Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2020 - Anul XXV, nr. 38 (7343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sălbăticie

Şi-a bătut cu biciul iubita minoră gravidă în cinci luni şi apoi i-a cerut să stea în genunchi pe cărbuni încinşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene de o sălbăticie ieşită din comun, similare cu cele din Evul Mediu, s-au înregistrat într-o comună din judeţul Suceava. Mai exact, la Horodnic de Sus, acolo unde o persoană de sex feminin care, în urma verificărilor, s-a dovedit a fi minoră, şi însărcinată pe deasupra, este lovită cu brutalitate cu biciul şi cu pumnii de un tânăr. Mai mult, fetei i se cere să stea în genunchi, pe cărbuni încinşi, şi să jure fidelitate faţă de cel care o lovea cu cruzime.

Imaginile au apărut pe reţeaua de socializare facebook şi au fost postate de fostul concubin al mamei fetei agresate. Imediat după ce aceste imagini au ajuns în mediul online, poliţiştii au deschis o anchetă şi au mers la faţa locului.

Cu acest prilej, au aflat că filmarea este mai veche, din 15 ianuarie 2020, şi a fost realizată în comunitatea de romi din Horodnic de Sus. Tot cu ocazia acestor prime verificări, minora şi mama acesteia au precizat că nu doresc să depună plângere împotriva lui Gabi-Gavril Litră, de 19 ani, individul care comite agresiunea.

În acea primă fază a anchetei, cele două femei ar fi admis că minora cu care Litră avea relaţii sexuale încă din septembrie-octombrie 2019 l-ar fi înşelat pe acesta, iar reacţia de violenţă filmată ar fi avut drept cauză tocmai acest motiv.

 

Fata a refuzat să fie preluată într-un centru de plasament

Pentru că fata este minoră, în vârstă acum de 15 ani, poliţiştii au anunţat şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, ai cărei specialişti s-au deplasat la Horodnic de Sus, unde au derulat propria anchetă socială.

Cu acest prilej s-a stabilit că minora este gravidă în săptămâna a 22-a şi i s-a propus să fie preluată într-un centru de plasament. Atât fata, cât şi mama acesteia au refuzat această măsură, dar în cursul acestei zile o nouă echipă de la DGASPC Suceava va merge la Horodnic de Sus pentru a o consilia pe minoră. Între timp, acesteia i s-a cerut să se mute de la locuinţa mamei concubinului la domiciliul mamei sale, ceea ce s-a şi întâmplat.

Dacă pentru infracţiunea de violenţă în familie raportată la loviri şi alte violenţe poliţiştii nu puteau să ia nici o măsură în lipsa unei plângeri, faptul că minora a rămas gravidă a schimbat lucrurile.

Sâmbătă seară, pe numele lui Gabi-Gavril Litră a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de „act sexual cu un minor” și „violență în familie”. Tânărul de etnie romă a fost prezentat ieri în faţa unui magistrat de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Rădăuţi, care a decis să emită un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, soluţie care nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a bătut cu biciul iubita minoră gravidă în cinci luni şi apoi i-a cerut să stea în genunchi pe cărbuni încinşi.
 Vizualizări articol: 6303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Şi-a bătut cu biciul iubita minoră gravidă în cinci luni şi apoi i-a cerut să stea în genunchi pe cărbuni încinşi4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei