Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2016 - Anul XXI, nr. 28 (6141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Spaima satului

Case împroşcate cu fecale de un bărbat care-şi terorizează vecinii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Disperare pentru vecinii unui bărbat de 35 de ani, din satul Feteşti, comuna Adâncata, după ce acesta le-a împroşcat casele cu fecale şi le-a distrus tot ce se putea în gospodării. Coşmarul sătenilor a început din toamna anului trecut, când Aristotel Puşcaşu, în vârstă de 35 de ani, s-a gândit să se răzbune, fără motiv, pe cei aflaţi în vecinătate. A început cu casa aflată peste drum, pe care în perioada septembrie-noiembrie a împroşcat-o de mai multe ori cu conţinutul haznalei din curtea sa şi le-a terorizat pe măicuţele care stăteau cu chirie în acea casă, făcându-le la un moment dat să părăsească satul.

După ce nu a mai avut pe cine să-şi reverse bătaia de joc, o perioadă de timp a fost ceva mai liniştit până când, pe 26 decembrie, a pătruns în curtea altor vecini şi a început să-şi ducă la îndeplinire planul de distrugere. Casa aparţine unei femei care a lucrat în străinătate şi a investit banii într-o frumoasă gospodărie cu grădină şi livadă. Pe 26 decembrie, fratele femeii, aflat în străinătate, a văzut pe camerele de supraveghere ale casei cum vecinul lor se plimba nestingherit prin curte.

Fratele proprietarei ne-a relatat: „Conflictul dintre noi nu a pornit de la nimic anume, doar că acum trei ani bărbatul a aruncat din senin cu pietre în maşină. Am făcut atunci o plângere penală, pe care am retras-o apoi la insistenţele părinţilor. Pe 26 decembrie nu eram în ţară şi l-am văzut pe camere cum a pătruns în curte, s-a plimbat, s-a uitat şi a luat becurile. Am luat legătura cu poliţia şi pe 6 ianuarie am depus o plângere împotriva lui. De atunci încoace s-au petrecut multe în curtea şi grădina casei, ultima dată luni noapte a intrat în casa bătrânească şi a distrus tot.”

Remus Agavriloaie, bărbatul care are grijă de locuinţa femeii, ne-a povestit şi el cum a început totul: „Prima dată a furat becurile şi mâncarea la câine şi la pisică. După aceea a început cu unsul, a uns uşa, geamul şi tot a continuat. A furat lemne, a stricat încuietorile şi a intrat în magazie, a furat de pe acolo lucruri, în fiecare zi timp de o lună. Noaptea, când se întunecă, după ora 6. Nu stă de vorbă, râde şi fuge.”

Cele două case din gospodărie, curtea şi grădina sunt acum împroşcare şi devastate de furia lui Puşcaşu. Casa este toată stropită cu fecale şi un miros îngrozitor s-a impregnat peste tot, fântâna este contaminată, iar cei 40 de pomi fructiferi din livadă şi toţi arbuştii plantaţi au fost puşi la pământ. Un peisaj sinistru, fără ca cineva să înţeleagă ce a cauzat o asemenea înverşunare din partea bărbatului în vârstă de 35 de ani.

 

Sătenii din Feteşti se tem să vorbească despre bărbat şi familia lui

Aristotel Puşcaşu provine dintr-o familie cu 11 copii, despre al căror comportament s-au plâns de multe ori oamenii din sat. Mulţi dintre ei au comis nenumărate infracţiuni, de la conducere fără permis şi furt, până la tâlhării. Cei mai mulţi dintre săteni însă se tem să vorbească despre cei din familia Puşcaşu, spunând că faptul că unii dintre membrii familiei sunt în puşcării vorbeşte de la sine. Aristotel Puşcaşu a intrat în conflict cu toată lumea după ce a agresat verbal şi fizic oameni care treceau pe drum prin faţa porţii lui.

Una dintre sătence, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, ne-a povestit: „A făcut rău la casa cealaltă. Erau nişte măicuţe, le-a uns cu mizerie de om, le-a uns casa. S-au dus măicuţele în lume. Şi s-a mutat dincoace. Azi dimineaţă un vecin povestea: <Să veniţi în casa asta de lângă drum, mai mică, asta bătrânească, că a fărâmat tot în casă, că el de acum tot trebuie să se ducă la puşcărie.> Domnule, tot a devastat. Mi-e frică că vine şi-mi dă foc la casă, că ăsta nu-i dus de multe ori la biserică.”

 

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal

Poliţiştii au primit mai multe plângeri până acum pe numele lui Aristotel Puşcaşu, începând de la agresiunile petrecute în stradă şi furturi şi culminând cu distrugerile provocate la cele două case. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu, ne-a relatat că în timpul anchetei efectuate de poliţişti, după distrugerile făcute de bărbat în timpul anului trecut, s-a aflat că acesta se află în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice. Puşcaşu a fost internat în trecut la Secţia de Psihiatrie de la Burdujeni, însă a revenit acasă după câteva zile petrecute sub tratament. A fost de mai multe ori audiat și sancţionat contravenţional de oamenii legii, fără însă a înceta să creeze în continuare panică în sat.

„În cauză poliţiştii au aplicat de-a lungul timpului mai multe sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1999 privind ordinea şi liniştea publică, de asemenea fiind întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a relatat comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu. Urmează ca în cazul distrugerilor produse asupra locuinţelor din Feteşti poliţiştii să adune materialul probator, iar bărbatul să fie expertizat psihiatric, pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case împroşcate cu fecale de un bărbat care-şi terorizează vecinii.
 Vizualizări articol: 12436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Case împroşcate cu fecale de un bărbat care-şi terorizează vecinii4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Omorati-l ca mu-i om trimis de
( 4 feb 2016, 12:17:42
Da voi ce faceti, dormiti? Ia prindeti-l pe bandit intr-o seara, pe neve, bagati-i un calus in gura su rupeti-i mainile si picioarele ca sa-i piara pofta sa-si mai bata joc de voi.
2.   Cam asta e nivelul in mediul rural trimis de
( 4 feb 2016, 23:20:52
Pe mine "o rurala" de asta, m-a dat in judecata, m-a haituit prin procese si cand avea timp, venea cu borcanasu de fecale sa ma "ancoreze" negativ, ba pe la portierele masinii, ba prin cutia postala, ba la intrarea in bloc, iar la inceput de proces avea tupeul sa-mi manjeasca si usa de la apartament cu fecale. Asta e un comportament primitiv , ce tine de mediul rural si doamne fereste sa pui "botul" si sa intri in jocul lor, ca iti vor cere daune morale in instanta ca "ii haituiesti". La taranusi de astia trebuie sa le faci plagere penala din secunda 2, altfel te joaca pe degete.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de lapte de cocos Desertul fin are origini portoricane şi este foarte uşor de făcut. Denumirea sa originală este ”tembleque”, ceea ce ar putea fi tradus prin ”tremurici”. Se numește astfel din cauza consistenței sale de jeleu, care face... Citeşte