Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2014 - Anul XIX, nr. 297 (5806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

La cumpărături

Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, cauzat de apropierea Crăciunului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principalele artere de circulaţie ale Sucevei, dar şi o parte din străzile secundare au fost ieri de-a dreptul „sufocate” de numărul mare de maşini aflate în trafic. Chiar de nu a fost zi de sărbătoare, zeci de mii de maşini s-au perindat ieri prin Suceava, mai ales în zona marilor centre comerciale, a pieţelor şi a magazinelor mari. Forfota de pe străzi se regăsea în bună măsură şi pe trotuare, peste tot fiind vizibili oameni porniţi după cumpărături pentru mesele de Crăciun sau în căutarea cadourilor pentru cei dragi.

În aceste condiţii, cei care aveau de ajuns într-o parte sau alta a oraşului, pentru rezolvarea a diverse probleme, au avut „surpriza” de a parcurge distanţe mici în foarte mult timp. De exemplu, ieri, la amiază, în centrul Sucevei, o distanţă precum cea dintre Dom Polski şi intersecţia străzii Petru Rareş cu artera principală, adică o aruncătură de băţ, a fost parcursă cam în 10 minute, iar un drum de la Nordic în Centru, pe Mărăşeşti, a durat aproape o jumătate de oră.

Cea mai mare aglomeraţie a fost însă pe Calea Unirii, unde, pe lângă cei din oraş care au mers la malluri şi la Bazar după cumpărături, foarte mulţi cumpărători au venit din alte localităţi.

Cum febra cumpărăturilor de sărbători este abia la început, este de aşteptat ca şi în zilele următoare străzile să fie foarte aglomerate, încât şoferii şi toţi ceilalţi călători care se vor afla în trafic vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, cauzat de apropierea Crăciunului.
 Vizualizări articol: 3148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, cauzat de apropierea Crăciunului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(20 dec 2014, 13:34:14
In cazul Sucevei, propuneri au fost ca in zonele aglomerate soselele sa fie largite la 4 benzi. Ce s-a facut cu banii? Nici o data nu sunt bani pentru Suceava!
1.1  RE: Comentariu trimis de
(20 dec 2014, 13:36:19
Am prieteni care au plecat in Praga. Au venit acum in decembrie de sarbatori si sunt revoltati de cum arata Suceava, mai ales strazile si soselele.
2.   ,,GASTRONOMIE' trimis de
(20 dec 2014, 15:31:06
SE PARE CA SI UNELE CARCIUMI AU PROBLEME DEJA.
NISTE TURISTI DE PE LA IASI CARE AU PARASIT DEJA ZONA,DUPA CUM AFIRMAU EI,AU SERVIT O MULTLAUDATA PIZZA,INTR-O LOCATIE NU DEPARTE DE C-LUNG.CICA,O SPECIALITATE A CASEI DENUMITA,,FLORY''SI CARE AR CONTINE BRANZA CU MUCEGAI,DAR GUSTUL ERA SUSPECT,SE INTREBAU DE UNDE AR PUTEA PROVENI RESPECTIVA BRANZA.
PARTENERII DE AFACERI AI PATRONILOR SUNT NISTE DUHOVNICI NEINSURABILI[NEORTODOCSI SI SE PARE, NEEMANCIPABILI],POATE AU OAMENII FERME SAU CONTRACTE PTR IMPORT BRANZETURI CU MUCEGAI.
FAPTUL CA DUHOVNICUL DE,,LUNG METRAJ'' A FOST VAZUT CU O BARBANTA SUB BRAT,DAND TARCOALE UNUI INSTITUT EXCLUSIV,,FOR MEN'',NU SPUNE NIMIC.
SI BATRANA DIN ,,TWIN PEAKS'' PLIMBA O CIOATA,DAR NU FACEA NICI UN RAU.
CLIENTII CARE AU SUSPICIUNI,POT CERE PIZZA CU MARMELADA,E MULT MAI ECO SI MAI SANATOASA.FAINA O FI DIN SAU DE LA U.E.???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei