Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2010 - Anul XV, nr. 167 (4458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moartea cântăreţei Mădălina Manole, relatată pe larg în presa internaţională

Moartea cântăreţei Mădălina Manole, care s-a sinucis miercuri, în ziua în care artista a împlinit vârsta de 43 de ani, este relatată pe larg în presa internaţională.

Astfel, cunoscutul site de ştiri american The Huffington Post a publicat trei ştiri despre moartea Mădălinei Manole, amintind faptul că artista a debutat la 15 ani şi a devenit "una dintre cele mai iubite cântăreţe ale României", melodiile interpretate de ea având "teme romantice".

La rândul său, cotidianul american San Francisco Chronicle o descrie, în două ştiri, în termeni elogioşi pe artista română.

Informaţiile despre decesul cântăreţei au fost preluate şi de alte publicaţii importante, precum Contact Music şi The Washington Times.

Alte surse de ştiri online, precum ABC News, CBS News, AOL News, balkansight.com şi timesonline.com oferă detalii despre ancheta criminalistică şi remarcă faptul că artista română nu a avut parte de o slujbă religioasă completă, deoarece Biserica Ortodoxă consideră sinuciderea drept un "păcat major".

Ştirea despre dispariţia din viaţă a cântăreţei Mădălina Manole a făcut înconjurul lumii, fiind anunţată şi în Taiwan, pe site-ul publicaţiei Taiwan News, dar şi în Australia, de publicaţia Sydney Morning Herald.

Mădălina Manole s-a sinucis, în noaptea de marţi spre miercuri, înghiţind furadan - o substanţă foarte toxică pe bază de Carbofuran şi care, ingerată, produce blocarea unei enzime vitale şi foarte rapid decesul. Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după o tentativă eşuată de luna trecută.

Cântăreaţa s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea cântăreţei Mădălina Manole, relatată pe larg în presa internaţională.
 Vizualizări articol: 1695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Moartea cântăreţei Mădălina Manole, relatată pe larg în presa internaţională3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei