Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Ion Lungu a fost exclus din PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost exclus, ieri, din Partidul Naţional Liberal. Decizia a fost luată în urma şedinţei Biroului Permanent Local al PNL Suceava, organism care a decis, prin vot, încetarea calităţii de membru al PNL a lui Ion Lungu.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, excluderea lui Ion Lungu din acest partid a fost determinată de anunţul acestuia privind intenţia de a candida pentru un nou mandat de primar al Sucevei din partea PD-L.

„Excluderea domnului Ion Lungu din PNL a fost determinată de faptul că domnia sa a trădat doctrina liberală, prin anunţarea candidaturii la alegerile locale ce urmează din partea unui partid politic fără doctrină. Apreciem că gestul domniei sale a fost şi rămâne unul incorect, un gest ce dovedeşte lipsă de verticalitate, de principii şi de onestitate”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a adăugat că potrivit statutului PNL, aderarea sau susţinerea politică a unui alt partid, sau a unei alte doctrine politice, din partea unui membru PNL, duce la excluderea lui din cadrul acestei formaţiuni politice. În opinia preşedintelui PNL Suceava, declaraţiile făcute public de Ion Lungu, începând din data de 3 februarie, când a declarat că vrea să candideze din partea PD-L, l-au situat pe acesta în afara partidului.

„Noi credem că adevărata sancţiune pentru Ion Lungu va fi administrată de către electoratul sucevean, prin vot, la data de 1 iunie 2008. Mai mult, noi, liberalii, am oferit o şansă unică foştilor colegi de a-şi prezenta demisia de onoare, şi asta pentru că la noi onoarea contează. Din păcate ei nu au înţeles acest lucru”, a mai spus Zarojanu.

 

Lungu: „Este o decizie normală şi firească”

În ceea ce-l priveşte pe Ion Lungu, acesta a declarat că decizia PNL Suceava este una firească şi normală.

„Asta deoarece orice relaţie pe care am avut-o cu PNL s-a terminat din momentul în care mi-am anunţat candidatura din partea PD-L”, a spus Lungu.

El a adăugat că se felicită pentru decizia de a se alătura echipei PD-L, considerând că în momentul de faţă PNL se îndreaptă tot mai mult către o alianţă cu PSD.

„Sunt bucuros de decizia pe care am luat-o, în condiţiile în care este din ce în ce mai evident derapajul ideologic al PNL către PSD. Şi pot să spun că nu am nici un fel de regrete”, a mai spus primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu a fost exclus din PNL.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ion Lungu a fost exclus din PNL5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D-ul Lungu, normal ca nu aveti regrete/// trimis de
(19 mar 2008, 13:14:30
Cum spuneti si dumneavoastra, ca nu aveti nici un fel de regret, vati atis scopul, in acesti 4 ani ati benificiat de la guvernu[PNL] si bani, si proiectele cu finantare aprobate mai repede dect alti care nu au luat nimic. Deci suceveni au beneficiat de pe urma ,,PNL'',si acum ati fugit, din partid, tare rusInos pentru un om cu onoare, care d-stra, nu-l aveti,si acum spuneti , ca iar o sa cistig ca ;PRIMAR'. Numi place maniera, cum ati procedat,cu fuga /////////
2.   Pnl, poseta psd trimis de
(19 mar 2008, 15:16:41
atat timp cat pnl a devenit un psd mai mic, dl lungu nu a tradat, dimpotriva, i-au fost terfelite valorile si principiile dupa care-si ducea viata. foartre bine a facut ca a trecut la pdl. toata consideratia.

pnl, poseta de seara psd.
2.1  RE: Pnl, poseta psd trimis de
(19 mar 2008, 22:28:41
briceag , traista de seara PDL ului

nu uita sa te demachezi perversule!!!!
3.   PE BUNE,TREBUIA EXCLUS DE ANUL TRECUT/// trimis de
(19 mar 2008, 16:18:59
Am un gust amar in privita politicului, in ziua de azi,nu sunt un om cu inclinati politice, nu tin cu nimeni,cu nici un partid. Dar observ ca toti fug,dupa maretia lui personala, dupa un ciolan, cit mai gras ,si sa aiba si timp de 4 ani. Si dupa aceia si copii dumnealor, sa traiasca bine pina la adinci batrinete. Unii au si masini, de lux, cu bani munciti din salariu, minim pe economie, si asa sunt de destepti ,ca mai intra si intro functie mare in partid. Iar omul de rind, nu are masina de lux,nu-l ajuta nimeni sa intre in politica , si mai ales pe o functie de partid. Omul de rind, e bun cit il votezi, si dupa acea potopul .
4.   Tradator de 2 bani trimis de
(19 mar 2008, 18:41:28
Afara cu taranoiul!!!Mi-e scarba de el si de flutur!!!
5.   Rusinos trimis de
(19 mar 2008, 20:17:35
E rusinos ca liberalii n-au stiut sa-l pastreze cpe Lungu. S-au incumatrit cu pesedeii iar pe multi liberali adevarati i-au haituit. O sa aveti soarta lui Berila, nenorocitilor.
6.   Tractoras reprezinta pnl suceava trimis de
(19 mar 2008, 20:46:48
sa vedeti cine conduce pnl suceava:

tractoras, anghelush, zarojanu...si alte chiftele parlite

PNL si-a pierdut legimitatea de partid al Bratienilor. El nu mai exista.

Plecarea lui Flutur si Lungu din fostul PNL este legitima.
6.1  RE: Tractoras reprezinta pnl suceava trimis de
(19 mar 2008, 22:31:46
io cred ca domnul flutur e reincarnarea lui bratianu

iar eu reprezint stema
7.   Tradator trimis de
(19 mar 2008, 22:30:51
nu asa domnilor.Daca esti om de cuvant si nu traseist stai teapan acolo in partidul care te-a ridicat daca esti garbov fugi dintr-o parte in alta Imi pare rau pentru Dl.Lungu Credeam in el pentru-ca sustinea ca este liberal nu dupa cum bate vantul.imi pare rau dar nu il mai pot stima si nu am pentru ce degeaba se incalta acum cu cizme de cauciu ca tot acolo lumea care are putina materie cenusie isi da seama ce are in cap PUTEREA SI BANII

8.   Toate la timpul lor trimis de
(19 mar 2008, 23:22:41
Se zvoneste ca si doamna Zarojanu va pleca la PSD cind PNLul nu va mai fi la guvernare.
9.   Eee trimis de
(19 mar 2008, 23:46:20
Se zvoneste ca mama lui Vasile este o coarda ordinara inchisa la botosani pentru prostitutie!
9.1  RE: Eee trimis de
(20 mar 2008, 08:15:36
adevarul e ca Flutur si cu Lungu trebuiau dati afara din PNL de mai mult timp deoarece prezinta tulburari de personalitate si inceput de dementa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte