Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2015 - Anul XX, nr. 54 (5866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză neadaptată

Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani s-a răsturnat violent la marginea E 85

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă 20 de ani care conducea un autoturism a scăpat volanul de sub control pe E 85, la Grăniceşti, maşina răsturnându-se de mai multe ori în afara drumului. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 10.15, pe un carosabil umed, fără aderenţă. Din fericire, deşi maşina a fost serios avariată, conducătoarea auto şi tânăra care o însoţea în autoturism au scăpat fără răni grave.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că tânăra de la volan, Iuliana N., domiciliată în Dorohoi - Botoşani, circula pe direcţia Suceava - Siret, iar pe o porţiune în linie dreaptă a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieşit în decor, a acroşat uşor un copac şi s-a răsturnat pe terenul de lângă şosea.

În autoturism se mai afla, ca pasageră, încă o tânără în vârstă de 20 de ani, Elena R., din Dumbrăveni.

Personalul medical ajuns la faţa locului a preluat-o doar pe conducătoarea auto. Aceasta a fost diagnosticată cu entorsă de coloană cervicală şi mai multe contuzii. Medicii au estimat preliminar că aceasta are nevoie de până în zece zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au precizat că accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă în condus şi a neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, lapoviţă şi carosabil ud.

Aceştia au deschis un dosar penal şi continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Din cauza stării de sănătate, tânăra de la volan nu a putut fi verificată cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani s-a răsturnat violent la marginea E 85.
 Vizualizări articol: 5617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani s-a răsturnat violent la marginea E 853.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa le ceri... trimis de
( 7 mar 2015, 12:59:55
femei proaste care nu inteleg ca locul lor e la cratita si shopping cu TPL...mai au si clanta mare cand provoaca un accident .
1.1  RE: Ce sa le ceri... trimis de
( 7 mar 2015, 15:27:39
Da, locul femeii e la cratiță. Mai exact să o țină de coadă și să-ți dea cu ea în cap de câte ori comentezi și spui tâmpenii. Adică mai mereu. Sper că maică-ta regretă că a făcut un nesimțit care nu o respectă decât ca pe o femeie de serviciu și bucătăreasă!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei