Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La 31 de ani

Corina Caragea a fost “Frumoasa din pădurea adormită”

Corina Caragea a primit de ziua ei mai mult decât a visat. Pe 31 decembrie, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport şi-a dorit să fie undeva cu zăpada şi să se dea cu snowboardul pe care îl abandonase în ultimii ani. Pentru că în România nu a fost deloc zăpadă, Corina a plecat să o caute în Alpi şi a ajuns într-o staţiune montană din Germania unde s-a bucurat de pârtiile întinse pe kilometri întregi şi de zăpadă cât vedea cu ochii.

În plus, vacanţa i-a adus mai multă poveste decât a visat vreodată, pentru că a purtat-o pe tărâmul din basmul “Frumoasa din pădurea adormită”. “Am vizitat şi doua castele celebre ale Germaniei care erau aproape de staţiunea în care am fost: Castelul Neuschwanstein şi Castelul Hohenschwangau. Pe primul ştiam eu că l-am mai văzut undeva. Îl văzusem în parcul Disneyland, pentru că este cel care a inspirat castelul din desenele <Frumoasa din pădurea adormită>. Este cel mai vizitat castel din Europa.”, povesteşte prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport care a ajuns la el ca o adevărată prinţesă, cu caleaşca.

Ca în basme s-a simţit întreaga vacanţă: “Oraşele decorate de sărbători ca în poveşti, târguri de iarnă, turtă dulce, vin fiert şi…castele. Ca sa fie tabloul complet, am şi "plutit" pe gheaţă - am dat jos sarmalele de Crăciun pe pârtie, dar şi pe pationoar.”.

Şi ca petrecerea sa fie de vis, 31 de ani i-a împlinit pe 31 decembrie, într-un Munchen luminat de artificii: “Ziua mea a fost prilej de petrecere ca în fiecare Revelion, iar în acest an s-a desfăşurat la Munchen, printre prieteni, mulţi turişti şi un frumos foc de artificii în Marienplatz”.

Camelia CAVADIA – ProTV

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corina Caragea a fost “Frumoasa din pădurea adormită”.
 Vizualizări articol: 7945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corina Caragea a fost “Frumoasa din pădurea adormită”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei