Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iul 2017 - Anul XXII, nr. 163 (6579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Crimă înfiorătoare

Polițist omorât cu o ploaie de lovituri de cuțit în Gara Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Update: Ioan Beşa se stabilise de circa trei săptămâni în zona Gării Burdujeni într-un autoturism marca Fiat în care îşi amenajase o locuinţă.
 
Aici avea haine puse la uscat, periuţă de dinţi, o pătură şi alte obiecte personale. Oamenii din cartier spun că venea zilnic la peron şi nu exclud ca Beşa să fi avut anterior vreun conflict cu poliţistul pe care l-a ucis.
 
Criminalul care l-a ucis cu sânge rece pe poliţistul Sorin Vezeteu nu regretă nimic
 
Adus vineri dimineaţă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Ioan Beşa, individul care joi seară l-a omorât cu cruzime pe agentul-şef Sorin Vezeteu, a declarat că îşi recunoaşte fapta dar nu regretă nimic. “S-a făcut dreptate. Am stat degeaba la puşcărie. Nu regret nimic”, au fost cuvintele lui Ioan Beşa. Acesta va fi prezentat unui judecător de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Un polițist în vârstă de 38 de ani a fost ucis cu multiple lovituri de cuțit pe peronul Gării Burdujeni. Șocanta crimă s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.15, sub ochii a zeci de martori îngroziți.

Agentul-șef Sorin Vezeteu era polițistul de serviciu din Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni.  Polițistul se afla pe peron, făcând patrularea obișnuită atunci când sunt trenuri în gară, iar absolut nimic nu avea să anunțe ce a urmat.

O crimă ca-n filmele de groază

Un tânăr cu plete și barbă s-a apropiat de el, s-a uitat în jur să vadă dacă nu este observat, a scos un cuțit și a început să-l înjunghie pe omul legii. Martorii au relatat că polițistul a încercat să se apere, a scos la un moment dat un spray iritant lacrimogen, însă, luat prin surprindere și înjunghiat, a căzut la pământ. Criminalul feroce și-a dus planul până la capăt și a continuat să-l înjunghie pe polițist în zona gâtului, chiar și când acesta era căzut la pământ. În aceste condiții, polițistul nu a avut practic nici o șansă de a se apăra.

Bestia care a comis fapta a fost prinsă și imobilizată după foarte puțin timp. Se numește Ioan Beșa, are 23 de ani și este din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

La fața locului a ajuns în scurt timp personalul medical. S-au încercat manevre de resuscitare mai bine de o oră, însă polițistul nu mai dădea nici un semn de viață. Sorin Vezeteu a murit la datorie, atacat mișelește și fără vreo șansă de a se apăra.

 

Criminalul a strigat că urăște polițiștii 

Ioan Beșa, care avea pe chip urmele luptei cu polițistul pe care l-a omorât, inclusiv sângele acestuia, a fost introdus în Postul de Poliție din Gara Burdujeni, unde a rostit cuvinte incoerente legate de faptul că a fost închis în Spania și că urăște polițiștii. Acesta a mai strigat că a făcut pușcărie nevinovat. Având în vedere primele date se pare că nu a fost vizat omul Sorin Vezeteu ci doar polițistul, uniforma sa. Pare incredibil însă, din păcate, imensa tragedie s-a consumat aseară pe peronul Gării din Burdujeni.

 

Scene dramatice pe peronul gării 

Oameni care l-au cunoscut pe Sorin Vezeteu sau simpli călători care au asistat la tragedie erau în stare de șoc, iar unii chiar nu se puteau opri din plâns. La fața loculu au ajuns apoi și membri familiei lui Sorin, scenele devenind de-a dreptul dramatice.

Sorin Vezeteu, care era ajutor de șef de post la Postul de Poliție din Gara Suceava, avea doi copii, unul în vârstă de 5 ani și unul de 7 ani.

La fața locului a ajuns o armată de polițiști și jandarmi, printre ei polițiști criminaliști, specialiști de la Serviciul de Investigații Criminale și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Perimetrul în care a fost comisă crima a fost asigurat, iar cercetările au continuat până după miezul nopții.

Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi, cei care asigură ordinea în gări, au adesea parte de intervenții grele, cu indivizi scandalagii și, în general, știu să gestioneze situații de acest gen. Din păcate, la cum s-au petrecut lucrurile aseară, pentru orice polițist ar fi fost greu să aibă vreo șansă.

 

Mesajul ministrului de interne Carmen Daniela Dan:

În această seară un polițist a fost înjunghiat mortal în gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins și este cercetat!

Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava.

Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist omorât cu o ploaie de lovituri de cuțit în Gara Burdujeni.
 Vizualizări articol: 21654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 12 voturi
Polițist omorât cu o ploaie de lovituri de cuțit în Gara Burdujeni2.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei