Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2015 - Anul XX, nr. 4 (5816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După ani de aşteptare

Suceava va avea două cinematografe moderne, de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După aproape cinci ani de aşteptare, sucevenii vor avea la dispoziţie, de anul acesta, nu unul, ci două cinematografe moderne.

Ca urmare a solicitării exprese venite din partea Consiliului Local Suceava, ca Iulius Mall să dea un răspuns oficial referitor la deschiderea cinematografului modern promis încă din 2008, primarul Ion Lungu a anunţat ieri că, până la finele anului, va fi inaugurat un cinematograf multiplex în cadrul respectivului centru comercial.

„Am primit un răspuns oficial de la Iulian Dascălu, preşedintele companiei, că până la finele anului 2015 vor fi finalizate aceste multiplexuri”, a spus şeful municipalităţii sucevene.

Lipsa unui cinematograf modern în municipiul reşedinţă de judeţ, în condiţiile în care  la Iaşi şi la Botoşani există deja de ceva vreme, a ajuns subiect de discuţie de mai multe ori în Consiliul Local Suceava, unii consilieri solicitând chiar luarea unei poziţii mai ferme a municipalităţii vizavi de promisiunea făcută de Iulius Mall Suceava, încă din 2008, de a deschide un cinematograf multiplex. Liberalii au propus chiar „sancţionarea” centrului comercial, prin respingerea oricărei propuneri de asociere, cât şi prin mutarea birourilor de servicii publice găzduite de Iulius Mall.

Între timp, Primăria Suceava se pregăteşte să deschidă propriul cinematograf 3D, în clădirea renovată şi extinsă a fostului Cinematograf Modern, transformat în Centrul Cultural Bucovina.

În proiectul de buget pe 2015 sunt prinse sume suplimentare pentru amenajarea cinematografului 3D, care ar putea fi inaugurat pe 30 iunie.

„Cu cinematograful pe care îl face primăria şi cu cel care se face la mall, sperăm să avem în Suceava cât mai multe săli de proiecţie pentru tinerii dornici să meargă la film”, a mai spus Ion Lungu.

Conform declaraţiilor iniţiale ale reprezentanţilor Iulius Mall Suceava, la etajul centrului comercial vor fi deschise 10 săli de cinema multiplex.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava va avea două cinematografe moderne, de anul acesta.
 Vizualizări articol: 10663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Suceava va avea două cinematografe moderne, de anul acesta2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) alta gogoasa.. trimis de
( 8 ian 2015, 11:07:36
de 10 ani prostesti lumea ca strangi cainii si nu ai reusit..eu personal nu vad asta.. iar acum deschizi 2 cinema in oras.laughing) ce.mi plac glumele mele
1.1  RE: :)) alta gogoasa.. trimis de
( 8 ian 2015, 11:08:39
eu credca primarul vede filme 3D de multa vreme
1.2  RE: :)) alta gogoasa.. trimis de
( 8 ian 2015, 11:44:32
eu, cred , ca cu putin ajutor din partea fostilor colegi de partid , atit el cit cumatri ,cuscri, si dl Dontu , daca vor sa faca curat cei de la DNA - daca nu sa ceara informatii de la SRI , ar putea vedea impreuna si cu alti lideri politici si nu numai filme 3D reale la ,,Universitatea din Botosani ''. SPOR LA TREABA CELOR DE LA DNA -sau trebuie sa vina colegi din tara ?
2.   Iar facem promisiuni trimis de
( 8 ian 2015, 13:07:28
*Domnul Lungu are un talent incredibil de a face promisiuni electorale.Unele le reia an de an ,cu mai multa vigoare si convingere.Altele le reia odata la doi ani sa para mai proaspete.Altele le serveste noi,de-abia scoase din laboratorul mintii sale.Dar aceste promisiuni nu pot acoperi cu glazura si frisca adevarul gol golut.Orasul Suceava este un oras resedinta de judet de tot K...TUL.
*Domnului primar ii recomandam filmul 3D Pinocchio.Ochelarii 3D ii sunt oferiti de un grup de simpatizanti.Ii recomandam sa poarte acesti ochelari si cand face inspectia strazilor din oras.Poate asa va vedea starea in care se afla acestea.Tot cu ochelarii 3D ii dorim sa studieze HARTA GLODULUI intocmita de cunoscutul ziarist Dinu Zara.
3.   Iar facem promisiuni trimis de
( 8 ian 2015, 13:22:18
Domnul Lungu se afla la cinematograful multiplex 3D Cine Grand in Uvertura Mall BOTOSANI.Asteapta proiectia filmului Avatar.Si-a pus din greseala ochelarii de aproape in loc de ochelarii 3D.Noroc cu tanarul de langa el care i-a dat indicatiile necesare.Incepe filmul.Domnul Lungu se minuneaza.Admira minunatiile de pe Pandora.Admira aborigenii Na'vi.Tresare cand sagetile trec pe langa el .O vede pe Neytiri care alearga alaturi de Jake Sully.Apoi asista inmarmurit la felul in care Jack imblanzeste dragonul urias.Zboara repede repede.Dragonul incearca sa scape de Jake trantindu-se de stanci.La un moment dat dragonul si Jack,un tot unitar se indreapta spre domnul Lungu.Primarul instinctiv da capul pe spate.Jack si dragonul sunt la un centimetru de fata lui ingrozita.Jack se uita in ochii primarului si ii spune cu voce joasa:De ce nu asfaltezi strazile din Suceava?????
4.   Pinochio vs lungu trimis de
( 8 ian 2015, 19:13:59
E nu!! Vezi ca iti creste nasul!
5.   Gluma trimis de
( 8 ian 2015, 20:36:10
Minunat! Eu zic asa, in astea doua cinematografe domnul primar sa ne prezinte periodic filme cu marile " succesuri" din timpul "domniei" sale, cum are fi : Cum am reabilitat Termica si Acetul - drama; Bioenergy - film cu mafia; Oscar Wilde si Versus - parodie; Marea asfaltare - comedie neagra, crima ; Cainii vagabonzi, sezonul 1, 2, ...10 - horror indian; Gropi cu pavele si reabilitare retea apa - aventura; Am mai construit ceva pentru famlia mea - film de dragoste, familie; Noaptea in cartierele sucevene - karate; Proiectele mele de viitor - film de desene animate; Proiectul Stadionul de la Metro - film politic, Atentie aterizeaza DNA - ul - film de actiune( asteptat cu mare drag de publicul larg, box office-ul anului 2015).
Si inca ceva Mr. Ză Long, faceti domnule sus la ultimul etaj al primariei, acolo unde tineti sedintele, un teatru de papusi unde sa spuneti si povesti...... pentru adormit copiii, ca sa fie Suceava culturalizata de la mic la mare!
6.   Esti cam dezorientat. trimis de
( 8 ian 2015, 21:51:39
Tataie, daca nu faci cine 3D in fiecare comuna, adio Metro.polis Sv. Eu zic sa-ti tragi mai intai studiou 3D la primarie, sa vadem live cum iti creste nasu`.
7.   De cati ani auzim asta? trimis de
( 9 ian 2015, 00:08:00
Din 2008 aud promisiunea asta. Este plina de minciuni. Cand aud de toate proiectele alea propuse pentru Suceava pentru anul 2015, ma intreb de ce mi se pare asa de cunoscut?! E din cauza ca aceeasi lista a fost si la inceputul lui 2014.

Deci domnii jurnalisti, eu v-as ruga numai un singur lucru, numai unul singur, cautati va rog in arhivele voastre ziarele de exact acum un an si publicati lista de atunci cu lista de acum si sa vedem daca s-a indeplinit macar 3 din obiectivele de anul trecut, sa stim si noi adevarul despre ce fel de primar avem.

Deci lista asta cu ce isi propune pentru Suceava domnu Lungu e o iluzie, e o pacaleala care doar e facuta pentru cei care uita. Cauta articole de anul trecut si o sa vedeti exact aceleasi promisiuni si sper sa va suparati sa fiti dezgustati ca un an de zile a trecut fara nimic realizat si sa stiti ca si anul acesta va fi la fel. Nimic nu va fi terminat, la nimic nu se va lucra care are nevoie Suceava.

Acestea cu cinematografele, nu le cred, nu le cred pana nu vad. Vad cel din centru care are o sansa de 33% ca se va deschide, dar si aia nu sunt sigur. Dar Iulius Mall a dovedit de 7 ani de zile ca sunt obisnuiti sa minta. Ei nu o sa deschida niciodata cinemaurile alea, ca daca ar fi deschise, cine ar mai merge in fiecare zi la restaurantele alea? Cine ar mai cheltui sute de lei pe mancarea aia fast-food?

Asa ca fiti vigilenti, taxatii pe politicieni, pe comercianti, intrebatii cu fiecare ocazie de cinematografe si de tot ce au promis, in fiecare luna, in fiecare saptamana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei