Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din seria "Twilight", aşteaptă un copil, afirmă presa americană, la doar câteva luni de la despărţirea cuplului, cauzată de infidelitatea actriţei, care a avut o aventură cu un regizor de la Hollywood, ce este căsătorit.

Revista OK! afirmă că actriţa americană, care s-a împăcat în luna septembrie cu Robert Pattinson, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Aceeaşi publicaţie americană afirmă că cei doi actori intenţionează să amenajeze o cameră spectaculoasă pentru primul lor copil, pe care vor să îl crească în Marea Britanie.

Totodată, se spune că Stewart îl "imploră" pe Robert Pattinson să o ia de soţie, înainte de naşterea bebeluşului.

Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, a părăsit vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani. Cineastul, care este căsătorit şi are doi copii, a regizat filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" în care rolul principal feminin a fost jucat de Kristen Stewart.

În luna iulie, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească".

Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi locuiesc în prezent într-un apartament de lux din Los Angeles.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight".

  Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", regizat tot de Bill Condon, a fost lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei