Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 feb 2015 - Anul XX, nr. 48 (5860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proceduri

Spitalul Judeţean reia licitaţia pentru concesionarea terenului pe care se va construi un centru de radioterapie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va relua licitaţia pentru concesionarea unei suprafeţe de teren cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, situată în incinta acestei unităţi spitaliceşti, în vederea construirii şi dotării unui centru de radioterapie. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava, care a aprobat un proiect de hotărâre pentru concesionarea acestei suprafeţe de teren. Într-o adresă semnată de managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Râmbu, se precizează faptul că pentru suprafaţa respectivă de 1.000 de metri pătraţi a mai fost organizată o procedură de licitaţie pentru concesionare, care însă a fost anulată deoarece nu a fost depusă de nici o ofertă. Terenul pe care ar urma să fie construit un centru de radioterapie se află în incinta Spitalului Vechi din Suceava. Preţul minim de pornire a licitaţiei pentru concesionarea suprafeţei de 1.000 de metri pătraţi va fi de 90.000 de euro, respectiv o redevenţă anuală de 3.600 de euro, o redevenţă lunară de 300 de euro, cu recuperare în 25 de ani, la care se adaugă dobânda de referinţă stabilită de Banca Naţională a României la data facturării. Durata concesiunii va fi de 49 de ani de la data semnării contractului, putând fi prelungită pentru o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata iniţială. Din informaţiile pe care le avem, până în momentul de faţă două companii, una din Portugalia şi una din România, s-au arătat interesate să construiască un centru de radioterapie la Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Judeţean reia licitaţia pentru concesionarea terenului pe care se va construi un centru de radioterapie.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Judeţean reia licitaţia pentru concesionarea terenului pe care se va construi un centru de radioterapie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei