Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Lungu susţine că administraţia judeţeană a neglijat municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu a acuzat Consiliul Judeţean Suceava că în ultimii 16 ani „a neglijat” municipiul reşedinţă de judeţ în ceea ce priveşte susţinerea realizării unor proiecte de dezvoltare locală.

Lungu a spus că indiferent de culoarea politică a primarilor pe care i-a avut Suceava în ultimii 16 ani, aceştia nu au primit nici un sprijin din partea administraţiei judeţene.

„Nu spun acest lucru cu patimă. Am spus-o de mai multe ori, în ultimii 16 ani, municipiul Suceava a fost neglijat de Consiliul Judeţean şi o să dovedesc acest lucru când o să fie cazul.

Culmea e ca indiferent de culoarea politică a primarului, chiar şi când a fost PSD, municipiul Suceava a fost neglijat”, susţine Ion Lungu.

În opinia acestuia, această „neglijare” a fost determinată de faptul că cei din conducerea administraţiei judeţene nu au considerat municipiul Suceava drept un bazin electoral important. Lungu a precizat că în condiţiile în care Suceava are doar 15% din populaţia judeţului, CJ Suceava a preferat să sprijine şi să promoveze proiecte de dezvoltare în special în localităţile rurale.

„Cei de la Consiliul Judeţean şi-au făcut calcule electorale şi din acest motiv a fost neglijat municipiul Suceava. Însă vreau să spun, în condiţiile apropierii alegerilor, că tandemul Gheorghe Flutur la preşedinţia CJ Suceava şi eu, Ion Lungu, la Primăria Suceava, va fi cel mai bun pentru a schimba faţa judeţului şi a municipiului. Sunt convins că în măsura în care vom fi votaţi, faţa judeţului Suceava se va schimba în bine, iar cetăţenii din municipiul Suceava vor simţi acest lucru”, a încheiat Ion Lungu.

 

Mîrza: „Ion Lungu are impresia că Suceava s-a născut de când este dumnealui primar”

În replică, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că prin astfel de declaraţii, Ion Lungu încearcă să politizeze „neputinţa nerealizărilor” pe care le-a avut în timpul mandatului său.

„Domnul Ion Lungu are impresia că Suceava s-a născut cu el primar. motiv pentru care vorbeşte aiurea şi fără argumente”, a subliniat şeful administraţiei judeţene, care a adăugat că toate fondurile primite de Suceava au fost alocate legal şi corect, în baza formulelor de calcul stabilite prin legea bugetului de stat.

„Nu e vinovat Gavril Mîrza de cuantumul sumelor primite. Însă dumnealui să nu politizeze neputinţa nerealizărilor pe seama Consiliului Judeţean. Şi pentru liniştea lui Ion Lungu, vreau să-i transmit că viitoarea echipă care va conduce Consiliul Judeţean şi primăria Suceava va fi a PSD, iar PD-L va fi în opoziţie”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu susţine că administraţia judeţeană a neglijat municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu susţine că administraţia judeţeană a neglijat municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte