Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 249 (7250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trist, foarte trist!

Accident groaznic, provocat de un şofer de 19 ani, care gonea nebuneşte: victima, o tânără care se pregătea de nuntă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier care ascunde o dramă cumplită şi care a nenorocit mai multe familii s-a petrecut acum o lună de zile la Gura Humorului. Drama a trecut neobservată la vremea respectivă în mass-media, asta în primul rând pentru că nu s-au cunoscut de la început dimensiunile tragediei. O tânără în vârstă de 22 de ani, din Frasin, a murit după mai multe zile de comă în urma acelui accident de o violenţă extremă. Tânăra care a murit tocmai trecuse printr-un moment foarte fericit al vieţii, fiind cerută în căsătorie de iubit, şi se pregătea alături de familie de nuntă. 

Accidentul a fost provocat de un tânăr de numai 19 ani, care gonea cu viteză foarte mare, pe drumul îngust dintre Voroneţ şi Pârtia Şoimul, la Gura Humorului. Viteza cu care circula acesta pe un astfel de drum, în curbă, este inexplicabilă şi poate fi pusă doar pe seama teribilismului, în condiţiile în care tânărul nu era băut. Chiar dacă a comis o faptă de ucidere din culpă, fără intenţie, sunt greu de găsit scuze pentru tânărul de 19 ani, având în vedere felul în care conducea.

Imaginile care arată violenţa accidentului şi inconştienţa tânărului în vârstă de 19 ani pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru, ataşate la acest material.

Accidentul în care a murit tânăra din Frasin arată cum poţi muri nevinovat în trafic, fără să poţi face absolut nimic.

 

O zi banală de muncă s-a încheiat tragic în drumul spre casă

Roxana Pihotovschi avea 22 de ani şi era din Frasin. Tânăra lucra la o pensiune din apropiere de pârtia Şoimul din Gura Humorului. În seara zilei de 20 septembrie, cinci angajate ale pensiunii au ieşit din tura de serviciu şi se pregăteau să plece spre casele lor. Cele cinci s-au urcat într-un Mercedes condus de Elena Naghi, în vârstă de 22 de ani, din Frasin.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, la scurt timp după ce maşina în care erau cele cinci femei s-a pus în mişcare.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Andrei Cosmin Boghiu, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, conducea un VW Passat, pe strada Pinului, adică drumul de acces dinspre Voroneţ spre pârtie. Şoferul de 19 ani avea direcţia de deplasare dinspre Voroneţ spre pârtie, iar într-o curbă la dreapta maşina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune frontală şi extrem de violentă cu Mercedesul Benz în care erau cele cinci femei.

 

Gonea nebuneşte deşi nu avea experienţă în condus

Accidentul a fost surprins şi de o cameră de supraveghere din zonă, iar imaginile sunt şocante. Se poate vedea cum maşina condusă de tânărul de 19 ani venea cu viteză foarte mare dinspre Voroneţ şi a intrat cu o violenţă extremă în maşina care venea încet din sens opus. În urma impactului, cele două maşini au fost proiectate în afara drumului, cea condusă de tânărul de 19 ani distrugând gardul pensiunii din apropiere.

Practic, pe acel drum este greu de vorbit de pătrundere pe contrasens, însă în mod clar de conducere inconştientă da. Asta cu atât mai mult cu cât este vorba de un tânăr de 19 ani, care abia îşi luase permis de conducere şi nu avea cum să aibă experienţă în condus.

 

O tânără moartă, alta rănită grav

În urma impactului, iniţial patru persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul de 19 ani, tânăra de la volan, o femeie de 56 de ani, din Gura Humorului, pasageră pe scaunul din dreapta faţă în Mercedes, şi Roxana Pihotovschi, pasageră pe bancheta din spate în Mercedes, în spatele şoferiţei. Aceasta din urmă era în starea cea mai gravă şi de la Spitalul Gura Humorului a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde ulterior, după câteva zile, a decedat. Rănită grav a fost şi tânăra în vârstă de 22 de ani, de la volan, Elena Naghi, din Frasin.

 

De la „Casă de piatră!” la „Dumnezeu să o ierte!”

Pozele de pe pagina de Facebook în care tânăra de 22 de ani îşi trăieşte şi mărturiseşte bucuria de a fi cerută de soţie de iubit, chiar cu câteva zile înainte de accident, sunt sfâşietoare.

"Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi", a scris tânăra pe pagina de socializare cu câteva zile înainte de accidentul în care avea să moară.

Ea şi membrii familiei sale se pregăteau pentru nunta pe care urmau să o facă în 2020.

Acum, imaginile pline de bucurie de atunci sunt precedate de zeci şi zeci de mesaje de condoleanţe şi de durere pentru sufletul pierdut atât de tânăr şi de nedrept. Urările de „Casă de piatră!” au fost înlocuite cu înfiorătorul mesaj „Dumnezeu să o ierte!”.

 

O altă maşină venea cu viteză în spatele celei conduse de tânărul de 19 ani

Poliţiştii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului au deschis iniţial dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, fapta fiind reîncadrată ulterior la ucidere din culpă.

Poliţiştii nu au de principiu dubii cu privire la cum s-a produs accidentul.

Un amănunt de consemnat este şi că maşina condusă de autorul accidentului era urmată îndeaproape de alta, care venea tot cu viteză mare, fapt care se vede şi pe camerele de supraveghere. Există voci care susţin ce cei doi s-ar fi întrecut anterior accidentului, însă este un detaliu care va fi probabil greu de confirmat sau de infirmat.

Tânărul în vârstă de 19 ani este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident groaznic, provocat de un şofer de 19 ani, care gonea nebuneşte: victima, o tânără care se pregătea de nuntă.
 Vizualizări articol: 19571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident groaznic, provocat de un şofer de 19 ani, care gonea nebuneşte: victima, o tânără care se pregătea de nuntă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei