Baza piramidei reprezintă populaţia judeţului Suceava, iar cele trei laturi sunt dorinţele sucevenilor, care sunt şi ale noastre, respectiv să avem un oraş universitar important, un oraş economic puternic, un oraş comercial şi industrial. Şi nu în ultimul rând, vârful piramidei este PNL, singurul partid care a dovedit că are capacitatea ca prin echipa de candidaţi pentru Consiliul Local, Consiliul Judeţean, şi prin candidaţii pentru Primăria Suceava şi preşedinţia administraţiei sucevene, să ducă la îndeplinire aceste proiecte şi dorinţe ale sucevenilor”, a declarat Angela Zarojanu.

La rândul său, candidatul liberal pentru preşedinţia CJ Suceava, Tiberiu Prodan, le-a transmis celor prezenţi la evenimentul de ieri că PNL este partidul care a realizat „România modernă”. „Sunt sigur că peste zeci de ani, toţi îşi vor aminti că acest Guvern liberal a fost cel care a deschis România către Europa. Iar împreună cu dumneavoastră, alegătorii, vom reuşi să câştigăm din nou alegerile, şi să continuăm acest proces de modernizare a României”, a precizat Prodan.

 

Zarojanu a pregătit 10 proiecte care vor schimba Suceava

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a reamintit că liberalii au demonstrat că îşi pot onora promisiunile, dând ca exemplu realizările din mandatul 2004-2004, respectiv alimentarea cu apă potabilă din sursa Berchişeşti a cartierului Burdujeni, demararea unui program social de construcţii de locuinţe prin mansardarea blocurilor, creşterea numărului de locuri în grădiniţele din Obcini şi Burdujeni, atragerea de surse de finanţare prin parteneriat public-privat, asigurarea a 270 de locuri de casă pentru tineri, demararea refaceri faţadelor blocurilor.

Angela Zarojanu a subliniat că pentru următorul mandat, a pregătit „10 proiecte care vor schimba Suceava”, făcând referire aici la construcţia unui spital de urgenţă, rentabilizarea termoficării oraşului, construirea de noi grădiniţe şi spaţii de joacă pentru copii, fluidizarea circulaţiei rutiere şi construirea de locuri de parcare, refacerea tuturor faţadelor de blocuri, refacerea trotuarelor şi finalizarea căilor de acces până la scările de bloc, informarea cetăţenilor cu privire la modul de cheltuire a banilor publici, construcţia unui complex sportiv polivalent, care să conţină o sală polivalentă, stadion cu nocturnă, bazin de înot şi piste de atletism; şi nu în ultimul rând organizarea unui festival de acte contemporane în cetatea de Scaun a Sucevei.

„Sunt proiecte pe care le voi putea realiza, pentru că am în jurul meu o echipă de oameni profesionişti. Iar împreună vom putea să ne onorăm promisiunile”, a mai spus Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela Zarojanu a pornit în cursa pentru câştigarea Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Angela Zarojanu a pornit în cursa pentru câştigarea Primăriei Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VOTAM PNL trimis de
( 3 mai 2008, 11:03:53
PNL VA CASTIGA PRIN BUN SIMT
1.1  RE: VOTAM PNL trimis de
( 3 mai 2008, 11:33:38
PNL VA CASTIGA PRIN BUN SIMT 4,9 %

PNL VA CASTIGA FARA BUN SIMT 8%

CE ALEGEM ?
1.2  RE: VOTAM PNL trimis de
( 3 mai 2008, 16:44:33
maimutza hoatza si urita....urmasii degenerati a lui stefan condusi de o maimutza la meno!
1.3  RE: VOTAM PNL trimis de
( 3 mai 2008, 18:58:50
Bebe esti un fraier din campulung, te stiu si o sa te ard!!!
1.4  RE: VOTAM PNL trimis de
( 3 mai 2008, 19:59:35
Bebe dar unde ai stat pina acum nenorocitule? Cred ca ai stat putin la racoare cu sobolanii ! Cara-te urgent de pe forum ca este un mare imbecil.
1.5  RE: VOTAM PNL trimis de
( 4 mai 2008, 17:06:56
ASA VOM FACE PNL SI DOAMNA YAROJANU PRIMAR. MERITA.
1.6  RE: VOTAM PNL trimis de
( 4 mai 2008, 17:43:02
pt. dusmanul fundului nespalat. mata e din cinpulung unde o arde cu turcii...
2.   Succes Angela! trimis de
( 3 mai 2008, 11:15:51
Singura candidata care MERITA sa fie primar. Ne-am saturat cat ne-a FURAT LUNGU CU ZAMBETUL LUI DE TARAN GOSPODAR. Pe el il voteaza doar cei care se multumesc cu putin, care isi vand votul ieftin si care nu inteleg ca realizarile cu care se lauda nu sunt ale lui, ci ale ECHIPEI PNL CARE L-A IMPINS DE LA SPATE INCA DIN 2004, CAND NU STIA SA SCOATA DOUA VORBE!!!!

SUCCES DOAMNA ANGELA!!! SUNTETI OMUL POTRIVIT PENTRU PRIMARIE!!!!!
2.1  RE: Succes Angela! trimis de
( 3 mai 2008, 11:39:27
Functia care a avut-o a fost o palarie prea mare pentru ea, ce a facut ea ca sa merite sa fie viceprimar ? NIMIC, NIMIC, NIMIC!

Daca mergi la ea in audienta , te asculta, rade, dar nu rezolva nimic, e o scorpie , o pisica blanda care zgaraiie rau si e foarte ranchiunoasa , mai bine sa nu ai dea face cu ea, daca tu crezi altceva inseamna ca n-ai avut de-a face cu ea.
2.2  RE: Succes Angela! trimis de
( 3 mai 2008, 12:31:09
cine te-a intoxicat cu asemenea minciunu nene?
3.   Ar fi ... trimis de
( 3 mai 2008, 11:21:43
... ok , daca prodan si-ar fi pus alta cravata, si nu aia rosie de activist pcr. Dar stim cu totii cit e de greu ... .
4.   Dar retrocedarile? trimis de
( 3 mai 2008, 11:24:29
sunt 6000 dosare de retrocedari pentru Municipiul Suceava.Daca nu aveti in programul dumneavoastra aceasta problema cam 10000 de voturi vor trece la alt partid
4.1  RE: Dar retrocedarile? trimis de
( 3 mai 2008, 11:30:57
Retrocedarile sunt solutionate de Primar. Fii sigur ca Dna Angela are in vedere retrocedarea LEGALA a terenurilor catre fostii proprietari de rept, care si-au castigat acest drept in instanta. Nu se pot face toate de odata. Oricine iese primar nu va face minuni peste noapte. Dar Angela este singura care poate asigura O REZOLVARE CORECTA A PROBLEMEI, spre deosebire de Lungu, care impune proba plicului tuturor oamenilor care ii calca pragul (cu exceptia situatiilor cand vrea sa isi faca reclama, si apare in presa ca a mai rezolvat problema unui cetatean etc.)
5.   George trimis de
( 3 mai 2008, 12:19:02
Degeaba atata vorba fara rost, oricum iese Lungu primar, la fel cum va iesi in noiembria Basescu, din nou, presedinte, pur si simplu,lumea ii iubeste

5.1  RE: George trimis de
( 3 mai 2008, 13:27:37
ce spui prostii mai Bopgdane ? Te stiam om inteligent
5.2  RE: George trimis de
( 3 mai 2008, 13:33:03
Fraiere, in noiembrie NU SUNT ALEGERI LA PRESEDENTIE!!! Alea au loc in 2009, ca mandatul presedintelui e de 5 ani!!! Ai ratat afirmatia!!! E clar ca pierde lungu!!! HAHAHAHAHAHA
5.3  RE: George trimis de
( 3 mai 2008, 16:50:23
Sa zicem ca n-ar fi bun Lungu, dar ce variante mai bune avem, Zarojanu, Dontu? Este adevarat ca nu e Lungu perfect, dar din mai multe rele alegem raul mai mic.Dontu iese din schema ,ramane Zarojanu.Doamna Zarojanu este de treaba, nice woman, dar ca primar avem nevoie de cineva cu temperament puternic. Mai rar o femeie poate conduce, sunt si exceptii, Angela Merkel, Condoleeza Rice. Dar oare se merita riscul?
5.4  RE: George trimis de
( 3 mai 2008, 19:06:21
Normal ca merita riscul, ia uita-te oleaca la lungu si nu o sa iti ia mult sa vezi cat este de hot si de bandit!!! CHIAR NU AI UN SIMT AL TAU CARE SA ITI SPUNA CA ASTA A FURAT DESTUL??? Daca lungu era sigur de victorie, DE CE A UMPLUT ORASUL CU AFISE PORTOCALII, PUSE IN CELE MAI VIZIBILE LOCURI????? PENTRU CA SE TEME, SI SI-A DAT SINGUR AUTORIZATIE PENTRU CELE MAI VIZIBILE LOCURI!!!

ACum ca ploua peste pancarta cu lungu si flutur care dau noroc, pot spune ca sunt ca doi rahati in ploaie!!!!!

Da votul Angelei daca te-ai saturat de gropi umplute cu promisiuni, si de petreceri taranesti cu mci , bere si grohaieli!!!!!!!!!!Avem nevoie de un primar EFICIENT SI NECORUPT, nu de un taran care se da mare gospodar, si de fapt da firmei lui fratisu lucrari din banul public!! IA SI INFORMEAZA-TE DOMNULE!!!!
5.5  RE: George trimis de
( 3 mai 2008, 19:41:32
raspuns pt sucevean: Da, fiecare sa voteze cum crede, dar tot facem incercari, si nu gasim un om de care sa fim multumiti. Cei de la Divertis aveau o gluma in care oamenii dintr-un sat strigau : "jos primarul pt ca si-a facut vila din banii nostri!" atunci primarul a iesit si a spus: "dragi cetateni, eu mai am antena parabolica de cumparat si gata dar daca vine un primar nou, va trebui sa-si faca vila din temelii!". Sa ne gandim si la aspectul asta, tocmai ai spus ca a furat destul,poate de acum n-o sa mai fure, ca si-a terminat ce a avut de facut, dar daca vine un primar nou, oare va sta la salariul sau, nu se va lacomi oare? s-a nascut,oare, omul multumit de starea lui materiala? Nu fi naiv, stimate domnule sucevean. Majoritatea ar face la fel, dorinta de imbogatire o au toti, fara exceptie
5.6  RE: George trimis de
( 4 mai 2008, 10:52:52
Pentru comentariul nr. 15: Voteaz-o pe Condoleeza Rice.
6.   ANGELA ZAROJANU- PRIMAR trimis de
( 3 mai 2008, 12:34:17
lungu ne-a mintit , n-are cum sa mai iasa, uitati-va in ce hal arata drumurile in Suceava, parca a fost bombardament. Sa se mai odihneasca . Vrem alt primar
7.   Sisi la mansarda trimis de
( 3 mai 2008, 13:03:12
Tanti Angela,am auzit ca ai ceva interese in mansardarea blocurilor.Mai bine minte-ne frumos cu spatii de joaca pentru copii,verdeata,locuri de parcare,ca oricum stim ca vei mai distruge spatii verzi(vezi policlinica,banca)terenuri de joaca(pe Anastasie Crimca era un teren de tenis-de la tribunal spre policlinica,unde copiii puteau juca gratuit,iar acum sunt cateva garaje de mafioti).Nu vrem ca orasul nostru sa aduca a Dorohoi!
7.1  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 3 mai 2008, 13:41:51
SPIRAKE esti batrin si te-ai ramolit . M-am saturat de stupizeniile acestea cu Dorohoi, Botosani etc. Si eu sunt din judetul vecin conduc o institutie, stau de 30 de ani din Suceava si n-am auzit pina acum pe nimeni sa faca referiri la locul unde m-am nascut. Traim intr-un oras nu in mijlocul padurii , suntem educati si pur si simplu m-am saturat de aceste intoxicatii. Nu vreau sa-mi fie rusine de ca stau in Suceava si am niste concetateni asa de innapoiati
7.2  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 3 mai 2008, 14:36:34
Mai Nelu,mai ce institutie conduci tu?Si de ce n-ai ramas pe prispa****,ai venit aici la oras sa scuipi seminte pe trotuar?
7.3  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 3 mai 2008, 20:07:14
Regret ca am vorbit civilizat cu cine nu trebuia. Din cauza dumitale si a altora ca dumneata domnule Spirake ne critica altii ca noi sucevenii suntem ramasi in urma ca nu suntem educati. Iti recomand sa inveti sa te comporti corect in societate si sa nu mai trimbitezi prostii. Esti un exemplu rau pentru cei din jurul tau. E momentul sa ratam cum sunt majoritatea dintre noi oameni civilizati, educati si demni. Si te rog inca ceva nu mai scuipa seminte pe strada ca se face curatenie din banii nostri . Vai de capul nostru daca nu facem front comun impotriva mirlaniei.
7.4  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 3 mai 2008, 21:13:55
Care NOI Sucevenii?Eu sunt Sucevean,tu uita-te in buletinul de paie ce esti!
7.5  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 4 mai 2008, 17:09:30
MAI TERMINATI CU PROSTIILE OAMENI BUNI. TOTI CARE TRAIM IN SUCEAVA SUNTEM SUCEVENI.
7.6  RE: Sisi la mansarda trimis de
( 4 mai 2008, 17:58:36
PE aNASTASIE CRIMCA SI+A FACUT GARAJ UNUL DE LA PD ACUM PD+L PARTIDUL MINCINOSILOR SI HOTILOR. STAU IN ZONA. PE LUNGU NU+L MAI VOTEZ IN RUPTUL CAPULUI. S+A LUAT DUPA NEMERNICUL DE FLUTUR
8.   Uita-te in ograda ta! trimis de
( 3 mai 2008, 13:15:32
Comentariul trimis de asa zis Alexandru, este cu siguranta a surorii lui Zaru, numai ea putea vorbi asa de frumos. Madam du-te la impachetari cu ciocolata, parafina, miere de albine pune-ti pepeni pe fata curechi la c--r, da nu te mai hlizi atata prin ziare ca esti de toata jena.Cand papa o sa invie atunci o sa prinzi tu primaria.
8.1  RE: Uita-te in ograda ta! trimis de
( 3 mai 2008, 13:32:45
Esti un nesimtit mai cetatene! Mai civilizeaza-te ca ma apuca plinsul care este nivelul sucevenilor
8.2  RE: Uita-te in ograda ta! trimis de
( 3 mai 2008, 13:34:37
Vezi ca a inviat Papa!!!
9.   Poze trimis de
( 3 mai 2008, 13:23:20
tante Angela ia si fa poze cu primaria pt ca mai este o luna de zile...
10.   Angela Primarul nostru trimis de
( 3 mai 2008, 13:30:32
Mimi sa-ti fie rusine. Toate femeile din Suceava o voteaza pe doamna Zarojanu. Tu unde te trezesti ? La Prelipca ?
10.1  RE: Angela Primarul nostru trimis de
( 3 mai 2008, 13:58:25
bai proasta, de unde stii tu ca femeile voteaza cu " doamna" ? Daca voteaza o tampita ca tine nu inseamna ca restul voteaza cu raraita asta
10.2  RE: Angela Primarul nostru trimis de
( 3 mai 2008, 14:01:56
Mariuca, eu cred ca tu esti o femeie cu pooollla, sau un smardoi cu fustita...vezi sa nu te arda in tub baietii!!!
11.   Obositilor trimis de
( 3 mai 2008, 14:13:52
din comentariile voastre observ ceva ca daca cineva are o parere despre angela sunt 10 FLUTURI care o ataca se simte cumva amenintat flutur si gasga lui de interlopi ?????

12.   ? trimis de
( 3 mai 2008, 14:18:17
Stie cineva cam cati bani a primit stimata doamna de la TEST PRIMA ca se le faciliteze lucrari ? Sau cum a ajuns ea viceprimar.
12.1  RE: ? trimis de
( 3 mai 2008, 16:22:29
Domnule "ME" (beeeee...e) ai fost tu de fata c�nd doamna vice a primit de la TEST PRIMA........?! Vezi ca din start comentariul tau nu este credibil, mincinosule ! A ajuns viceprimar prin ambitie, perseverenta si competenta si multi, chiar multi o sa o votam ! Este civilizata, respectuoasa, placuta iar "r�r�iala" ei o face mai placuta si mai deosebita ! Asa ca SMINTITII de pe forum nu au credibilitate ! Doamna Zarojanu are ghinionul ca partidul din care face parte este compromis de Tariceanu prin �nhaitarea acestuia cu Patriciu si tradarea fata de Basescu care l-a prezentat "boborului". Acelasi ghinion �l are si doamna Acatrinei , o persoana cu totul si cu totul deosebita, fata de alti politicieni, ca face parte din partidul condus de Vadim care a luat rau "la vale". Sunt doua doamne sucevence care ar trebui sustinute dar vin smintitii cu bolovanii �n gura....noroc ca votul lor nu conteaza.
12.2  RE: ? trimis de
( 3 mai 2008, 20:11:05
primarul si directoarea economica au avut control absolut asupra tuturor firmelor care aveau relatii cu primaria. Va faceti c-ati auitat? aveti vreun interes ascuns ?
13.   Zorojanu da lectii la doi aventurieri, Flutur si L trimis de
( 3 mai 2008, 14:46:29
Nu avem nevoie de muschii lui Flutur si Lungu, sa mearga la prasit, avem nevoie de un cap luminat care sa ridice Suceava la nivelul pe care-l merita. Flutur plus gasca a facut spume la gura si acum 4 ani si vedeti cu ce "realizari marete" ne-am pricopsit. Rusine acestor aventurieri, daca mai au asa ceva.
13.1  RE: Zorojanu da lectii la doi aventurieri, Flutur si L trimis de
( 3 mai 2008, 16:31:23
Domnul Flutur chiar este un om puternic : inteligent, echilibrat, ambitios, raspunde numai la provocari (mortal), cu inepuizabila energie si dorinta de-a fi folositor semenilor. M�rzulicii - vor pierde, caci lupta este �ntre cei doi. De fapt este o lupta formala, caci m�rzulicii sunt pe cale de disperare si disparitie. C�teva functii de consilieri, asa simbolice, spre aducere aminte ca au existat c�ndva le sunt suficiente m�rzulicilor pesedisti.
13.2  RE: Zorojanu da lectii la doi aventurieri, Flutur si L trimis de
( 4 mai 2008, 10:55:07
S-a vedea daca e asa tare Flutur.
14.   Aaa.te stiu trimis de
( 3 mai 2008, 14:58:38
Nelu ala de la 14,te stiu,ai o Bora argintie si o tii in garaj unde era terenul de tenis.Esti un opintic mic si ochelarist,esti din BT,dar mai ai pana sa faci 30 de ani in Suceava.La aroganta te-am recunoscut!PS;te astept in scara....
15.   ... trimis de
( 3 mai 2008, 16:18:41
Ma intereseaza ce proiecte are Zarojanu pentru refacerea strazilor si pentru fluidizarea circulatiei. Sunt satul de promisiuni sau de dume de genul: "o sa accesam fonduri UE" sau "o sa aducem investitori". Ma intereseaza proiectele finantate de Primarie (finantate din banii nostri). Pana acu, majoritatea banilor care s-au strans de la contribuabili, au fost orientati spre sectorul de asistenta sociala. Eu m-am saturat sa tot platesc taxe si impozite pentru asistati sociali. Fara suparare, dar daca platesc la primarie impozitul pentru autoturism, atunci vrea ca din acesti bani sa fie reparate strazile, nu sa platesc salariul unui insotitor pentru persoane cu handicap (persone cu nevoi speciale). Si nici nu vreau sa hranesc o sleahta de cersetori la cantina de ajutor social. Din pacate astea au fost prioritatile primariei Suceava: persoanele asistate social, precum si organizarea de spectacole cu muzica populara (tot pentru aceasta categorie de persoane).
15.1  RE: ... trimis de
( 3 mai 2008, 16:51:23
Alexx, chiar ieri am lasat un milion de lei vechi la service (verificare tren rulare si schimbare bucsa dreapta fata). Sunt de acord cu tine ca strazile sunt un dezastru. Degeaba a umplut lungu strazile cu afise portocalii, ca a uitat sa umple si gropile cu asfalt, sau le-a umplut mai mult cu promisiuni...

Angela va rezolva in mare parte problema asfaltarilor, pornind de la un plan zonal (organizat in functie de principalele artere si ramificatiile lor-stradutele secundare), pe care il va supune aprobarii in CL de indata ce va iesi primar.

Asa ca prietene Alexx, mai ai putina rabdare, si incepand cu vara lui 2008 vor incepe si asfaltarile. Cred ca pana in 2011 vom avea totul acoperit, concomitent cu o inspectie riguroasa a lucrarilor de asfaltare, ca sa nu mai fure firmele din Iasi din compozitia asfaltului, asa cum fac astia care au castigat licitatia trucata de lungu!!!
15.2  RE: ... trimis de
( 3 mai 2008, 17:48:32
Ceea ce ma supara este faptul ca atunci cand te duci la politie sa constate avaria (pentru CASCO), se trece in procesul verbal ceva de genul : "Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic". Degeaba ii explici agentului ca aveai 30-40 Km/h cand ai dat intr-o groapa pe care nu ai vazut-o deoarece a fost mascata de masina din fata, si nu puteai sa pui frana deoarece mai aveai in spate alta masina.

Culmea e ca politistul iti spune: "Doar nu circulati prima oara in Suceava. Nu stiati ca acolo este o denivelare ? "

Normal ca orice sofer cunoaste gropile din oras si le ocoleste, dar ce te faci cand mai apre inca una mai noua?

Si ca sa fac o gluma - sunt gropi care s-au plombat, dar cand te apropii de zona respectiva, din reflex, faci manevre ca sa eviti groapa, chiar daca este acoperita. Te faci de ras fata de pasagerul din dreapta care nu stie de ce faci slalom cand carosabilul este OK.
15.3  RE: ... trimis de
( 3 mai 2008, 19:09:19
Bai gigioc , te unde stii tu poponarule ce planuri are raraita cand ajunge primar ( planuri zonale etc ) tu esti handicapatul de barbatu-su sau " surioara"

Stai linistit oricum ca in prima sedinta de consiliu nu supune nici un plan ca NU va ajunge primar
15.4  RE: ... trimis de
( 3 mai 2008, 20:16:06
cind vad cine il sprijina pe lungu si flutur ma apuca plinsul ! toti borfasii si analfabetii sunt activisti nevoie mare. Noroc ca nu sunt multi asemenea specimene in Suceava ca altfel ne ingroapa aceste lichele. facem front comun si va reusi cine merita si este capabil
16.   Trezirea natiune! trimis de
( 3 mai 2008, 17:20:00
De ce toata lumea crede ca doar de un singur om depinde soarta unui oras. De ce va tot agitati fara rost,pt. ca primarul, la randul lui, primeste ordine de la sefii, pe linie de partid si nu numai, de la Bucuresti. In consecinta este de dorit sa iasa acelasi partid peste tot, atat la nivel national cat si la nivel local . A fost o conjunctura favorabila faptul ca PNL a fost la guvernare si primarul a avut sustinere. Deaceea noi, ca niste oameni destepti, ar trebui sa ne orientam care partid are sanse mai mari sa ajunga la putere si in consecinta sa alegem primar pe reprezentantul acelui partid.
16.1  RE: Trezirea natiune! trimis de
( 3 mai 2008, 18:05:42
Exact pe aceast concept se bazeaza si edilii nostri. Din aceasta cauza toti edilii care candideaza mai mult pentru propriul interes, trec la partidul care are sansele cele mai mari sa ajunga la putere pentru ca sa-si poata desfasura afacerile in continuare. Acestia (candidatii) cunosc foarte bine acest lucru si din acest motiv cotizeaza cu sume imense pentru a-si cumpara un loc eligibil (chiar daca se voteaza uninominal, oamenii inca voteaza partidul si nu omul).

Uite de aia trebuie sa votam omul si nu partidul din care face parte, indiferent daca acest partid se afla la putere sau in opozitie (da fapt la noi nu mai stii cine este la putere si cine este in opozitie).

Asa ca stimate OM REALIST, daca o sa continui sa votezi partidul si nu omul, atunci sa nu te miri ca o sa fie exact ca pana acum.

Sfatul meu e ca daca iese un primar care nu face parte din partidul aflat la putere, respectivul edil nu prea are cum sa fure, deoarece este urmarit si controlat tot timpul
16.2  RE: Trezirea natiune! trimis de
( 3 mai 2008, 18:26:43
Deci, in primul rand, doar oamenii cu functii mari sociale, oamenii importanti, ajung sa aiba functii de conducere in vreun partid. Si din cei cu functii de conducere se aleg candidatii la primarie, deci acei oameni cunosc sistemul, si e greu sa nu profite de asta. Daca realitatea e asta, atunci macar sa vina multi bani la bugetul local, ca sa aiba si primarul si sa ramana si pt interesul orasului, altmiteri, daca vin bani putini, si mai fura si primarul, orasul ramane fara nimic. Nu putem schimba noi ceva, sa nu fim naivi. Si despre controale, hai sa fim seriosi, n-am auzit sa se fi facut si vreun primar sa fi fost acuzat. Pt ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. E vorba de mentalitatea romanilor, aceasta trebuie schimbata, dar Herodot a spus ca dacii sunt cei mai viteji,mai betivi si mai hoti dintre traci. Si de acolo ne tragem.
17.   Vot trimis de
( 3 mai 2008, 17:37:18
tanti ia 4 ani apa in gura si dupa aia discutam,mai vedem.
18.   Despre PNL trimis de
( 3 mai 2008, 17:58:36
ce visatori sunt pnlistii,cheltuie prea mult pe campanie pt scorulpe care il vor obtine.AU tradat tot ce se putea traa si au semnat pact cu bolsevicii lui iliescu.Si pe plan local, in saptamana mare,steiciuc,umil,cu barba plecata era in sediul PSD si vorbea de pact cu Dontu Clontu.Prognozez un 9 % pe pnl,ata in judet cat si in oras.Le ajunge,sa se duca la fundul istoriei tradatorii lui Tariceau Camorezu'
18.1  RE: Despre PNL trimis de
( 3 mai 2008, 20:19:55
PD-L are platiti niste oameni certati cu legea sa prosteasca lumea si sa lanseze tot felul de zvonuri false. Am un prieten acolo si am ramas blocat de ce mizerii sunt in stare. Cred ca pentru a cistiga putere sunt in stare sa faca si moarte de om. Feriti-va!
19.   SUCCES ANGELA!!! trimis de
( 3 mai 2008, 18:57:22
Echipa PNL e cea mai putin patata. Steiciuc nu se afla in nici un sediu PSD, ca doar daca vrea sa negocieze nu e prost sa se duca in vazul fraierilor ca Anghel. PNL merge singur la locale si se bazeaza pe oamenii care au ceva in cap si care au inteles ca ceea ce promitem vom face! Degeaba a umplut lungu orasul cu afise, noi tot il vom da jos!!!
19.1  RE: SUCCES ANGELA!!! trimis de
( 4 mai 2008, 11:57:13
DUTE LA CEI 3TRANDAFIRII.......CINE NU TE LA-SA////////
19.2  RE: SUCCES ANGELA!!! trimis de
( 4 mai 2008, 11:59:25
TE RUGAM//////
20.   Rrrr-iu,rrratusca! trimis de
( 3 mai 2008, 20:44:56
Rarraita din Dorohoi vrea primarita la Suceava?Pai acum vreo 2 saptamani,acesta femeie de cosmar si-a luat niste incaltari cu tocuri de 11cm si se plimba prin fata Casei de Cultura in asteptarea ziaristilor.Are un banner in Burdujeni cu o fata de ..... si un titlu "Angele merge mai departe".Cum bannerul este postat la iesire din Suceava spre Botosani,i-am urat "drum bun" la Botosani via Dorohoi.

Apropo,Steiciuc cel cu firma Moldosilva situata pe drumul spre Termica (fostul CET),(confectioneaza case de vacanta si le exporta in Franta ,Spania si in alte tari) si cu cate mai are,reprezentant AGA la Termica,despre el este vorba?

20.1  RE: Rrrr-iu,rrratusca! trimis de
( 4 mai 2008, 01:18:16
Nu , este vorba despre mata, acea prostituata care a fost din nou amendata, pentru a nu stiu cata oara, pe drumul spre falticeni. Auzi gunoiule care scrii platit de pdl, vezi ca maicata a primit ceva mancare ca ajutoare de la lungu si flutur , drept mita electorala, fugi repede acasa poate mai prinzi si tu ceva de mancare....

Bg miash pewla in sufletul si inima m,a,tii!!!!!!!!!!
21.   Vai,vai...... trimis de
( 3 mai 2008, 20:49:41
Piramida liberala care are in varf un grup de nesatui iar la baza multa prostime.....

Echipa PNL ,cea mai putin patata.....dar care are pete ce nu ies la spalat.RUSINE!!!!
22.   Doar ceva trimis de
( 3 mai 2008, 21:28:05
Dragilor,numai cateva cuvinte:

1. Lungu, inainte de a fi ceea ce este, a fost liberal....deci...

2. Cine este Angela Zarojanu??? O cvasi-necunoscuta pentru simplul fapt ca nu a facut mai nimic...desi, ca vice-primar, se pot face destule...

Iar in ceea ce priveste afacerile...ei bine, intrebare...cati dintre voi chiar nu stiu ca primaria Sucevei a devenit un fief pentru membrii unei mari familii????

In ceea ce ma priveste, eu nu vad pe nimeni bun in momentul de fata care sa ne conduca...dar si daca ne ingropam capul in Tv, mici si bere la gratar pe 1 iunie ca niste struti....nu stiu daca e o alegere prea desteapta....cine stie ce ne mai asteapta!

22.1  RE: Doar ceva trimis de
( 4 mai 2008, 01:20:52
Auzi Mirela, esti o persoana neinformata, ca sa nu te jignesc sa iti zic ca esti proasta. Oamenii ca tine, care au votat NEINFORMATI sau PACALITI DE ZAMBETE SI STRANGERI CALDUROASE DE MANA au dus tara de rapa. Nu vota un talhar ca lungu si ai sa vezi schimbari in bine, nu te mai caca atata pe tine ca nu avem pe cine vota. Oricine e mai bun decat lungu in momentul actual!
22.2  RE: Doar ceva trimis de
( 4 mai 2008, 09:30:03
Mirela tu ce reprezinti in Suceava ? Esti o persoana neinformata care scuipi noroi

Mai bine inainte de a vorbi , citeste, afla adevarul si ai sa fii in cunostinta de cauza. Trezeste-te si voteaza pe cea mai nimerita pentru functia de primar. Este momentul sa aratam ca si noi femeile suntem unite si reprezentam o parte insemnata a acestui oras.
23.   Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 07:17:43
Cu asa cadidati Dontu, Lungu, Mirza, Flutur, Zarojanu si altii ca ei, te mai miri de ce lipseste lumea de la vot. Te apuca scarba. Locul lor e in alta parte, nu sa conduca urbea...

Parerea unui alegator...
23.1  RE: Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 08:54:37
Vivi draga, vina te rog si devina TU primar sau presedinte de CJ si uimeste-ne cu minunile pe care le vei face si cu corectitudinea ta iesita din comun....ASTEA SUNT REGULILE, DUPA ASTEA JUCAM!!!!! Sa stii ca intotdeauna se poate si mai rau. Bine ca Dumnezeu a facut ca istoria sa evolueze in asa fel incat SA NE PUTEM ALEGE LIBERI, de buna voie conducatorii, si nu ne conduc altii fara voia noastra, cum era pe vremea fanariotilor. Nu cred ca te forteaza cineva in cabina de vot sa pui stampila pe candidatul X...
23.2  RE: Abureala din 1992, 1996, etc. trimis de
( 4 mai 2008, 11:52:28
BRAVO SUNTETII, BAIETII DESTEPTII. CINE GINDESTE\
24.   ANGELA PRIMAR trimis de
( 4 mai 2008, 09:34:25
Am stat de vorba cu mai multi colegi de ai mei si am hotarit. Votam Angela Zarojanu pentru primar pentru ca a fost ce mai apropiata de studenti, este desteapta, comunicativa si profesionista. Sunt sigur ca va reprezenta foarte bine interesele studentilor si ale locuitorilor din Suceava. Cu Angela mergem mai departe
25.   Pai si Flutur e in PNL... trimis de
( 4 mai 2008, 10:00:52
http://www.***.ro/index.php?id
26.   FLUTUR E IN PNL trimis de
( 4 mai 2008, 10:03:01
http://www.*******.uk/search
27.   Sper ca Zarojeanu sa conduca cu capul ei fara infl trimis de
( 4 mai 2008, 10:17:56
La Suceava se folosesc de functii pentru aranjamentele personale.

Nu suntem cersatori vrem PARCURI (spatii verzi pste tot) soselele fara gropi, trotuarele refacute peste tot in oras, curatenie, iarba verde peste tot si nu vorbe si promisiuni pentru prosti! Nu se intimpla nimic, doar cersiti fara scru****voturile noastre pentru imbogatire! Asa-i!?

.Cred ca sunt interese mari, de afaceri ,de cistigat pozitii inalte in orasul Suceava, de f. multe foloase, pe care noi astia de rind, nu ne dam seama. Noi mergem ca BOII, punem stampila, apoi asteptam sa fie bine...si apoi suntem nemultumiti... si promitem iar ca nu mai votam! Si iar uitam de raul tratit!!...

Dmnezeu cu mila! Sper ca Zarojeanu sa conduca singura, (cu capul ei) fara influente din afara!

27.1  RE: Sper ca Zarojeanu sa conduca cu capul ei fara infl trimis de
( 4 mai 2008, 17:05:39
AI TOATA INCREDEREA IN DOAMNA ZAROJANU. NU VEI REGRETA
27.2  RE: Sper ca Zarojeanu sa conduca cu capul ei fara infl trimis de
( 4 mai 2008, 17:08:23
sa-l conduca pe barbatu-su la buda, sa ne lase in pace .

Apropo, ce-ai vrut sa spui cu capul ei ??? Care cap ?
28.   Pentru Elvira si Cristi trimis de
( 4 mai 2008, 10:18:35
Va multumesc mult pentru intelegere....cine sunt in Suceava??? un om ca oricare altul care s-a saturat de gropi, dar mai ales de nesimtirea si badarania unora ca voi. Eu nu votez cu Lungu, asta sa fie clar! ceea ce imi e neclar insa- doar sunt o proasta,nu- e de ce trebuie femeile sa voteze cu aceasta doamna??? unde scrie??? ceea ce am zis eu si poate din prea multa emfaza idiosincretica nu ati inteles, dragilor, este ca nu avem pe nimeni competent....iar din cate va vad pe voi...sunteti multumiti sa va alegeti cu orice! atunci sa aveti parte de ceea ce va trebuie!
28.1  RE: Pentru Elvira si Cristi trimis de
( 4 mai 2008, 11:49:36
esti baiat destept.
29.   Sa zicem! trimis de
( 4 mai 2008, 10:25:25
Oricum dintre toate relele, o vorba populara spune ca trebuie sa alegi raul cel mai bun, asa ca noi, niste prieteni foarte uniti ne-am hotarat ca nici lingaii, nici pupincuristii si nice cainii latratori nu sunt pe placul nostru! Mergem cu Angela, pt ca ea este raul cel mai bun pt noi.
30.   Poate-i buna de primarita! trimis de
( 4 mai 2008, 10:25:41
Cine stie ce a furat si daca a ,,furat'' Zarojanu, e cinstita?... ca de capabila e capabila, si-i frumoasa! Ginditi-va poate-i buna!
31.   Primar Zarojanu? trimis de
( 4 mai 2008, 11:33:50
nici in ruptul capului nu-i dau votul !!!!!!!!!!!! asta e cea mai bandita din toti!!!!!!!! te stoarce ca pe lamaie daca ajungi la ea cu vreun favor, ne ne ne nici vorba , cati bani ai facut d-na din locuintele mansardate?????????????????? poate i-ai cheltuit deja????????
31.1  RE: Primar Zarojanu? trimis de
( 4 mai 2008, 17:00:33
VORBESTI CELE MAI MARI PROSTII. SERVICIUL CU LOCUINTELE IL CONTROLEAYA LUNGU SI LORENA . VERIFICA OMULE SI AI SA AFLI ADEVARUL !
31.2  RE: Primar Zarojanu? trimis de
( 4 mai 2008, 17:14:49
pentru ''adevar ''

mai boule, tu vorbesti prostii, chiar daca il controleaza lungu , lucrarile de mansardare le-a facut firma lui zaru, de aici a castigat ea banii ( inainte erau impreuna fii sigur ca au impartit castigurile , dar oricum firma raraitei le-a facut si sa nu spui tu acum ca ea nu a castigat din aceste lucrari) , asa ca nu mai vorbi prostii si du-te si te culca.
32.   PRIMAR Zarojanu/ trimis de EU///// trimis de
( 4 mai 2008, 11:47:45
Matale c-am vizii.......gogos//// Te rog ,nu mai spune prostii.
33.   Se intoarce roata trimis de
( 4 mai 2008, 12:18:33
PNL va pierde alegere in mod sigur pt ca a disperat oamenii cu idioata aia de taxa auto, asta e clar.
33.1  RE: Se intoarce roata trimis de
( 4 mai 2008, 13:03:42
Da, va pierde alegerile si va conduce in continuare. Taxa o sa fie modificata in curand, sa nu mai latre atata basescu. Ce treaba are taxa auto cu faptul ca lungu e talhar si nu trebuie votat??? taxa auto nu va fi scoasa, ea este ca un cartof fierbinte aruncat de acest guvern in mana urmatorului guvern si tot asa...deschideti bine ochii inainte sa credeti toate rahaturile scrise pe realitatea tv , si toate campaniile lor de strangere de semnaturi...
34.   PTR DUSMANUL trimis de
( 4 mai 2008, 13:09:38
La ce vocabular folosesti,esti un tampit ce s-a trezit cu internetul montat de parinti doar ptr a te tine inchis in casa.Cum iesi afara si incepi sa vorbesti,scoti tampenii pe banda.Nu stiu cati anii ai,insa primii 7 sigur i-ai pierdut undeva pe la tara.Ca individ esti un neica nimeni,un gunoi deversat de cei de la Rosal in tomberonul cu reziduri menajere.Este adevarat ca ai absolvit 10 clase,asta se vede de la distanta,iar cate corigente ai avut in fiecare an numai profesorii tai stiu.
34.1  RE: PTR DUSMANUL trimis de
( 4 mai 2008, 13:30:26
Da, dar asta nu ma opreste sa imi bg pewla in inima ta si in sufletul m,a,t,ii!

Tu ai inceput sa mananci rahat pe forum, nu eu! Tu faci exact ca evreul care pleaca la razboi si crede ca doar el va impusca unu-doi, si va pleca inapoi, gandindu-se ca pe el nu il va impusca nimeni ca doar nu are motiv....asa ca mars acasa gunoiule!
34.2  RE: PTR DUSMANUL trimis de
( 4 mai 2008, 17:18:06


pentru dusmanul

ne bagam si noi p..a in mata , cretinule, ti-am luat eu ID-ul si dau eu de tine, poponarule
34.3  RE: PTR DUSMANUL trimis de
( 5 mai 2008, 00:24:54
Vai ce bine ca ai sa dai de mine, poate o aduci si pe m,a,t,a ca sa o ard si pe ea! Multuemsc prietene! Esti un adevarat prieten! Si pregateste niste margarina, stii tu de ce!
35.   Acest guvern de talambi trimis de
( 4 mai 2008, 14:43:50
tibi draga, de acest guvern de fenechisti si patricieni,care au umilit, prin prestatia lor adevaratele si multele competente liberale sper sa nu-si mai aduca nimeni aminte, niciodata ,daca providenta va dori sa mai acorde PNL-ului vreo sansa la eternitate, desi eu nu cred ca mai puteti apela la vreo generozitate, dupa ce ati facut in aceasta guvernare.Nici un banut atras de la UE scrie pe fruntea voastra in afara de marile stupizenii ale ministrilor ce nu erau buni nici de portari la bloc!
36.   VOTEZ PNL trimis de
( 4 mai 2008, 17:54:45
DRAGA GABI M+AI CONVINS . VOTEZ PNL SI PE ANGELA PRIMAR. NU CRED CA TREBUIE SA AI ACEASTA ATITUDINE FATA DE PNL MAI ALES CA RAYVAN ESTE DIRECTOR.
37.   Un om realist trimis de
( 4 mai 2008, 23:27:44
iese Lungu oricum, pun pariu, chiar si fara votul meu
37.1  RE: Un om realist trimis de
( 5 mai 2008, 00:28:49
George, nici nu stii ce multi oameni voteaza impotriva lui lungu. Si votul tau e important. Daca vrei sa te convingi, voteaza pe Angela, ca oricum nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat!
37.2  RE: Un om realist trimis de
( 5 mai 2008, 03:42:29
Poza e naspa tare cu hotul de Steiciuc in prim plan...

Votam cu Lungu oricum. Stie mai multe decat tanti asta data de fiecare data cu un kil de crema pe fata.
38.   Adevarul trimis de
( 5 mai 2008, 10:16:06
Voi nu o cunoasteti pe MAIMUTA asta de Zarojanu.Este cea mai mare hoata dintre toti candidatii iar la capitolul caracter este ZERO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei