Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iul 2017 - Anul XXII, nr. 151 (6567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ghinion

Bătrân de 84 de ani, cu multiple fracturi după ce a fost izbit de uşile glisante ale unui magazin din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut, în dimineaţa zilei de 5 iulie a.c., într-un magazin din municipiul Suceava. Un bărbat din comuna Adâncata, Ioan Colbu, a mers împreună cu tatăl său, Dumitru Colbu, în vârstă de 84 de ani, să cumpere o sobă, de la un magazin de profil din municipiul Suceava. ”Eu am intrat în magazin şi tata, care merge mai încet, venea în urma mea. Uşile glisante s-au închis şi l-au lovit pe tatăl meu, care a căzut pe ciment”, ne-a declarat, ieri, Ioan Colbu. Un echipaj de la Ambulanţă, chemat la faţa locului, i-a acordat îngrijiri medicale, după care octogenarul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Aici a fost diagnosticat cu traumatism prin strivire a şoldului stâng, umăr stâng şi cot drept”. Pacientul a rămas internat în secţia Ortopedie a spitalului. Fiul său ne-a declarat că pentru fractura la şold va fi operat la începutul săptămânii viitoare, iar dubla fractură de la braţ i-a fost imobilizată în atele. Ioan Colbu ne-a mai spus că intenţionează să acţioneze compania respectivă în judecată şi să solicite plata cheltuielilor de spitalizare şi recuperare a tatălui său.

De cealaltă parte, un purtător de cuvânt al companiei ne-a declarat că "suntem preocupaţi de starea de sănătate a clientului nostru, în urma accidentului de la magazinul Brico Dépôt Suceava”. ”Realizăm o analiză amănunţită a ceea ce s-a întâmplat şi suntem în contact permanent cu serviciile de urgenţă", a declarat acesta.

Incidentul a fost reclamat, luni dimineaţa, de Ioan Colbu şi la poliţie. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în timp ce intra în magazin, Dumitru Colbu a fost surprins de uşile glisante, care l-au lovit la umărul stâng, după care acesta a căzut pe ciment şi a suferit mai multe traumatisme. În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 84 de ani, cu multiple fracturi după ce a fost izbit de uşile glisante ale unui magazin din Suceava.
 Vizualizări articol: 8895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Bătrân de 84 de ani, cu multiple fracturi după ce a fost izbit de uşile glisante ale unui magazin din Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei