Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 ian 2015 - Anul XX, nr. 18 (5830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pachete gratuite

Alimentele UE se dau de luni şi pentru sucevenii de pe listele suplimentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de suceveni care îndeplinesc condiţiile legale pentru a beneficia de pachetele gratuite cu alimente trimise de Uniunea Europeană vor putea beneficia de luni de acestea.

În urma solicitărilor făcute la Bucureşti de Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava, s-a dat undă verde pentru a începe distribuirea pachetelor cu alimente şi celor care s-au înscris pe listele suplimentare.

„Până acum s-au înscris pe listele suplimentare 442 de beneficiari care fac parte din categoriile prevăzute de lege, dar nu se regăsesc pe listele primite de la Bucureşti. Îi aşteptăm să îşi ridice pachetele cu alimente începând de luni, de la punctul de distribuţie amenajat la Orizont Plaza”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cei 442 de beneficiari de pe listele suplimentare li se adaugă celor 6.324 de beneficiari înscrişi pe listele transmise la nivel naţional, care au primit acasă cupoanele în baza cărora se ridică pachetele cu alimente.

În majoritatea cazurilor, beneficiarii de pe listele suplimentare au dobândit dreptul de a beneficia de alimentele gratuite după data de 1 august, dată până la care s-au întocmit listele transmise de la Bucureşti.

Produsele care se distribuie fiecărui beneficiar în parte constau în: 6 kg făină albă, 6 kg mălai, 800 grame paste făinoase, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită, 10 conserve pate de ficat. Acestea sunt împărţite în câte două cutii, cu conţinut similar.

Principalii beneficiari ai alimentelor de la Uniunea Europeană, din Fondul de Ajutor European, sunt şomerii, pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, persoanele cu handicap şi veterani de război, asistaţii social, iar de anul acesta sunt incluse şi persoanele carebeneficiază de alocaţie de susţinere familială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alimentele UE se dau de luni şi pentru sucevenii de pe listele suplimentare.
 Vizualizări articol: 1854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alimentele UE se dau de luni şi pentru sucevenii de pe listele suplimentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei