Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2012 - Anul XVII, nr. 48 (4953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Esca, fotografiată de soţul ei, într-un pictorial al revistei Ce se întâmplă, doctore?

Andreea Esca a acceptat provocarea Ce se întâmplă, doctore? de a realiza un pictorial sport şic pentru numărul din martie al revistei, în care vedeta ştirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost fotografiată chiar de soţul ei, Alexandre Eram, potrivit unui comunicat.

Vedeta ştirilor Pro TV de la ora 19.00 s-a lăsat surprinsă de aparatul de fotografiat în spatele căruia s-a aflat chiar soţul ei. Pasionat de fotografie, Alexandre Eram s-a folosit de această ocazie pentru a testa aparatul foto primit cadou de Crăciun.

Ce se întâmplă, doctore? a intrat astfel în spatele reflectoarelor să vadă cum se desfăşoară viaţa de zi cu zi a Andreei şi a descoperit că are un program condimentat din plin cu şedinţe de sport regulate, mese light, dar şi o tactică eficientă pentru a combate rutina.

Vedeta spune în Ce se întâmpla, doctore? că a slăbit 5 kilograme: "Cred că aveam în jur de 60 kg, ajunsesem până la 60 kg, şi acum am între 55 şi 56. Dar contează foarte mult, pentru că eu sunt scundă şi atunci fiecare kilogram se vede".

Întrebată cum s-a hotărât să slăbească, Andreea Esca răspunde: "Nu pot să spun. Dar a existat un moment în care m-am hotărât şi, chiar dacă au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam. De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de trei ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede".

Când vine vorba despre regimul alimentar, vedeta Ştirilor Pro TV spune că nu a ţinut nici un regim şi nu a făcut excese: "Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salata, salată simplă".

Andreea se apropie de 40 de ani şi revista Ce se întâmplă, doctore? a întrebat-o cum i se pare viaţa la această vârstă: "Acum, e adevărat se pare că e o vârstă la care nu m-am gândit niciodată. Adică totul era aşa... dacă mă întrebai, spuneam: asta o să fac mai încolo pe la 40 de ani. Şi acum nu-mi vine să cred că am ajuns. Pe de altă parte, sunt mulţumită, sunt fericită".

Vedeta nu exclude ideea ca într-o zi să folosească acid hialuronic sau botox: "Nu mi se pare exclus ca într-o zi să consider că am prea multe riduri şi că poate ar trebui să îmi pun acid hialuronic sau botox. Am să mă gândesc. Dacă într-o zi o să mă deranjeze foarte tare, cred că am să mă gândesc".

Andreea vorbeşte în interviul din Ce se întâmplă, doctore? şi despre stilistul ei şi despre noua ei garderobă: "Alexia m-a pus să-mi iau alţi blugi, chiar dinainte să slăbesc atât, când abia începusem să slăbesc (...) Ea este stilistul meu acum, mă duc cu ea, nici măcar nu mai ies să mi le aleg. Intru în cabină şi ea mi le aduce. (...) În rest, eu port rochii destul de mult şi cam acolo am rămas, că îmi plac foarte mult. Sunt uşor de purtat, nu trebuie să te gândeşti să asortezi jos cu sus şi mi se par feminine".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Esca, fotografiată de soţul ei, într-un pictorial al revistei Ce se întâmplă, doctore?.
 Vizualizări articol: 1988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Andreea Esca, fotografiată de soţul ei, într-un pictorial al revistei Ce se întâmplă, doctore?3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei