Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 aug 2017 - Anul XXII, nr. 192 (6608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Agresiune

Bătaie ca-n filme între membrii unor clanuri din Fălticeni. Unul dintre protagonişti a ajuns la spital tăiat de sabie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Terasa unui club din municipiul Fălticeni a fost joi seara scena unei bătăi desprinse parcă din filme. Cel puţin patru bărbaţi s-au încăierat cu săbii şi scaune, iar în urma altercaţiei un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital, cu mai multe tăieturi la mână şi coapsă. Mai grav este faptul că terasa restaurantului era plină în acel moment de clienţi, care abia au apucat să fugă pentru a scăpa de indivizii dezlănţuiţi.

 

Un incident foarte grav, într-un club cu terasă foarte frecventat la acea oră

Altercaţia a avut loc în jurul orei 22.00, când localul din Fălticeni avea terasa plină cu clienţi. La una dintre mese, în apropierea intrării, stăteau doi bărbaţi, Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, ambii din Fălticeni, cunoscuţi cu antecedente penale. La un moment dat, pe terasă au intrat mai mulţi tineri, în frunte cu Lucian Atănăsoaie, un tânăr de 25 de ani din oraş, practicant de box şi cunoscut pentru mai multe altercaţii violente în care a fost implicat de-a lungul timpului. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă că, alături de acesta, cel puţin alţi patru indivizi au pătruns pe uşa localului pentru o scurtă perioadă de timp. La vederea tânărului de 25 de ani în capul scărilor terasei, cei doi bărbaţi de la masă s-au ridicat brusc, au scos dintr-o sacoşă două obiecte contondente, de forma unor săbii fabricate artizanal, şi s-au năpustit asupra ”vizitatorilor”. Riposta extrem de violentă a celor doi a făcut ca dintre toţi cei care au intrat ameninţători pe uşa localului, doar tânărul de 25 de ani să rămână în luptă, restul dând bir cu fugiţii. Doar încă unul dintre cei cinci, Gheorghe Leonte, de 32 de ani, a încercat sporadic să-i dea o mână de ajutor tânărului de 25 de ani, rămas singur între cei doi bărbaţi cu săbii, reuşind să-l rănească pe unul dintre cei doi.

 

Sticle, pahare şi scaune, zburând prin aer în timpul altercaţiei

Pe imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea atmosfera de luptă încrâncenată din local, unde scaune, sticle şi pahare zburau în capetele protagoniştilor. Nu se ştie dacă cele două tabere aveau cunoştinţă despre întâlnirea din acea seară, dar toţi erau înarmaţi până în dinţi şi pregătiţi pentru o confruntare pe viaţă şi pe moarte. Prins între cei doi bărbaţi înarmaţi cu săbii şi hotărâţi să-l snopească în bătaie, Atănăsoaie a reuşit să scape, nu înainte de a fi tăiat de mai multe ori la mână şi picior. Odată cu el, toţi ceilalţi veniţi să le aplice o corecţie bărbaţilor de la masă au dispărut pe uşa localului. Foarte grav este faptul că la cel puţin o parte din altercaţia care nu a durat mai mult de un minut au asistat şi clienţii localului, care au fugit care încotro pentru a scăpa de furia beligeranţilor.

 

Unul dintre protagonişti a ajuns la spital, cu mai multe plăgi tăiate

Tânărul de 25 de ani a ajuns la spitalul din Fălticeni, unde medicii l-au diagnosticat cu trei plăgi tăiate la braţ, antebraţ şi coapsă, toate pe partea stângă. El a primit îngrijiri medicale, însă nu a avut nevoie de internare în spital. Ceilalţi doi bărbaţi, care au fost şi ei răniţi în timpul bătăii din local, nu s-au prezentat la centrul de urgenţe al spitalului din Fălticeni şi sunt de negăsit.

 

Poliţia i-a identificat pe bătăuşi şi a demarat o anchetă

În urma unui apel la 112, primit în jurul orei 22.15, poliţiştii au ajuns la faţa locului, fiind totodată solicitat şi sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ. În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi toţi cei care au participat la altercaţie, urmând să se stabilească condiţiile în care a avut loc agresiunea. În timpul cercetărilor, al audierii celor 9 martori ai agresiunii şi în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale localului, procurorii au constatat că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor pentru cei doi bărbaţi, Constantin Muscă şi Gheorghe Nechifor, cauza fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Singurul care a depus o plângere la poliţie a fost Lucian Atănăsoaie, tânărul de 25 de ani, pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cei doi bărbaţi cu un comportament considerat foarte agresiv au fost de negăsit în prima parte a zilei de ieri, însă în jurul orei 17 au fost identificaţi şi prezentaţi în faţa procurorilor pentru audieri, ei riscând acum o reţinere pentru 24 de ore şi apoi un mandat de arestare pentru fapta lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie ca-n filme între membrii unor clanuri din Fălticeni. Unul dintre protagonişti a ajuns la spital tăiat de sabie.
 Vizualizări articol: 6997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie ca-n filme între membrii unor clanuri din Fălticeni. Unul dintre protagonişti a ajuns la spital tăiat de sabie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei