Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2015 - Anul XX, nr. 19 (5831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Somaţie

Căldura furnizată sucevenilor ar putea fi redusă cu 30%, la finele săptămânii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caloriferele din locuinţele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare   ar putea fi mai reci de la finele săptămânii, dacă la producătorul de energie termică nu ajung bani pentru achiziţia de biomasă.

„Dacă nici săptămâna aceasta nu ajung la noi bani de la Termica, va trebui să reducem cantitatea de energie termică furnizată, prin oprirea unuia din cele trei cazane”, a declarat directorul Bioenergy Suceava, Vasile Ilie.

Acesta spune că plăţile făcute de Termica, luna aceasta, din încasări, au fost de numai 300.000 lei, ceea reprezintă costurile de funcţionare a centralei pe numai trei zile.

 

Somaţia către Termica va fi transmisă astăzi sau cel târziu mâine

„Nu înţeleg de ce în plin sezon de furnizare a căldurii, într-o perioadă destul de rece, când în mod normal trebuie să producem cât mai multă energie termică, pentru a asigura confortul termic al sucevenilor, suntem forţaţi să reducem cantitatea de căldură furnizată, pentru că nu ni se plăteşte ceea ce s-a consumat şi s-a încasat de la consumatorii din oraş”, a adăugat directorul firmei care produce energia termică a Sucevei, prin arderea de biomasă.

Măsura de oprire parţială a capacităţilor de producţie de la Bioenergy ar urma să fie luată spre finele săptămânii, dar nu mai devreme de cinci zile de la notificarea celor de la Termica asupra consecinţelor neplăţii facturilor restante.

Somaţia furnizorului către firma care se ocupă de transportul şi distribuţia energiei termice, Termica, va fi transmisă astăzi sau cel târziu mâine, dacă banii din încasări de la consumatorii racordaţi la sistemul centralizat nu ajung şi la producător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura furnizată sucevenilor ar putea fi redusă cu 30%, la finele săptămânii.
 Vizualizări articol: 1949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Căldura furnizată sucevenilor ar putea fi redusă cu 30%, la finele săptămânii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amenintari si jaful padurilor trimis de
(26 ian 2015, 12:25:20
Iar ne ameninti dottore Ilie, altceva nu mai stii. N-aveti si voi , ditamai firma, un capital de rulaj sa cumparati lemne? Sau sa functionati pe gaz, pe care-l platiti la pretul consumatorului casnic...
Vreti sa ardeti doar lemne, sa ne taiati toate padurile, iar guvernul de rahat sa va dea certificate verzi ( adica bani de la buget ) pentru acest jaf. Aveti nevoie de bani multi pentru a rasplati notabilitatile locale si judetene care v-au creat.
2.   Rusineeeee trimis de
(26 ian 2015, 12:59:10
oameni buni treziti-va......NU-L INTERESEAZA PE LUNGU DE NIMIC.NICI DACA NU E CALDURA IN CASA NICI DACA STRAZILE ARATA CA DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL.....NUMAI COCIOABA AIA DE CATEDRALA SA BAGE BANI IN EA.....
3.   In loc sa gasiti solutii va este comod sa ameninta trimis de
(26 ian 2015, 19:31:59

Tot timpul vorbim despre asta! Suntem satui de amenintari si de raiul pe care il traim cu Termica. Destul cu impertinenta asta de a fi mereu amenintati!

Daca nu va arde de treaba, de ce nu lasati locul altora!

Despre contractul individual nu se mai aude nimic, nici asta nu va convine!

3.1  RE: In loc sa gasiti solutii va este comod sa ameninta trimis de
(26 ian 2015, 19:53:57
,,In urmatorii ani, dupa contopirea RADET cu ELCEN, bucurestenii ar putea sa nu mai plateasca niciun leu pentru caldura, Primaria Capitalei urmand sa subventioneze in totalitate pretul Gigacaloriei din vanzarea de energie electrica, a declarat primarul Sorin Oprescu, intr-un interviu acordat HotNews.ro. Edilul spune ca deocamdata, pana la unirea RADET cu ELCEN, pretul energiei termice nu va creste, municipalitatea urmand sa acopere pentru lunile de iarna majorarea de tarif circa 30% aprobata de ANRE in ultimul an”. Sorin Oprescu
4.   N.e.z.e.i.i---m.a.i.c.a.t.i trimis de
(26 ian 2015, 20:45:44
pe luna trecuta mi-au venit aprox 450 de lei la plata si m-am c/a/c/a/t pe mine de frig in casa.Locuiesc in cartierul marginas al municipiului Prelica adica cartierul ala plin de gropi mizerie si ulite infundate numit Suceava.Domnule prelipcar adica am vrut sa zic, primar, pe matale si pe restul cu functii va bag pe ulita infundata si paroasa din care ati iesit cand v-ati nascut.
Hai pa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei