Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 282 (6992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mult ghinion

Impactul unui autoturism cu un copac, fatal pentru o femeie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 57 de ani a murit într-un accident rutier după ce maşina în care se afla în calitate de pasageră a lovit un copac. Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 11.30, pe DN 18, pe sectorul dintre limita cu judeţul Maramureş şi localitatea suceveană Cârlibaba. Accidentul în sine nu a fost unul violent, dar suficient pentru ca femeia care era pasageră pe bancheta din spate să se lovească la cap.

Din cercetările poliţiştilor rutieri rezultă că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Răuceşti, judeţul Neamţ, conducea un VW Touran, pe direcţia dinspre Cârlibaba spre Maramureş, iar într-o curbă la stânga şoferul a pierdut controlul asupra volanului. Maşina a intrat în derapaj şi a ieşit în decor, unde s-a lovit cu partea laterală stânga spate de un arbore. Femeia care era pasageră pe bancheta din spate, pe partea stângă, Angela Curcă, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, a resimţit în plin şocul şi s-a lovit puternic la cap. Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat că femeia era inconştientă. S-au încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, pentru femeia de 57 de ani nu s-a mai putut face nimic. În urma accidentului a mai fost rănită uşor încă o pasageră, o femeie de 49 de ani, care a ajuns la Spitalul municipal Vatra Dornei. 

Bărbatul care s-a aflat la volan, Ion Tanasă, a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Vatra Dornei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Cauza principală a accidentului pare a fi neadaptarea vitezei în curbă.

 

Risc de accidente pe DN 18 Suceava-Maramureş, proaspăt reabilitat

DN 18 Suceava-Maramureş este, după foarte mulţi ani, în stare bună, unul din tronsoane, cel de la Cârlibaba şi până la limita cu Maramureşul, pe care a avut loc accidentul de acum două zile, fiind aproape finalizat. Pe acest sector este turnat strat de asfalt, astfel că şoferii au tendinţa de a mări viteza de deplasare, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul acestui accident cu final tragic.

Poliţiştii avertizează că drumul este încă în şantier, în administrarea firmei care îl reabilitează, astfel că nu sunt montate toate parapetele de protecţie şi nici nu este realizat marcajul. Drumul este oricum unul periculos, cu multe curbe, astfel că, odată ce a fost reabilitat şi asfaltat, automat creşte şi viteza de rulare. De aici şi până la risc de accidente mai este doar un pas, iar şoferii ar trebui să manifeste prudenţă când se deplasează pe DN 18. Asta cu atât mai mult acum, în sezon rece, şi cu un drum aflat încă în şantier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Impactul unui autoturism cu un copac, fatal pentru o femeie.
 Vizualizări articol: 3796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Impactul unui autoturism cu un copac, fatal pentru o femeie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei