Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 sep 2017 - Anul XXII, nr. 197 (6613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Fălticeni

Bătaie în plină stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din municipiul Fălticeni a încasat o bătaie serioasă în plină stradă, sub privirile mai multor oameni care se aflau în zonă şi care, timp de aproximativ un minut, nu au avut nici o reacţie. Agresiunea s-a petrecut pe 10 august, pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, şi a fost înregistrată de o cameră de supraveghere video.

Lucian Văduva, fost angajat al unei firme de protecţie şi pază, cunoscut în Fălticeni, a petrecut în acea zi în barul La Papagal, unde, după cum chiar el recunoaşte, a consumat mult alcool. După cum se vede în imaginile care surprind agresiunea, şi pe care le puteţi urmări şi pe site-ul cotidianului nostru, Lucian Văduva a ieşit din bar, s-a împiedicat şi s-a izbit într-un tânăr care se afla pe stradă, Cornel Atomei. Acesta din urmă, după un schimb de replici cu Văduva, i-a aplicat acestuia un pumn în figură. A urmat şi al doilea, iar Lucian Văduva s-a prăbuşit la pământ. Bătaia nu s-a terminat aici. Lucian Văduva a încercat să reacţioneze, însă a încasat o mulţime de lovituri cu pumnii şi picioarele timp de încă aproximativ un minut.

 

Indiferenţa martorilor oculari

Pe imagini se văd doi bărbaţi şi apoi un al treilea care privesc la ce se întâmplă. Unul dintre aceştia fumează, iar altul vorbeşte la telefon. Amândoi nu fac decât să se ferească din calea celor care se bat. Unul dintre ei chiar încearcă să-l lovească pe Văduva, fiind probabil prieten cu celălalt.  Pe stradă mai trec şi alte persoane, la fel de indiferente. Abia după aproximativ un minut de bătaie, când  Lucian Văduva este deja făcut KO, iar celălalt este deja sătul de dat pumni, o femeie îi cere lui Atomei să se oprească. Abia apoi mai intervine încă un bărbat, iar Lucian Văduva, căzut la pământ, nu mai este lovit.

 

„Am fost bătut măr, iar cei din jur au stat şi s-au uitat. Ruşine pentru Fălticeni”

Lucian Văduva este foarte supărat de lipsa de reacţie a celor din jur, mai ales că unii îl şi cunoşteau: „Ruşine celor care stăteau şi se uitau, asta este România. Am fost bătut măr iar cei din jur au stat şi s-au uitat. Ruşine pentru Fălticeni”.

Acesta spune că îl cunoaşte din vedere pe agresor şi că nu-şi explică violenţa exacerbată a acestuia.

„Eu eram beat şi m-am împiedicat când am ieşit din bar. De aceea am ajuns peste el, fapt care se vede clar şi pe imagini. Nu a fost ceva intenţionat, dar el nu a înţeles asta şi m-a lovit violent în faţă, după cum se vede pe imagini”, a explicat Lucian Văduva. Acesta şi-a scos certificat medico-legal care atestă leziunile suferite şi a depus plângere la Poliţia municipiului Fălticeni. Tânărul spune că nu-şi va retrage plângerea şi cere tragerea la răspundere a agresorului.

 

Dosar penal pentru lovire

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, în care Lucian Văduva a depus plângere în calitate de persoană vătămată. Cât despre celălalt tânăr, Cornel Atomei, acesta susţine că a fost în autoapărare şi declară că, cel puţin în primă fază, nu el a fost  agresorul.

În susţinerea plângerii sale, Lucian Văduva are certificatul medico-legal, dar şi imaginile video care arată cum s-a petrecut agresiunea. 

Întâmplător sau nu, şi această agresiune s-a petrecut tot la Fălticeni, municipiul care se remarcă negativ în ultima perioadă prin răfuieli violente. Una dintre acestea, petrecute săptămâna trecută, a fost încadrată chiar la tentativă de omor. Toate aceste scandaluri şi bătăi în locuri publice pot fi explicate şi prin reacţia palidă a Poliţiei municipiului Fălticeni în agresiunile care au avut loc de-a lungul timpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie în plină stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor.
 Vizualizări articol: 8315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bătaie în plină stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei