Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2015 - Anul XX, nr. 85 (5897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În noaptea de Înviere

I-au furat din casă peste 30.000 de lei, bani împrumutați pentru a plăti creditul la bancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din Pătrăuți, proprietar al unui mic magazin din localitate, a fost lăsat de hoţi fără peste 30.000 de lei, bani împrumutaţi pentru a plăti un credit la bancă, furtul petrecându-se chiar în noaptea de Înviere.

Cristian Ionuţ Hostiuc, în vârstă de 35 de ani, a plecat de acasă sâmbătă seară, împreună cu soţia, şi s-au întors a doua zi, spre dimineaţă, când tânărul a găsit casa răscolită, constatând că i s-au furat nu mai puţin de 30.119 lei, bani pe care îi ţinea într-un dulap.

„Nu am avut niciodată aşa de mulţi bani în casă. Împrumutasem să plătesc un credit la bancă. O parte din bani erau împrumutaţi, o altă parte erau din ce am mai reuşit să strâng în ultimul an. Cred că am fost urmăriţi”, e de părere păgubitul.

Hoţii i-au intrat în casă prin forţarea unui geam termopan de la dormitorul casei.

„Când am revenit am găsit dezastru... Geamul era larg deschis, în casă tot răvăşit, controlat tot de-amănuntul şi prima dată m-am dus la bani”, povesteşte Cristian Ionuţ Hostiuc.

Banii i-a pus într-un sacou, în dulap, însă hoţii tot i-au găsit.

Florinel Hostiuc, un unchi de-al păgubitului, e de părere că hoţii voiau să ajungă prin casă la magazinul de la intrarea în locuinţă, însă după ce-au găsit teancul de bani au renunţat la planul iniţial.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au făcut cercetări, găsind mai multe amprente şi urme de încălţăminte prin curtea casei.

Judiciariştii au adus chiar şi un câine de urmă, iar patrupedul special antrenat pentru astfel de situaţii a mirosit urma până la poarta unui consătean de etnie romă, Vasile Z. Acum, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă respectivul are legătură sau nu cu furtul.

 „Tot de aici din sat e hoţul. De unde din altă parte?”, sunt convinşi doi romi din Pătrăuţi, plângându-se că autorităţile locale nu asigură paza prin comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-au furat din casă peste 30.000 de lei, bani împrumutați pentru a plăti creditul la bancă.
 Vizualizări articol: 7216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 10 voturi
I-au furat din casă peste 30.000 de lei, bani împrumutați pentru a plăti creditul la bancă3.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei