Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 aug 2017 - Anul XXII, nr. 182 (6598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconştienţă

Trei tineri aflaţi pe o bancă din centrul Rădăuţiului, accidentaţi de o maşină condusă de un individ fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accident grav, joi seara, în centrul municipiului Rădăuţi, după ce un autoturism BMW scăpat de sub control a intrat pe trotuar şi a izbit banca pe care stăteau trei tineri. La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, care nu avea permis de conducere. Între cei trei răniţi se afla şi o tânără însărcinată, în vârstă de 25 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii care au asistat la accident i-au cerut socoteală celui aflat la volan, spiritele încingându-se la faţa locului.

 

S-au trezit din senin cu bolidul peste banca pe care se odihneau

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.45. Autoturismul BMW înmatriculat în Marea Britanie, cu volanul pe partea dreaptă, era condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Volovăţ. La un moment dat, în timp ce circula pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi, el a vrut să facă un viraj spre dreapta, însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, maşina a trecut peste bordură şi a pătruns pe trotuar, unde a izbit violent o bancă pe care se aflau trei tineri, în zona cunoscută sub denumirea de ”băncile de la pensionari”.

Cei trei au fost răniţi uşor, norocul făcând ca aceştia să observe din timp traseul autoturismului şi să se ridice de pe banca care a fost distrusă sub greutatea bolidului. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în copacii din Parcul Central al oraşului, aflat în imediata apropiere.

Cei trei răniţi, o tânără de 25 de ani, însărcinată, un tânăr de 27 de ani, ambii din Rădăuţi, şi un tânăr de 28 de ani, din comuna Satu Mare, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Spiritele s-au încins la faţa locului, după ce martorii care au asistat la producerea accidentului i-au cerut socoteală tânărului aflat la volan.

 

Tânărul de 19 ani nu avea permis de conducere

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

 

După emiterea unei ordonanţe de reţinere, conducătorul auto a ajuns după gratii

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Având în vedere gravitatea faptei comise de tânărul de 19 ani, acesta a fost reţinut în timpul nopţii cu ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava. În timpul zilei de vineri acesta a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care au luat măsura cercetării lui sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Zona centrală a oraşului Rădăuţi este cunoscută ca fiind una periculoasă, în care se circulă de obicei cu viteză. Acest accident nu este primul în care o maşină pătrunsă în intersecţia centrală a ajuns din cauza vitezei în parcul din imediata apropiere. În această zonă, cei care vor să se bucure de o plimbare pe trotuar sau pe aleile parcului nu se simt în siguranţă. Rădăuţenii speră ca în urma acestui accident periculos autorităţile să ia măsuri care ar putea spori siguranţa în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri aflaţi pe o bancă din centrul Rădăuţiului, accidentaţi de o maşină condusă de un individ fără permis.
 Vizualizări articol: 4380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei tineri aflaţi pe o bancă din centrul Rădăuţiului, accidentaţi de o maşină condusă de un individ fără permis5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei